Ne yaşadığımı bilmeden beni yargılıyorlar 😢

Ben yeni evlilerle konuşacak birşey bulamayıp sacmaliyorlar diyorum gönlünüz çok kırılmış belli karşınızdaki dindar bir insan olsaydı anlardı bir kalbi kırmanın ne tehlikeli olduğunu keza cvp bile vermemişsiniz siz onun cahilligine verin benim dayımında çocuğu olmadı annem kıyamazdı yengemize soramazdı duamdasınız derdi 18 yıllık evliyken oğlu oldu kendiliğinde eğer muslumansaniz duamdasınız diyorum rabbim hayırlı evlat versin

Nasıl susup kaldınız? Diyenmediniz mi haddini bil sen kimsin diye ?

Selamı sabahı keserdim iki yuzlu muhafazakar yobaz kadinlar daima baskalarinin ozel hayatlarina burunlarini sokar
kucuk insanlar kisilerle , orta zekali insanlar olaylar ile buyuk insanlar fikirler ile ugrasir
Muhafazakar ne alaka ya

ahh be kuzum hiç üzülme değmez o pisliklere bu yıl 10.cu yılıma girdim evliliğim de 2 yaşında kızım var ama ne tedaviler gördüm dış gebelik yaşadım tüpümün biri alındı falan filan işte yüzüme sen kısırmışsın diyen akrabalarım oldu takmadım iki sene önce kızım oldu normal yolla üstüne hiç korunmadık kilom var diye ama Allah işte neyi kime nerde nasıl vereceği belli olmaz şimdi yine hamileyim şoklardayım şu an o yüzden kimseyi takma ve herkese lafını söyle esirgeme sen değil onlar üzülsün

Bu bana büyük bir hayat dersi oldu.Hiç kimseye çocuk düşünüyor muaun ne zaman olacak şöyle mi böyle mi demeyeceğim.Aslında hiç bilmeden insanların içinde ne fırtınalar kopuyor bilmiyoruz
bebek sahibi oldugunda karnin cikana kadar hic soyleme dogurana kadar soyleme ..kendin hakkinda hicbir ayrinti verme ..tek cevap ver..sohbet edemesinler seninle...
Ben su an bunu yapmadigim icin insanlik yaptigim icin pismanim.
Yeni evlisin kotu ol demiyorum ama kendini koru.
İlk basta kendi ozelini kendinle alakali bilgi verme ...kimseye yorum yapma ..

Evliliğim normal evlilik gibi başlasaydı belki de şimdi yeni yeni düşünüyor olurduk.Sanki vajinismustan sonra hemen çocuk olmayacakmış gibi gelmişti bize
Vajinusmus da o kadar sık oluyor ki inan bana o da normal.
Hem hemen olmuş işte. Evlilik oturmadan çocuk yapmak, anneyi mahvediyor. Çünkü hem çocukla uğraşıyorsun, hem kocanı tanımaya çalışıyorsun çok zor. Beklemek iyidir. Önünü gör, kenara para at, tatillere git... önce bir çift olmak lazım. Etraftan konuşanlara da fırsat verme.

Dönüpo hadsizin haddini bildirirdim ben olsam hem de öyle böyle değil bir daha toplum içine çıkacak yüzü kalmazdı terbiyesizin değil bir daha böyle gerizekalı dedikodu yapmak.

Daha 1 buçuk yıllık evliymişsiniz çocuk için çok çok erken. Önce cinselliği yaşayın, evliliğinizin tadını çıkartın, bekleyin evliliğiniz otursun. Siz ne bakıyorsunuz insanlara. Çocuğa onlar mı bakacakmış? Bu kadar elalemin lafını umursamayın. İlk çocuğunuz doğduğu gibi bu sefer ikinci ne zaman, arayı açmayın, beraber büyürler diyecekler. İkinciyi yaparsınız bu sefer 3. İçin zorlarlar. Çocuğa onlar değil siz bakacaksınız, maddi manevi siz ilgileneceksiniz. Bir daha böyle bir laf duyarsanı susmayın yapıştırın cevabı. Bizim insanımız haddi olmayan şeylere saygısızca yorum yapmayı çok sever malum.

Bir daha o insanla aynı ortama girdiğinde muhakkak duyduğunu belli et ki biraz yüzü varsa utansın. Sonrasında da muhattap olma görmezden gel. Bu tarz insanları hayatında barındırıp seni aşşağı çekmesine izin verme bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar sana uzak olsunlar.

Konudan bağımsız, vajinusmusu atlatmışken çocuk fikrini biraz rafa kaldıeıp cinsel anlamda birbirinizi tanısanız, birbirinize doysanız?

Çocuk işini burada bile yazıyorlar, istemedin ama isteyince olmaz, hemen olacak mı sanki vs... Evet olacağı varsa hemen oluyor. Evet olacağı varsa korunsan da oluyor. Evet vakti gelmişse olmasına hiç bie şey engel olmadığı gibi vakti gelmemişse de ne yapsan olmuyor. Akışa bırakmak ve elindekilerle günü güzel geçirmek önemli.

Bunu aoyleyen her kimse fesatligi yuzunden akiyor. Ben olsam bu negatif insanlarla bir daha asla gorusmezdim.
Bir buyuk tavsiyesi istersen henuz herseyi daha yeni yeni atlatmisken bebek icin biraz daha bekleyip cinselligi biraz daha yasamani tavsiye ederim. Bebek olduktan sonra hayatiniz bayagi degisecek ve tum ilgi bebege kayacak. Erkekler bunu bazen sorun edebiliyor. Soyle ki sen bazen tum gun bebekle ugrasio yorgun olacagin icin esinle beraber olmak istemeyebilirsin. Esin ilginin bebek uzerine kaymasi ve cjnselligin aksamasi nedeniyle virin kirin edebilir. Bu durum bazi evliliklerde sorun yaratabiliyor.

Ya hu bu insanların içinde hiç mi vicdan , merhamet yok anlamıyorum ki ! Allahın verdiği cani Allah alır vermiş , almış kadının fitneligine bak. Sanki yaratanla konuşmuş gibi bir de ahkam kesiyor. Böylelerine kimse bir şey demediği için bu kadar hadsizlesebiliyorlar. Yazık ya

Ben bu tür çaktırmadan duyduğum şeyleri lütuf olarak görüyorum. Bir kız arkadaşım vardı, çok çok yakın başka bir kız arkadaşımız hakkında öyle şeyler konuşmuştu ki. Ben huzursuz olduğum için onlarla daha az görüştüm. Düşündüm bu kişi benim için de başkalarına neler söylüyordur? Bir de sene olmuş 2020, Allah herkesin çocuğu olsun diye şart mı koymuş? Kim neden küssün? Rahminiz - yumurtalıklarınıza siz ayda bir içtima mı veriyorsunuz? Ben olsam döner kadına “ canım ben her gün onlarla konuşuyorum, gönüllerini alıyorum Ca derdim” deliye yatıp, aman ben öyle söylemek istemiyordum yok vs vs yan çizmelere başlayınca bir şey mi demiştin? Ben duymamıştım diye orada ufak bir kriz yaratırdım, eğlencesine. Hayat dram değil, yaşam eğer sağlıklı iseniz, biraz paranız varsa çok güzel. Her şeyin çaresi var, kendinizi bu kadar insanlara açık- meydan tahtası yapmayın. Siz siz olun her şeyde dram aramayın, çok büyük dert olmadan paylaşmayın. Ben hayatta bunu öğrendim. Çocuk hazır değiliz vs diye geçiştirin veya canım hiç seninle bu konuda konuşmak istemiyorum, özelim bu diye geçiştirin. Gerisi boş, üzülmeyin.

Biz nelerle savasiyorduk bilmiyorlardi derken vajinismus adına bu kadar da dram yapmak zor olmalı ya diye düşündüm.
Neden agizlarinin payını vermediniz?

Konuşabilmek ile konuşmayı bilmek farklı şeylerdir. Çoğu insan konuşmayı bilmez mesela. Bunlar da o gruptan. Boşverin kimseyi umursamayın, canınızı sıkmayın.

Yaksaydın bütün gemileri,dönüp evden çıkmamı bile bekleyemedin deli kıran , terbiyesiz insan mi ya bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…