- Konu Sahibi askrhpozitif
canım gerçekten yanlış anlaşılcak şeyler yazmışsın , erkek arkadaşın biraz haklı aslında
ki okuyacağını bile bile eski sevgiliden bahsetmek niye, arkadaşında öyle sorular sormuşki kasıtlı yapar gibi ona ayrı bir sinir oldum.
Şu an bi ilişkin olduğunu bildiği halde tekrar olurmu gibisine soru sormak niye.
Erkek arkadaşın için kötü olmuş cidden![]()
eğer hala beraberseniz bence bu durumu atlatırsınız ama biraz sancılı bi dönem olucak ve başına kakıp durucak muhtemelen :)
evet cnm cok kotu bı durum oldu gerçekten, helekı onunmoralı başka bıseye bozukken bunun olması dahada kotu oldu.ayrılık lafı cok sukur gecmedı , ağzından ole bı kelıme duymadım ama buzdolabından farksız bugun 3-4 mesaj attı oda zorakı bır günaydın ,ve yanınakonusmak ıcın geleyim dedıgımde sonra konuşuruz dedi, bende görüşmek ve konuşmak ıstemedıgını ve haklı olduğunu soledım , ole deyıncede oda onunla alakası olmadığını ıslerının olduğunu soledı, sonrasında ıse dışarı cıktıgımı haber verdım onada sadece tamam yazmış başkada bı mesaj yok , fazlasıyla sancılı olacak sanırım