kizlar onceden bende sizler gibi genetik oldugunu dusunuyordum ama simdi fikrim degisti...mutlaka eksik biseyler var catlaga sebep olan...bu fikrin nasil degisti diyeceksiniz...ben hamile kalmadan once ve bekarliktan kalma kilo alip vermeden olan catlaklarim var ki ben hayatimda hicbir zaman asiri kilolu olmadim ...hamileykende kesin olur demistim 14 kilo aldim ve karnimda tek bir catlak bile olmadi sukurler olsun...halbuki kizkardesimde dolu annemde varmiydi bilemiyoyorum (o ben 3 yasindayken vefat etmis) ama teyzelerimin hepsinde var sadece bende yok...ben hamileyken bol bol su ictim ,herseyden yedim ,tatlilar hamur isleride dahil ama saglikli beslenmeye ozen gosterdim cogu zaman badem yagi, kakao yagi ,burda eczanelerde satilan doktorun tavsiye ettigi dexeryl denen bir krem kullandim karnima (lierac ve pahali kremler asla almadim) ama 3. aydan itibaren ve duzenli olarak gunde 2-3 kere surdum kremlerimi ,bunun cok faydasini gordum ve asla ani kilo artisi yasamadim, her ay duzenli kilo aldim 4. aydan sonra( ilk 4 ay hic kilo almadim bulanti ve kusmalardan) sizinle paylasmak istedim yaptiklarimi iumarim yardimci olabilmisimdir...