ne yaptıysam olmadı göbeğim çatladı diyenler :((((

26.haftamdayım birkaç gündür kaşınıp duruyordum zaten baktım hafiften 1 2 tane azcık çatlıyorum.. vazelin badem yaglı krem falan sürüyorum ama nafile :43: napalım yeterki onlar sağlıklı olsun..

Mustela'nın kremini öneririm biraz pahalı ama sonuç sıfır çatlaklı bir doğum. Sabah akşam kullandım. Dört kutu bitirdim ama değdi. Kullanan yakınlarım ve arkadaşlarım da hiç çatlamadılar.

Bebek ürünlerini de mustela kullanıyorum. Oldukça memnunum.

canım sana kesinlikle katılıyorum.Ben de doktorumun tavsiyesiyle mustela kullanıyorum.İlk hamileliğimde badem yağı vb.birsürü yağ kullandım ama çok çatladı fayda etmedi.Bu ikinci hamileliğim ve mustela sayesinde çok az çatlama oldu.Ben iki günde bir sürdüm oldan çatladı.hergün iki defa sürseydim eminim hiç çatlamayacaktı :2:

Ve kesinlikle diyorum ki bebek ve anne ürünlerinde musteladan vazgeçmeyin.Diğerlerine göre biraz pahalı ama sonuç süper.Mustelanın göğüs ucu çatlak kremi kullandım ilk hamileliğimde çok rahat ettim. şimdi yine aldım kullanıcam.Bebeğime pişik kremi aldım çok rahat ettim. Doğumuma çok az kaldı doğumdan hemen sonra gerginleştirici kremini de alıp kullanıcam :3:

Ve kesinlikle diyorum ki bebek ve anne ürünlerinde musteladan vazgeçmeyin.Diğerlerine göre biraz pahalı ama sonuç süper.Mustelanın göğüs ucu çatlak kremi kullandım ilk hamileliğimde çok rahat ettim. şimdi yine aldım kullanıcam.Bebeğime pişik kremi aldım çok rahat ettim. Doğumuma çok az kaldı doğumdan hemen sonra gerginleştirici kremini de alıp kullanıcam :3:

internet üzerinden alsak sahtesi falan değildir dimi? siz nereleren temin ettiniz?

mustela ürünlerine baktım ama baya pahalı. memur olan bir vatandaşın kullanması zor.. kullansa bile çok lüks.daha uygun önerebileceğiniz markalar var mı?

internet üzerinden alsak sahtesi falan değildir dimi? siz nereleren temin ettiniz?

İnternet üzerinden hiç almadım ama sahte olma olasılığı çok yüksek tabi.Mustelanın kendi sitesi var orda size en yakın satılan yeri gösteriyor.ben eczaneden aldım.Zaten genelde eczanelerde satılıyor.Fiyatı diğer ürünlere göre pahalı ama sonuç gerçekten çok güzel.

kizlar onceden bende sizler gibi genetik oldugunu dusunuyordum ama simdi fikrim degisti...mutlaka eksik biseyler var catlaga sebep olan...bu fikrin nasil degisti diyeceksiniz...ben hamile kalmadan once ve bekarliktan kalma kilo alip vermeden olan catlaklarim var ki ben hayatimda hicbir zaman asiri kilolu olmadim ...hamileykende kesin olur demistim 14 kilo aldim ve karnimda tek bir catlak bile olmadi sukurler olsun...halbuki kizkardesimde dolu annemde varmiydi bilemiyoyorum (o ben 3 yasindayken vefat etmis) ama teyzelerimin hepsinde var sadece bende yok...ben hamileyken bol bol su ictim ,herseyden yedim ,tatlilar hamur isleride dahil ama saglikli beslenmeye ozen gosterdim cogu zaman badem yagi, kakao yagi ,burda eczanelerde satilan doktorun tavsiye ettigi dexeryl denen bir krem kullandim karnima (lierac ve pahali kremler asla almadim) ama 3. aydan itibaren ve duzenli olarak gunde 2-3 kere surdum kremlerimi ,bunun cok faydasini gordum ve asla ani kilo artisi yasamadim, her ay duzenli kilo aldim 4. aydan sonra( ilk 4 ay hic kilo almadim bulanti ve kusmalardan) sizinle paylasmak istedim yaptiklarimi iumarim yardimci olabilmisimdir...

selam kızlar sürmediğim yağ,krem, lierac aklınıza ne gelirse kullanmama rağmen 32. haftadan itibaren sürekli karnım çatlıyor morelim çok bozuk verdiğim paralaramı yanayım
şaşırdım.. şuan 35. haftadayım ve artık çatlamayı önleyemiyorum benim gibi olanlar varmı
ne yapıyorsunuz :1no2:

Merhabalr bayanlar ben 28 haftalik hamileyim ve artik catlamaya basladim acyip kasiniyorum artik 85 kiloyla hamile kaldim boyumda uzn doktorum normal dedi ve hamileligimin basindan beri sadce 2 kilo aldim ama karnim buyudukce artik catlamaya basladim..

bende çok çatladım göbeğimi yanlarımı falan kafaya takmıyordum fazla ama bugün bacaklarımın arka kısmınında çatladığını farkettim çok üzgünüm :((
bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi boş aslında ama kafaya takıyor insan ister istemez....

Back
X