- 25 Mart 2019
- 93
- 36
- 8
- 29
- Konu Sahibi ozlemsss381
-
Siz kendinizi nasıl görmek istiyorsanız o kiloda kalın.Boşverin insanları.Ülkenin yarısından fazlası kilo vermeye çalışıyor.Bence bu bir ayrıcalık.Kıymetini bilin.Arkadaslar merhaba. 23 yasindayim 1.65 boyum ve 46 -47 kiloyum. Insanların bana surekli cok zayifsin safinaz gibi oldun demelerinden biktim. Bir pantolon almaya gitsem popon falan dumduz belin kalmamis diyorlar bu durum cok kirmaya basladi beni. 1 cocugum var ustelik. Emzirmeyi yeni biraktim biraz emzirmekten de kilo verdim ama. Ben oldum olasi 50 kiloyu bir defa gormusumdur hayatimda. Doktora gittim hic bir saglik sorunum yok. Ama ne yaptiysam ne yediysem kilo alamadim. Artik bunu takinti yapar oldum lutfen yardım edermisinizzz
Ama gercekten giydiklerim yakismiyor bir elbise giysem hakkaten oklava yutmus gibi duruyor uzerimde cok kiloda da degilim 50 55 arasi olsam toplar vucudum ama olmuyorSiz kendinizi nasıl görmek istiyorsanız o kiloda kalın.Boşverin insanları.Ülkenin yarısından fazlası kilo vermeye çalışıyor.Bence bu bir ayrıcalık.Kıymetini bilin.
50-55 olsanız top yutmuş oklava olursunuz, önünüzde bir göbek belirir. Spor yapın vücudunuz şekillenir.Ama gercekten giydiklerim yakismiyor bir elbise giysem hakkaten oklava yutmus gibi duruyor uzerimde cok kiloda da degilim 50 55 arasi olsam toplar vucudum ama olmuyor
Kendinizde beğenmiyorsanız durum farklı tabiki.Balık yağı denediniz mi?Ama gercekten giydiklerim yakismiyor bir elbise giysem hakkaten oklava yutmus gibi duruyor uzerimde cok kiloda da degilim 50 55 arasi olsam toplar vucudum ama olmuyor
Hayir denemedim ve ilk kez duydum kilo mu aldiriyorKendinizde beğenmiyorsanız durum farklı tabiki.Balık yağı denediniz mi?
Çok duyduğum birşey.Doktora sorun benceHayir denemedim ve ilk kez duydum kilo mu aldiriyor
Metobolizman hızlı..makarna ekmek tuket canimArkadaslar merhaba. 23 yasindayim 1.65 boyum ve 46 -47 kiloyum. Insanların bana surekli cok zayifsin safinaz gibi oldun demelerinden biktim. Bir pantolon almaya gitsem popon falan dumduz belin kalmamis diyorlar bu durum cok kirmaya basladi beni. 1 cocugum var ustelik. Emzirmeyi yeni biraktim biraz emzirmekten de kilo verdim ama. Ben oldum olasi 50 kiloyu bir defa gormusumdur hayatimda. Doktora gittim hic bir saglik sorunum yok. Ama ne yaptiysam ne yediysem kilo alamadim. Artik bunu takinti yapar oldum lutfen yardım edermisinizzz
Deli misin ben evlenince 43 kiloydum insan zamnla aliyor ben bak simdi 4 cuye hamileyim63 kiloyum:) millet kiskaniyorArkadaslar merhaba. 23 yasindayim 1.65 boyum ve 46 -47 kiloyum. Insanların bana surekli cok zayifsin safinaz gibi oldun demelerinden biktim. Bir pantolon almaya gitsem popon falan dumduz belin kalmamis diyorlar bu durum cok kirmaya basladi beni. 1 cocugum var ustelik. Emzirmeyi yeni biraktim biraz emzirmekten de kilo verdim ama. Ben oldum olasi 50 kiloyu bir defa gormusumdur hayatimda. Doktora gittim hic bir saglik sorunum yok. Ama ne yaptiysam ne yediysem kilo alamadim. Artik bunu takinti yapar oldum lutfen yardım edermisinizzz
Kilolu olmanın en dibini de gördüm geçmiş yıllarda 164 boya 104 kilo idim. Şuan 54 civarında turluyorum. Zayıf olunca ay çok mutlu olcam ayy her giydiğim yakışacaj diyordum. Lakin zayıf oluncada fit görünmek istiyor insan. Şuan basenlerim çok yumuşak hafif sarkma var. Pantolonda bile şekilsiz duruyolar bana göre. O yüzden dünya adil değil deme :) zayıf oluncada takacak bişi buluyo insanDünya neden hiç adil değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?