- 30 Kasım 2025
- 45
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi kyglbaykus6
-
Evet ama önce kan degerlerime baktırmam lazım bazı vitamin eksikliği de yapıyormuş sanırımDogru duzgun bir psikiatriste git. Sana uygun ilaci bulun.
E anksiyete işte tam anlamıyla bu teşhis koyulmuş ilaca başlanmış uykumu getiriyor diye ilaç bırakılmaz çok uykunu getirdiyse uyku saatinden 2 saat önce al ki uyku değildir o beynin gereksiz kaygılanmayı düşünmeyi bırakınca rahatlamışsınız içgüdüsel olarak da gevşeme esneme vs olur rahatsınız çünküUzun bir konu ama kısaca özet geçmek istiyorum. Ben 33 yaşında bir anneyim,evliliğimde bir süre sorunlar oldu herkes gibi 2 kere boşanma düşündük ama oglum için vazgeçildi. Sonrasında tabi o dönem ben çok yıprandım bunu biliyordum dedemi kaybettiğimde ne yaşadıgımıda bilemediğim bir anksiyete sorununa girdim aniden çarpıntı ve ölüm korkusu oluyordu tabi kendimi acile atıyordum sonrasında doktor bişeyin yok dediğinde hastaneden çıkar çıkmaz agladıgımı hatırlıyorum bişey yoksa neden böyleyim diye sonrasında tabi kardiyoloji doktoruna yine de gittim bişey yoktu psikologa da gittim o gün bana sen anksiyete yaşadın deyip ilaç verdi ama daha dinlemeden dogru düzgün. İnanılmaz uyku yapıyordu bende bıraktım bir süre iyidim ta ki geçen aya kadar. cinayet haberleri izliyordum yani suç hikayeleri haberler dinliyordum kaygım yok gibiydi bir gece tekrar kaygı hissetmeye başladım ya o olaylarda benim başıma gelirse vs sonrasında kaygı çarpıntı şeklinde degil başka türlü olmaya başladı insanlarla konuşmak istemiyordum kalabalık ortamlarda çok huzursuz olmaya başladım zaten sosyal biri degilim ama bu başka bir şeydi. Kaçınıyordum yani eşim evde çalışıyordu oglumu ben okula getirip götürüyordum. Ta ki geçen hafta eşim iki gün ofise gidene kadar. Zaten geçmişte evde yalnız asla kalamıyordum ama bu kadar da kaygılı degildim. Neyse sabah inanılmaz kaygı ve sanırım okb deniyor kafamda beni aşırı rahatsız eden izlediğim haber vs benzer şeyleri ben sanki yaparmışım gibi oldum eşimi aradım konuşunca iyi oldun ama çok kaygılıydım. Bu aslında ilk eşime karşı başlamıştı sürekli beraber evde dururken ya eşime kötü bişey dersem diye vs bir kaygı olmuştu bunu aşmıştım şimdi de ya kontrolü kaybederseme döndü ona ragmen markete vs gitmeye çalışıyorum ama aşırı gerginim şuan bile. Yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum belki de ondan da olabilirmiş sizin fikirleriniz nedir çok kaygılıyım şuan da da...
Artık izlemiyorum ama izlerken zaten etkilenme olmuyordu dedigim gibiİlaçlar 2.3 hafta sonra etki etmeye başlar ayrıca ilaçları öyle kafanıza göre bırakamazsınız onların belirli bir dozu var bunu doktorunuz ayarlar başlattığı dozdan yavaş yavaş düşürerek bıraktırır ayrıca madem sizi kötü etkiliyor haber izlemeyin
Okb den de şüphe duyuyorum onada çözüm Bulmam lazımE anksiyete işte tam anlamıyla bu teşhis koyulmuş ilaca başlanmış uykumu getiriyor diye ilaç bırakılmaz çok uykunu getirdiyse uyku saatinden 2 saat önce al ki uyku değildir o beynin gereksiz kaygılanmayı düşünmeyi bırakınca rahatlamışsınız içgüdüsel olarak da gevşeme esneme vs olur rahatsınız çünkü
Başka sebepler peşinde koşmayın dönüp dolaşıp yine aynı sonuca geleceksiniz ilaca devam
Kendi kendinize hastalık ve tedavi üretmeyin değerlerinize baktırmak istiyorsanız baktırın bu sizi rahatlatacaksa ama sizin probleminiz psikolojikArtık izlemiyorum ama izlerken zaten etkilenme olmuyordu dedigim gibi
Haklısınız ama işte geçmiş sandım o dönem ama ilerlemiş sanırımTedavi olmanız gerekiyor. Tedaviyi yarım bırakmak, psikiyatrik ilaçları keyfe göre kesmek sorunu daha çok büyütür uzun vadede.
Kan testi nedir, neye bakılacak bilmiyorum ama istiyorsanız yaptırın ancak sizin bir psikiyatri hekimine, ilaca, terapiye ihtiyacınız var. Vitamin alarak çözülecek bir sorun değil.
Malesef burdan kimse yardımcı olamaz size doktor gitmeniz lazım çok geçmiş olsun ayrıca söylemeden geçmek istemiyorum kötü bir evliliğiniz varsa tüm psikolojik sorunları yaşamınız olasıdır huzurlu olmayan evden çıkıyor tüm bu hastalıklar . Tüm herşeyi üzerinize almayınUzun bir konu ama kısaca özet geçmek istiyorum. Ben 33 yaşında bir anneyim,evliliğimde bir süre sorunlar oldu herkes gibi 2 kere boşanma düşündük ama oglum için vazgeçildi. Sonrasında tabi o dönem ben çok yıprandım bunu biliyordum dedemi kaybettiğimde ne yaşadıgımıda bilemediğim bir anksiyete sorununa girdim aniden çarpıntı ve ölüm korkusu oluyordu tabi kendimi acile atıyordum sonrasında doktor bişeyin yok dediğinde hastaneden çıkar çıkmaz agladıgımı hatırlıyorum bişey yoksa neden böyleyim diye sonrasında tabi kardiyoloji doktoruna yine de gittim bişey yoktu psikologa da gittim o gün bana sen anksiyete yaşadın deyip ilaç verdi ama daha dinlemeden dogru düzgün. İnanılmaz uyku yapıyordu bende bıraktım bir süre iyidim ta ki geçen aya kadar. cinayet haberleri izliyordum yani suç hikayeleri haberler dinliyordum kaygım yok gibiydi bir gece tekrar kaygı hissetmeye başladım ya o olaylarda benim başıma gelirse vs sonrasında kaygı çarpıntı şeklinde degil başka türlü olmaya başladı insanlarla konuşmak istemiyordum kalabalık ortamlarda çok huzursuz olmaya başladım zaten sosyal biri degilim ama bu başka bir şeydi. Kaçınıyordum yani eşim evde çalışıyordu oglumu ben okula getirip götürüyordum. Ta ki geçen hafta eşim iki gün ofise gidene kadar. Zaten geçmişte evde yalnız asla kalamıyordum ama bu kadar da kaygılı degildim. Neyse sabah inanılmaz kaygı ve sanırım okb deniyor kafamda beni aşırı rahatsız eden izlediğim haber vs benzer şeyleri ben sanki yaparmışım gibi oldum eşimi aradım konuşunca iyi oldun ama çok kaygılıydım. Bu aslında ilk eşime karşı başlamıştı sürekli beraber evde dururken ya eşime kötü bişey dersem diye vs bir kaygı olmuştu bunu aşmıştım şimdi de ya kontrolü kaybederseme döndü ona ragmen markete vs gitmeye çalışıyorum ama aşırı gerginim şuan bile. Yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum belki de ondan da olabilirmiş sizin fikirleriniz nedir çok kaygılıyım şuan da da...
Okb değilsin ikisini de yaşamış biri olarak söylüyorum kaygın geleceğe takıntı değil bu kanda okb olduğun mu çıkcak ne alaka ayrıca ilaçlar seni yavaşlatabilir uykun gelebilir hepsi o düşünce cehenneminden iyi uykun gelmemiş halinle sende kendinden memnun değilsin uykun da gelsin ya çok mu önemli gereksiz düşünüp kaygılamaktan iyidir ilaç kullanmamak için bahane yaratmayınOkb den de şüphe duyuyorum onada çözüm Bulmam lazım
Aynen öyle.Psikiyatristler ilaci 15 gun kullandirtir fayda gorup gormedigini sorgular gerekirse fayda gordugunu bulana kadar ilaci degistirir.Dogru duzgun bir psikiatriste git. Sana uygun ilaci bulun.
O anlamda demedim vitamin eksikliği olarak benim hipofiz bezinde tümör var iyi huylu oda fazla salgılanınca fazla hormon üretip depresif yapabiliyor ona baktırmam lazım daha önce de bunun için tedavi gördüm zatenOkb değilsin ikisini de yaşamış biri olarak söylüyorum kaygın geleceğe takıntı değil bu kanda okb olduğun mu çıkcak ne alaka ayrıca ilaçlar seni yavaşlatabilir uykun gelebilir hepsi o düşünce cehenneminden iyi uykun gelmemiş halinle sende kendinden memnun değilsin uykun da gelsin ya çok mu önemli gereksiz düşünüp kaygılamaktan iyidir ilaç kullanmamak için bahane yaratmayın
Ama bende kontolden çıkma korkusu var ve rahatsız eden düşünceler var hem yaygın anksiyete hemde okb olabiliyorOkb değilsin ikisini de yaşamış biri olarak söylüyorum kaygın geleceğe takıntı değil bu kanda okb olduğun mu çıkcak ne alaka ayrıca ilaçlar seni yavaşlatabilir uykun gelebilir hepsi o düşünce cehenneminden iyi uykun gelmemiş halinle sende kendinden memnun değilsin uykun da gelsin ya çok mu önemli gereksiz düşünüp kaygılamaktan iyidir ilaç kullanmamak için bahane yaratmayın
Malesef burdan kimse yardımcı olamaz size doktor gitmeniz lazım çok geçmiş olsun ayrıca söylemeden geçmek istemiyorum kötü bir evliliğiniz varsa tüm psikolojik sorunları yaşamınız olasıdır huzurlu olmayan evden çıkıyor tüm bu hastalıklar . Tüm herşeyi üzerinize almayın
Ama beni çok dinlemedi bile hemen ilaç yazdı emin olamadım o yüzden de özel bir klinikteydi. Sizce devlet hastanesinde nasıl oluyor bilginiz var mıOkb değilsin ikisini de yaşamış biri olarak söylüyorum kaygın geleceğe takıntı değil bu kanda okb olduğun mu çıkcak ne alaka ayrıca ilaçlar seni yavaşlatabilir uykun gelebilir hepsi o düşünce cehenneminden iyi uykun gelmemiş halinle sende kendinden memnun değilsin uykun da gelsin ya çok mu önemli gereksiz düşünüp kaygılamaktan iyidir ilaç kullanmamak için bahane yaratmayın
Ben zaten suç işleme düşünmüyorum yani kontrolden çıkma korkusu var okbde şöyle şüphelendim ben istemiyorum ama aklıma düşünceler geliyor içerigi önemli değilYanlış biliyorsunuz
Ya kontrolden çıkıp suç islersem duygusu veren bir vitamin eksikliği yok
Vitamin eksikliği bazı durumlarda depresif hal oluşturabilir olay bu
Lütfen düzgün bir psikolojik yardim alın evvela kendiniz sonra evladınız için
Senin sorunun depresif olmak değil ki geleceğe olmamış olaylara kaygıO anlamda demedim vitamin eksikliği olarak benim hipofiz bezinde tümör var iyi huylu oda fazla salgılanınca fazla hormon üretip depresif yapabiliyor ona baktırmam lazım daha önce de bunun için tedavi gördüm zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?