- 24 Aralık 2014
- 5.283
- 7.074
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Neden dönüp de hesabını sormadınız kim olursa olsun.. ben öyle dedim ama Allah vermedi ne biliyosunuz deseydinizBen buçuk yıllık evliyim 10 ay yani neredeyse 1 yıla yakın zamanımız vajinismusla savaşarak geçti.Bu süre zarfında çocuk soranlara düşünmüyoruz daha erken dedik.Aslında nelerle savaşıyorduk biz... Bize hep erken erken demeyin sonra çok ararsınız dediler normalde çocukları seven bir insanım bebek görünce hiç dayanamam severim o yüzden hemen çocuk yapar algısı oluşturdum herhalde bilmiyorum.Vajinismus tedavisi oldum tedavi olduğu ay değil sonraki ay hamile kaldım ama olmadı bebeğimi kaybettim 3 ay önce...Tekrar düşünüyoruz nasip kısmet Rabbim ne zaman verirse... bir topluma girdim eve gelmek için kalktığımda arkamdan konuştuklarını kulaklarımla duydum oysa ki daha gitmemiştim "zamanında istemem istemem diye burun kıvırdı şimdi rahimi çocuk tutmadı Allah aratır öyle oh olsun istemem demeyecekti haketti" dedi.O an beynimden vurulmuşa döndüm hiç bir şey yapamadım insanlar neden acımasız ?
Allah kısa zamanda inşallah tekrar bir gebelik nasip etsin sağlıkla kucağınıza alırsınız insaalllaahhhhHayatımda hiç kimseye şiddet uygulamadım insan nasıl dövülür onu bile bilmem ama inan yapmak istedim mecalim yoktu dilim tutuldu
Afalladım dondum kaldım şoka girdim sadece çıktım eve geldimNeden dönüp de hesabını sormadınız kim olursa olsun.. ben öyle dedim ama Allah vermedi ne biliyosunuz deseydiniz
Çocuk sorana " he canım doğurup sana vereceğim bak diye. Pek bir meraklı çıktın!" demek var.Bu bana büyük bir hayat dersi oldu.Hiç kimseye çocuk düşünüyor muaun ne zaman olacak şöyle mi böyle mi demeyeceğim.Aslında hiç bilmeden insanların içinde ne fırtınalar kopuyor bilmiyoruz
Eşimin ailesinin %90 ı maalesef ki böyle insanlardan oluşuyor.Geçen haftaki konumda da halasının salak saçma lafları vardı şimdi teyzesi uzaklaşmaya çalıştıkça dibimdelerBöyle cahil insanların bulunduğu ortama girmeyin. Bir de o an cevap verseydiniz çok iyinolurdu ağızlarının payıni verseydiniz
Siz neden bu kadar sessizsinizGeldiğimden beri sessizce oturuyorum geçen hafta eşimin halası konu açmama sebep olmuştu şimdi teyzesi eşimin ailesinden hayır yok bana
Ben insanlarla tartışamıyorum direkt ağlamaya başlıyorum maaleeef böyle bir huyum var ağlayınca daha da eziliyorumSiz neden bu kadar sessizsiniz
Deli deliyi görünce sopasını saklar
Onlar sizden korksunlar siz neden susuyorsunuz
Keşke bana söyleseydi onu orada bi indirseydim aşağı saçından tutup.
Ben buçuk yıllık evliyim 10 ay yani neredeyse 1 yıla yakın zamanımız vajinismusla savaşarak geçti.Bu süre zarfında çocuk soranlara düşünmüyoruz daha erken dedik.Aslında nelerle savaşıyorduk biz... Bize hep erken erken demeyin sonra çok ararsınız dediler normalde çocukları seven bir insanım bebek görünce hiç dayanamam severim o yüzden hemen çocuk yapar algısı oluşturdum herhalde bilmiyorum.Vajinismus tedavisi oldum tedavi olduğu ay değil sonraki ay hamile kaldım ama olmadı bebeğimi kaybettim 3 ay önce...Tekrar düşünüyoruz nasip kısmet Rabbim ne zaman verirse... bir topluma girdim eve gelmek için kalktığımda arkamdan konuştuklarını kulaklarımla duydum oysa ki daha gitmemiştim "zamanında istemem istemem diye burun kıvırdı şimdi rahimi çocuk tutmadı Allah aratır öyle oh olsun istemem demeyecekti haketti" dedi.O an beynimden vurulmuşa döndüm hiç bir şey yapamadım insanlar neden acımasız ?
Evliliğim normal evlilik gibi başlasaydı belki de şimdi yeni yeni düşünüyor olurduk.Sanki vajinismustan sonra hemen çocuk olmayacakmış gibi gelmişti bize10 aylık evlilikte biraz erken çocuk tribine girilmiş. Bu kadar erken çocuk yapmanı tavsiye etmiyorum, ha yaş geçiyordur, saatler bile önemlidir, bilemem ama çocuk için erken.
Herkes her konuda konuşma, yorum yapma hakkına sahip sanıyor kendini, had bilmiyorlar. Ama bildirmek lazım. Sustum arkamı döndüm gittim olmaz.
Sen yaptın da ne ise yaradı, eblek eblek bir çift salak, diyorum ben. Sanki doğurdular da bana, ne oldu? ortaya çıkanla övünüyorlar. Valla böyle konuş, ben öyle yapıyorum. Sonra olmaz ama istesen de diyorlar, bak işine diyorum.
Bir de sevmiyorlar doğurmayan kadını, çünkü farkında değiller aslında hayatin merkezi olduklarının, değerlerinin farkında değiller. Kadın ana olmadıysa, işe yaramaz... yaptıkları çocuklar da kişi başına düşen milli gelirimizi azaltmaktan başka işe yaramiyor yani. Doğurdun da Einstein mı doğurdun nedir yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?