Ne yaptıysam olmuyooorrr

Tek bildiğim dünya adil değil
Çal ordan bi muslum usta batsın bu dunya
Demeyeceğim tabi çok güzel zayıflamışsın :))) darısı kilolu olupta vermeyenlere zayif olupta alamayanlara

Spor yap vücudun şekil alır illaki kilo almak isterim diyorsan 39 kiloydum şimdi 62 kiloyum nasıl dersen ballı süt ve makarna geceleri kaşık kaşık Nutella şimdide vermeye çalışıyorum

Sigara kullanıyor musunuz?

Ama gercekten giydiklerim yakismiyor bir elbise giysem hakkaten oklava yutmus gibi duruyor uzerimde cok kiloda da degilim 50 55 arasi olsam toplar vucudum ama olmuyor
Olur canım olur bol bol abur cubur ye miden genişlesin genişleyince zaten az da yesen doymucak o mide ah ben de öyleydim zapzayıftım tatlı çikolata mide genişledi boyuma göre 10 kilo almam gerekirken şuan 10 kilo fazlalık oldu bile

Hayir denemedim ve ilk kez duydum kilo mu aldiriyor
Merhaba ben 4.5 yıl fitness antrenörlüğü yaptım ve halen de yapmaktayım. Sizin gibi kilo alamayan kişilere tavsiyem optimum serious mass gainer tuketmeleridir. Gerek hızlı metabolizmadan gerekse eksik karbonhidrat almaktan kilo alamayabilirsiniz. Bu ürünün tek servisinde 1300 kalori var. Bunu kahvaltıdan önce 1 ölçek öğle 1 ölçek akşam 1 ölçek alırsanız yada üstünde yazdığı gibi de kullanabilirsin. 2 hafta içinde 4 5 kilo alirsin net. Bizim sporcular deli gibi sisiyorlar bunu tüketince. Fakat kullanırken dikkat edin gün içinde 3 litre su tüketin. Ben fikrimi paylaştım gerisi size kalmış. Size tavsiyem az hareket çok kalori alırsanız kilo alirsinz. Bu da işin matematiği

Daha yaşınız genç zamanla kilo alırsınız bence. Ben 23 yaşından 29 yaşıma kadar 10 kilo aldım nerdeyse. Yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlamaya başlıyor. Tabi herhangi bir sağlık sorununuz yoksa. Sakın kilo almak için sağlıksız besinlere yüklenmeyin sonra bi de şeker, kolesterol vs ile uğraşırsınız ilerde. Sağlıklı yiyeceklerden bol bol yemeye çalışın.

Benim içinde "ay çok zayıfsın. Eşin sana bakmıyor mu" gibi yorumlar yapılıyor. Uzun boylu olduğum için biraz daha batar sanırım. Ben takmıyorum. Bu yorumları yapan genellikle kendisinde fazla kilo olan kişiler. Bende dönüp yorum yapabilirim, ama ne fayda sağlar. Arkadaşlar dediği gibi spor yapabilirsiniz. Ben mesela sadece yiyerek en fazla 1-2 kilo alırım. Böyle şeyler için kendini üzme. Kiyafet konusunda zayıf kişilere önerdikleri kiyafet tarzlari secebilirsin

kendileri şişko iki katınızdır ondan zayıfla demeleri ama 3-5 alabilirsiniz tabi fena olmaz bence ikinci çocuk yapın kesin kilo alırsınız
şaka şaka
diyetisyene gitmeye ne dersiniz sağlıklı kilo almanız konusunda belki yardımcı olabilir

Birebir aynı sorunu yasıyorum kılomuz aynı bende boy 170 ve artık elestırılerden dolayı öz güveni kaybettim desem yerıdır. Her turlu tavsiye ıcın butun mesajları okucam sımdı

bu urunu kullandıgımız surece mı kılo bızde kalacak cunku konu sahıbı arkadası bılmıyorum ama bende kılo durmuyor hemen gıdıyor dogumda 27 kılo aldım beslenmem cok duzgun olmasına ragmen 1 ayda komple gıttı. eger bu urunu devamlı kullanmak gerekıyorsa ne kadar sure gıder acaba 1 paket? eger 1 2 ay gıdecekse fıyat ıdeal ama haftalık falansa bıraz zor. Cok soru sordum kusura bakmayın

Ah ahhh... 2012’ye kadar boyum 1,67 ve kilom 47-50 aradıydı, bir hastalık yüzünden şimdi 60 kiloya çıktım. O eski kilomu, yani sizinle aynı boy kilo zamanımı nasıl özlüyorum. Ne istersem giyerdim, sizin aksine bence her kıyafet muhteşem duruyordu. Şimdi oradan buradan et fırlıyor diye kendimi çok çirkin ve löp löp hissediyorum.
Kimseyi dinlemeyin, sizi eleştirenlerin birçoğu sizin gibi incecik olmayı istiyordur içten içten. Sakın kilo almaya da çalışmayın, spor yapın.

170 boy 52 kiloyum bende. Kilo almışmıyım sence diye soranlara günaha girmek uğruna yalan söyleyip kırılmasınlar diye yok canım almamışsın dediklerim zalimce eleştiriyor benide. Canları sağolsun ne yapalım :)

Vayy tebrikler nasil verdiniz?

Insanlarin ne dedigi ne dusundugu inanin hic onrmli degil..
Siz kendiniz kilo almak istiyorsaniz spor yapin duzenli. Hem beslenmenize hem de şekilli kilo almaniza sebep olur..

Zayıf değilsiniz öncelikle. ve poponun da kiloyla alakası yok poponuz yoksa yoktur. Hiç görmediniz mi 90 kilo olup poposu dümdüz olan bir sürü insan var bu bir vucut şekli. Squat yapın popo istiyorsanız

1.68 boy 44 kiloyla evlendim 2 çocuktan sonra simdi 63 kiloyum.bu çok kötü ya iflas etmek gibi bisey 50 olmak istiyorum.ama sadece istiyorum.icraat yok.

Ay gercekten ise yariyorsa cok sevindim. 2 haftada da 4 kilo hayal benim icin. Internettr arastirdigim kadar gramlari falan farkli hangisini almam gerek detayli bilgi verebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…