Ne yaşıyorum acaba?

Her konuda önem verdiğim konularda ve insanlarda özellikle aşırı kaygı yaşıyorum
Sanırım kaygılarınızdan bahsetmek sizi daha Tedirgin yapıyor ondan yazmıyorsunuz.Bence biraz da sizin elinizde.Kötü şeyler düşündüğünüzde yerine hemen iyi şeyler düşünürseniz beyniniz buna alışır

Doktor begenmeyip verilen ilaci kullanmamaniz asri sacma dinlemediyse baska doktora gidin bunu psikolojik bir rahatsizlik oldgu zaten cok belli yani

Ama ben bunu bilerek yapmıyorum ki beynim hep en kötüyü düşünüyor ben çaba sarfediyorum iyidim de aslında yalnız evde kalıyordum dışarı tek çıkabiliyorum çarpıntı vs azalmıştı ama dedigim gibi izlediğim şeyler ve aşırı empati duymam ya olursa gibi düşünceler beni şuan daha kötü etkiledi inanın neden bilmiyorum bu kadar kaygılı degildim son zamanlarda

Beyniniz en kötüyü düşündüğünde dediğim gibi ardından iyi bir şey düşünün.Diyelim ki ya şu ölürse?hayır o çok sağlıklı çok uzun seneler geçireceğiz.Ya şuradan düşsem kafam parçalansa?Ya saçmalama ben buradan uçar geçerim.Artık aklına ne geliyorsa ne tür şeyler geliyorsa iyi şeyler düşünün ardından çürütün o kötü düşünceyi.Beyniniz düşündükçe siz tersini düşünün.Olumlamalar dinleyin her gün yarım saat.Uyumadan önce kulaklıkla da dinleyin gece uyurken de o olumlamaları bilinçaltınız kaydeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…