- 26 Aralık 2019
- 356
- 535
- 103
- 54
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Ben buçuk yıllık evliyim 10 ay yani neredeyse 1 yıla yakın zamanımız vajinismusla savaşarak geçti.Bu süre zarfında çocuk soranlara düşünmüyoruz daha erken dedik.Aslında nelerle savaşıyorduk biz... Bize hep erken erken demeyin sonra çok ararsınız dediler normalde çocukları seven bir insanım bebek görünce hiç dayanamam severim o yüzden hemen çocuk yapar algısı oluşturdum herhalde bilmiyorum.Vajinismus tedavisi oldum tedavi olduğu ay değil sonraki ay hamile kaldım ama olmadı bebeğimi kaybettim 3 ay önce...Tekrar düşünüyoruz nasip kısmet Rabbim ne zaman verirse... bir topluma girdim eve gelmek için kalktığımda arkamdan konuştuklarını kulaklarımla duydum oysa ki daha gitmemiştim "zamanında istemem istemem diye burun kıvırdı şimdi rahimi çocuk tutmadı Allah aratır öyle oh olsun istemem demeyecekti haketti" dedi.O an beynimden vurulmuşa döndüm hiç bir şey yapamadım insanlar neden acımasız ?
Muhafazakar ne alaka yaSelamı sabahı keserdim iki yuzlu muhafazakar yobaz kadinlar daima baskalarinin ozel hayatlarina burunlarini sokar
kucuk insanlar kisilerle , orta zekali insanlar olaylar ile buyuk insanlar fikirler ile ugrasir
bebek sahibi oldugunda karnin cikana kadar hic soyleme dogurana kadar soyleme ..kendin hakkinda hicbir ayrinti verme ..tek cevap ver..sohbet edemesinler seninle...Bu bana büyük bir hayat dersi oldu.Hiç kimseye çocuk düşünüyor muaun ne zaman olacak şöyle mi böyle mi demeyeceğim.Aslında hiç bilmeden insanların içinde ne fırtınalar kopuyor bilmiyoruz
Vajinusmus da o kadar sık oluyor ki inan bana o da normal.Evliliğim normal evlilik gibi başlasaydı belki de şimdi yeni yeni düşünüyor olurduk.Sanki vajinismustan sonra hemen çocuk olmayacakmış gibi gelmişti bize
Dönüpo hadsizin haddini bildirirdim ben olsam hem de öyle böyle değil bir daha toplum içine çıkacak yüzü kalmazdı terbiyesizin değil bir daha böyle gerizekalı dedikodu yapmak.Ben buçuk yıllık evliyim 10 ay yani neredeyse 1 yıla yakın zamanımız vajinismusla savaşarak geçti.Bu süre zarfında çocuk soranlara düşünmüyoruz daha erken dedik.Aslında nelerle savaşıyorduk biz... Bize hep erken erken demeyin sonra çok ararsınız dediler normalde çocukları seven bir insanım bebek görünce hiç dayanamam severim o yüzden hemen çocuk yapar algısı oluşturdum herhalde bilmiyorum.Vajinismus tedavisi oldum tedavi olduğu ay değil sonraki ay hamile kaldım ama olmadı bebeğimi kaybettim 3 ay önce...Tekrar düşünüyoruz nasip kısmet Rabbim ne zaman verirse... bir topluma girdim eve gelmek için kalktığımda arkamdan konuştuklarını kulaklarımla duydum oysa ki daha gitmemiştim "zamanında istemem istemem diye burun kıvırdı şimdi rahimi çocuk tutmadı Allah aratır öyle oh olsun istemem demeyecekti haketti" dedi.O an beynimden vurulmuşa döndüm hiç bir şey yapamadım insanlar neden acımasız ?
Ben de aynı durumdayım. Ben de anne olamadım henüz. Belki ben de donardım hiç yaşamadım böyle bir şey. Allah size de bana da isteyen herkese nasip etsin.Afalladım dondum kaldım şoka girdim sadece çıktım eve geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?