- 11 Aralık 2018
- 41.618
- 258.685
- 598
- Konu Sahibi itsmeduygu
-
İnanmadım ama hadi inanmış gibi yapıp geçmiş olsun diyeyim.Benim gerçek acı yaşamadığımı nereden çıkardınız ki, kanseri atlatalı daha 1 sene olmadı. Sizce ben gerçekten gerçek acılarla yüzleşmemiş biri miyim
Bende inanmadım :)İnanmadım ama hadi inanmış gibi yapıp geçmiş olsun diyeyim.
Daha önce bu konuyla alakalı buraya bile yazmıştım. İnanmak inanmamak size kalmış. Kimseye ispatlayacak değilim zorlıklarımı.Bende inanmadım :)
Ya ablacım tamam en dertli sensin ya vallahi de sensin ya. Sizin gibi bencil ve dünyanın kendi etrafında döndüğünü sadece kendi sıkıntılarını düşünen insanları gördükçe gerçekten insanlığı sorguluyorumİnanmadım ama hadi inanmış gibi yapıp geçmiş olsun diyeyim.
Öffff…Ya ablacım tamam en dertli sensin ya vallahi de sensin ya. Sizin gibi bencil ve dünyanın kendi etrafında döndüğünü sadece kendi sıkıntılarını düşünen insanları gördükçe gerçekten insanlığı sorguluyorum
Üst sınıftı ya şimdi farkı lehirdeyiz zatenDiş hekimliği 2.sınıf zordur. Derslerine odaklan, zamanını öyle doldur ki düşünecek zamanın olmasın.
İnsanlar gelip geçer, hayatımıza girer çıkar. Önemli olan sensin. Sen kendine olan saygını kaybetme yeter ki.
Aynı sınıfta mıydınız, yoksa yaşça büyük üst sınıflardan mı?
Ilk ilişkiler ne kadar erken yaşanirsa o kadar iyi galiba.
Ben de ilk ilişkimde çok yukselmiştim sanki bizim aşkimiz herkesten farkliydi, bi daha oyle aşk olamazdi filan.yaş 15 tabi.
Ama 6 ay dramaya da bağlamamiştim. Abartmasaniz atlatirsiniz aslinda, daha kimler kimler olacak, yasanacak coook romantik anlariniz olacak, baskasina kalbiniz atacak. 19 yaşindasiniz ya...
sırf bu yüzden kızımın lise1 de sevgili yapmasını sağladım manipülasyonla
3 ay aşk acısı çekti çocuğun başkalarıyla da konuştuğunu öğrenince
19 yaşında erkeklerden zerre hazzetmiyor
bu çile çekilir mi kafam rahat diyor
Ben hazzetmeye devam etmiştim ama öyle abartmiyordum erkekleri.
tv izlemiyoruz
artık kimde gördüyse müjde ar filmi görmüş 7 yaşlarında
dere kenarında ağaçların arasında koşturuyolarmış sevgililer
adam kadını öpmüş ama evde erkek olmadığından öyle bir görüntüye şahit olmadığı için adam kadını yiyor zannetmiş
travma yaratmış resmen başkasının ağzından tiksiniyor o gün bu gündür
ee sevgili operasyonu da tamamdır
en azından bi 25 ine kafar kafam rahat heralde
kimle görüştü kimle öpüştü derdim yok
Ikili ilişkiler ve yaşanan travmalar evliliğe uygun yaşa gelince birden hoop diye yoluna girecek seyler degil aslinda.
Yani karşi cinsi ufak ufak tanimak, flört etmek bu konuda travma taşimamak daha yararli ve saglikli geliyor bana, benim kendimce fikrim tabi.
Umarim kiziniz icin en iyisi olur.
mesleğim kariyerim var demeye çalıştım.Diş hekimliğinde öğrenci olduğun bilgisini verince ben de okulla ilgili bir sorun anlatacaksın sandım:) ama diş hekimliğinde öğrenci olunca aşk acısı daha bi önemli oluyo heralde bu bilgiyi de eklediğine göre:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?