- 10 Aralık 2016
- 593
- 902
- 103
İyi ki günlük konuşmalarımız dışında bir şey yok yazmışım. Şom ağzıma tüküreyim.
Biraz önce civanım aradı, klasik muhabbet ettik sonra "Bugün eski sevgilin buraya geldi" dedi ama gülerek söylüyor yani sanki çok normal bir durummuş gibi. Ben şaka yapıyor zannettim, hatta muhabbet şöyle oldu:
+ Bugün eski sevgilin buraya yanıma geldi hahaha
- Ehehehe ayy gelir mi gelir beklerim
+ Hayır canım cidden geldi.
- Eheheheheneeeeyy??
Sadece arabasını uzaktan gördüğü birinin ismini cismini yerini nasıl buldu da gitti konuştu bilmiyorum. (Bu kadar stalksever bir tip olduğunu da bilmiyordum, ben adamı ayrılırken tanırım oldu adeta) Ne konuştuklarını da bilmiyorum, sordum inatla söylemiyor "Önemli değil, hallettim ben sorun yok sen canını sıkma" falan diyor ama ne konuştular da neyi hallettiler orası muamma. Sadece gelip buna diklenmiş "Astoria'yla ilişkiniz ne zamandan beri var?" diye, onu söyledi. Yav çıldırıcam ben artık ya, kızlar okuyan varsa bir şey söyleyin bu beni ne zaman rahat bırakacak? Arayıp "Beni rahat bırak artık psikopat!" diye bağıra çağıra küfredesim var.
Adam sizi kaybedince 'Astoria elden gidiyeaahhh' diye anca idrak etmiş durumu yazık