- 28 Mart 2015
- 670
- 1.494
- 113
- Konu Sahibi DurFakatDinle
-
Yani sevgili olmaya dogru ilerler gibi bir hal var, hani cokta arkadasca olmayan iltifatlar filan. Her gün mesajlasmalar günaydinlar. Sevgiliyiz diyemem daha dün bir bugün iki. O yüzden bilmiyorum, konusu gecmezse sōylemeyeyim diyorum, eger arkadas kalirsak bunu anlatmam gereksiz ve sacma olur sanki. Tutki cikma teklif etti, benim kabul edip etmeyecegim de mechul, cünkü yeterince tanimiyorum onu. Kafam bayagi karisik.Siz sevgilimisnz anlamadim bn normal arkadsinsa niye bosandgni aciklayasin ki
O zamn soylemen gereksiz olur soyleme benceYani sevgili olmaya dogru ilerler gibi bir hal var, hani cokta arkadasca olmayan iltifatlar filan. Her gün mesajlasmalar günaydinlar. Sevgiliyiz diyemem daha dün bir bugün iki. O yüzden bilmiyorum, konusu gecmezse sōylemeyeyim diyorum, eger arkadas kalirsak bunu anlatmam gereksiz ve sacma olur sanki. Tutki cikma teklif etti, benim kabul edip etmeyecegim de mechul, cünkü yeterince tanimiyorum onu. Kafam bayagi karisik.
Katiliyorum ya cok itici bir kelime. Üstelik beni ben yapan sey bosanmis olmam degil ki."Merhaba ismim sunshine ben bir dulum" da denilmezki.. Söylemeyim en iyisi ben yarin. Niye sakladin bunu benden diye sorarsa ileride diye endiseleniyorum aslinda.Boşanmış birine dul denilmesi bana çok itici geliyor. Henüz arkadaşsanız söylemenize gerek yok bilmesine de gerek yok. Ne zaman ciddi bir şeyler olur o zaman bilmesi gerekir diye düşünüyorum.
Ya öyle konular pat diye açılmaz ki sonuçta konu konuyu açar söylersiniz bu kadar takıntı yapmayın bence. Bu durumdan rahatsız olacak biri mi acaba. Ne kadar bilginiz var bu kişi hakkında.?Katiliyorum ya cok itici bir kelime. Üstelik beni ben yapan sey bosanmis olmam degil ki."Merhaba ismim sunshine ben bir dulum" da denilmezki.. Söylemeyim en iyisi ben yarin. Niye sakladin bunu benden diye sorarsa ileride diye endiseleniyorum aslinda.
Rahatsiz olacak birine benzemiyor kesinlikle. Hakkinda bildigim seyler hayat görüsü, yasinin kac olusu, isi gücü vs. Ailesinden cok bahsetti filan. Bu kadar erken söylemek sacma olur haklisiniz.Ya öyle konular pat diye açılmaz ki sonuçta konu konuyu açar söylersiniz bu kadar takıntı yapmayın bence. Bu durumdan rahatsız olacak biri mi acaba. Ne kadar bilginiz var bu kişi hakkında.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?