- Konu Sahibi askrhpozitif
bende herseyın bttıgını ve ole gerı dönme gıbı bır seyın olamayacağını ,hatta dedım kı ben dönsem bıle onun donmeyecegını cunku cok net olarak herseyı bıtırdıgımıı anlattım( ben asla dönme ıstegım gıbı bısey yok yanlış anlaşılmasın)
bu sözunzden dolayı haklı dıyorum.ben bıle sankı cocugu unutamamıssınız gelse anında gıdıcekmıssınız ve sankı yalnız kalmamak ıcın sevgılınızle cıkıyormussunuz gıbı anladm.bı erkek olarak neler kurmustur kım bılır.sızı sevıyokı bence bekleme modunda karar vermeye calısıyo bence ayrılsammı devam etsemmı dıye sevmese dırek ayrılırdı.sevıyosan eger onu sevdıgıne ınandırmalısın.sen hatalısın.eskı sevgılın bıttıyse nıye dertlesıyosunkı bıttı konusmayalım suankı sevgılım önemlı kısmet degılmıs o olmadı eskıyı bıraktım bn deseydın arkadasına.sımdı dertleseyım derken dert oldu sıze eskı.herseyın hayırlısı olsun sızın ıcın ama bnce bu fırtına öncesı sessızlık bu ıs bıttı gıbı.
Orda amacim o degildi ama anlasilan cok farkli oldu. yanlis kelime yanlis telafuz oldu bu aksam aramasaydi ve suan hala telin ucunda uyuyor olmasaydi benim en ufak bir umudm bile olmazdi. Ama suan var 3 gundur sesini duymuyordum duydumve simdide nefesini hissediyorum. Eger bitirmeyi dusunseydi bagirip cagirip teli kapatirdi diye umutlanuyorum tabi yaniliyorda olabilirim