- Konu Sahibi ozlemsss381
-
Tek bildiğim dünya adil değilKilolu olmanın en dibini de gördüm geçmiş yıllarda 164 boya 104 kilo idim. Şuan 54 civarında turluyorum. Zayıf olunca ay çok mutlu olcam ayy her giydiğim yakışacaj diyordum. Lakin zayıf oluncada fit görünmek istiyor insan. Şuan basenlerim çok yumuşak hafif sarkma var. Pantolonda bile şekilsiz duruyolar bana göre. O yüzden dünya adil değil deme :) zayıf oluncada takacak bişi buluyo insan
Spor yap vücudun şekil alır illaki kilo almak isterim diyorsan 39 kiloydum şimdi 62 kiloyum nasıl dersen ballı süt ve makarna geceleri kaşık kaşık Nutella şimdide vermeye çalışıyorumArkadaslar merhaba. 23 yasindayim 1.65 boyum ve 46 -47 kiloyum. Insanların bana surekli cok zayifsin safinaz gibi oldun demelerinden biktim. Bir pantolon almaya gitsem popon falan dumduz belin kalmamis diyorlar bu durum cok kirmaya basladi beni. 1 cocugum var ustelik. Emzirmeyi yeni biraktim biraz emzirmekten de kilo verdim ama. Ben oldum olasi 50 kiloyu bir defa gormusumdur hayatimda. Doktora gittim hic bir saglik sorunum yok. Ama ne yaptiysam ne yediysem kilo alamadim. Artik bunu takinti yapar oldum lutfen yardım edermisinizzz
Sigara kullanıyor musunuz?Arkadaslar merhaba. 23 yasindayim 1.65 boyum ve 46 -47 kiloyum. Insanların bana surekli cok zayifsin safinaz gibi oldun demelerinden biktim. Bir pantolon almaya gitsem popon falan dumduz belin kalmamis diyorlar bu durum cok kirmaya basladi beni. 1 cocugum var ustelik. Emzirmeyi yeni biraktim biraz emzirmekten de kilo verdim ama. Ben oldum olasi 50 kiloyu bir defa gormusumdur hayatimda. Doktora gittim hic bir saglik sorunum yok. Ama ne yaptiysam ne yediysem kilo alamadim. Artik bunu takinti yapar oldum lutfen yardım edermisinizzz
Olur canım olur bol bol abur cubur ye miden genişlesin genişleyince zaten az da yesen doymucak o mide ah ben de öyleydim zapzayıftım tatlı çikolata mide genişledi boyuma göre 10 kilo almam gerekirken şuan 10 kilo fazlalık oldu bileAma gercekten giydiklerim yakismiyor bir elbise giysem hakkaten oklava yutmus gibi duruyor uzerimde cok kiloda da degilim 50 55 arasi olsam toplar vucudum ama olmuyor
Merhaba ben 4.5 yıl fitness antrenörlüğü yaptım ve halen de yapmaktayım. Sizin gibi kilo alamayan kişilere tavsiyem optimum serious mass gainer tuketmeleridir. Gerek hızlı metabolizmadan gerekse eksik karbonhidrat almaktan kilo alamayabilirsiniz. Bu ürünün tek servisinde 1300 kalori var. Bunu kahvaltıdan önce 1 ölçek öğle 1 ölçek akşam 1 ölçek alırsanız yada üstünde yazdığı gibi de kullanabilirsin. 2 hafta içinde 4 5 kilo alirsin net. Bizim sporcular deli gibi sisiyorlar bunu tüketince. Fakat kullanırken dikkat edin gün içinde 3 litre su tüketin. Ben fikrimi paylaştım gerisi size kalmış. Size tavsiyem az hareket çok kalori alırsanız kilo alirsinz. Bu da işin matematiğiHayir denemedim ve ilk kez duydum kilo mu aldiriyor
Daha yaşınız genç zamanla kilo alırsınız bence. Ben 23 yaşından 29 yaşıma kadar 10 kilo aldım nerdeyse. Yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlamaya başlıyor. Tabi herhangi bir sağlık sorununuz yoksa. Sakın kilo almak için sağlıksız besinlere yüklenmeyin sonra bi de şeker, kolesterol vs ile uğraşırsınız ilerde. Sağlıklı yiyeceklerden bol bol yemeye çalışın.Arkadaslar merhaba. 23 yasindayim 1.65 boyum ve 46 -47 kiloyum. Insanların bana surekli cok zayifsin safinaz gibi oldun demelerinden biktim. Bir pantolon almaya gitsem popon falan dumduz belin kalmamis diyorlar bu durum cok kirmaya basladi beni. 1 cocugum var ustelik. Emzirmeyi yeni biraktim biraz emzirmekten de kilo verdim ama. Ben oldum olasi 50 kiloyu bir defa gormusumdur hayatimda. Doktora gittim hic bir saglik sorunum yok. Ama ne yaptiysam ne yediysem kilo alamadim. Artik bunu takinti yapar oldum lutfen yardım edermisinizzz
kendileri şişko iki katınızdır ondan zayıfla demeleriArkadaslar merhaba. 23 yasindayim 1.65 boyum ve 46 -47 kiloyum. Insanların bana surekli cok zayifsin safinaz gibi oldun demelerinden biktim. Bir pantolon almaya gitsem popon falan dumduz belin kalmamis diyorlar bu durum cok kirmaya basladi beni. 1 cocugum var ustelik. Emzirmeyi yeni biraktim biraz emzirmekten de kilo verdim ama. Ben oldum olasi 50 kiloyu bir defa gormusumdur hayatimda. Doktora gittim hic bir saglik sorunum yok. Ama ne yaptiysam ne yediysem kilo alamadim. Artik bunu takinti yapar oldum lutfen yardım edermisinizzz
ben denedım eger gercekten kılo alamama gıbı bı sorununuz varsa işe yaramaz diye dusunuyorumHayir denemedim ve ilk kez duydum kilo mu aldiriyor
bu urunu kullandıgımız surece mı kılo bızde kalacak cunku konu sahıbı arkadası bılmıyorum ama bende kılo durmuyor hemen gıdıyor dogumda 27 kılo aldım beslenmem cok duzgun olmasına ragmen 1 ayda komple gıttı. eger bu urunu devamlı kullanmak gerekıyorsa ne kadar sure gıder acaba 1 paket? eger 1 2 ay gıdecekse fıyat ıdeal ama haftalık falansa bıraz zor. Cok soru sordum kusura bakmayınMerhaba ben 4.5 yıl fitness antrenörlüğü yaptım ve halen de yapmaktayım. Sizin gibi kilo alamayan kişilere tavsiyem optimum serious mass gainer tuketmeleridir. Gerek hızlı metabolizmadan gerekse eksik karbonhidrat almaktan kilo alamayabilirsiniz. Bu ürünün tek servisinde 1300 kalori var. Bunu kahvaltıdan önce 1 ölçek öğle 1 ölçek akşam 1 ölçek alırsanız yada üstünde yazdığı gibi de kullanabilirsin. 2 hafta içinde 4 5 kilo alirsin net. Bizim sporcular deli gibi sisiyorlar bunu tüketince. Fakat kullanırken dikkat edin gün içinde 3 litre su tüketin. Ben fikrimi paylaştım gerisi size kalmış. Size tavsiyem az hareket çok kalori alırsanız kilo alirsinz. Bu da işin matematiği
170 boy 52 kiloyum bende. Kilo almışmıyım sence diye soranlara günaha girmek uğruna yalan söyleyip kırılmasınlar diye yok canım almamışsın dediklerim zalimce eleştiriyor benide. Canları sağolsun ne yapalım :)Arkadaslar merhaba. 23 yasindayim 1.65 boyum ve 46 -47 kiloyum. Insanların bana surekli cok zayifsin safinaz gibi oldun demelerinden biktim. Bir pantolon almaya gitsem popon falan dumduz belin kalmamis diyorlar bu durum cok kirmaya basladi beni. 1 cocugum var ustelik. Emzirmeyi yeni biraktim biraz emzirmekten de kilo verdim ama. Ben oldum olasi 50 kiloyu bir defa gormusumdur hayatimda. Doktora gittim hic bir saglik sorunum yok. Ama ne yaptiysam ne yediysem kilo alamadim. Artik bunu takinti yapar oldum lutfen yardım edermisinizzz
Vayy tebrikler nasil verdiniz?Kilolu olmanın en dibini de gördüm geçmiş yıllarda 164 boya 104 kilo idim. Şuan 54 civarında turluyorum. Zayıf olunca ay çok mutlu olcam ayy her giydiğim yakışacaj diyordum. Lakin zayıf oluncada fit görünmek istiyor insan. Şuan basenlerim çok yumuşak hafif sarkma var. Pantolonda bile şekilsiz duruyolar bana göre. O yüzden dünya adil değil deme :) zayıf oluncada takacak bişi buluyo insan
Insanlarin ne dedigi ne dusundugu inanin hic onrmli degil..Arkadaslar merhaba. 23 yasindayim 1.65 boyum ve 46 -47 kiloyum. Insanların bana surekli cok zayifsin safinaz gibi oldun demelerinden biktim. Bir pantolon almaya gitsem popon falan dumduz belin kalmamis diyorlar bu durum cok kirmaya basladi beni. 1 cocugum var ustelik. Emzirmeyi yeni biraktim biraz emzirmekten de kilo verdim ama. Ben oldum olasi 50 kiloyu bir defa gormusumdur hayatimda. Doktora gittim hic bir saglik sorunum yok. Ama ne yaptiysam ne yediysem kilo alamadim. Artik bunu takinti yapar oldum lutfen yardım edermisinizzz
Hayir kullanmiyorum aksine zararli hic birsey tuketmiyorum kola asitli iceceklee vs. Icecek olarak olmazsa olmazim su ve sutSigara kullanıyor musunuz?
Ay gercekten ise yariyorsa cok sevindim. 2 haftada da 4 kilo hayal benim icin. Internettr arastirdigim kadar gramlari falan farkli hangisini almam gerek detayli bilgi verebilir misinizMerhaba ben 4.5 yıl fitness antrenörlüğü yaptım ve halen de yapmaktayım. Sizin gibi kilo alamayan kişilere tavsiyem optimum serious mass gainer tuketmeleridir. Gerek hızlı metabolizmadan gerekse eksik karbonhidrat almaktan kilo alamayabilirsiniz. Bu ürünün tek servisinde 1300 kalori var. Bunu kahvaltıdan önce 1 ölçek öğle 1 ölçek akşam 1 ölçek alırsanız yada üstünde yazdığı gibi de kullanabilirsin. 2 hafta içinde 4 5 kilo alirsin net. Bizim sporcular deli gibi sisiyorlar bunu tüketince. Fakat kullanırken dikkat edin gün içinde 3 litre su tüketin. Ben fikrimi paylaştım gerisi size kalmış. Size tavsiyem az hareket çok kalori alırsanız kilo alirsinz. Bu da işin matematiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?