- 26 Mart 2014
- 1.020
- 754
- 73
- Konu Sahibi DurFakatDinle
-
Açık açık konuş bence.
Kendimi karşındaki adamın yerine de koymaya çalışıyorum, bunu ne zaman duysam sorun çıkarmam diye...
Tüm bu tereddütlerinle beraber anlat. Hani "Bunu söylemek için uygun zaman nasıl belirlenir bilmiyorum, aramızdaki şeyler biraz daha ilerler ciddileşirse o zaman söylerim diye düşündüm ama, neden daha önce söylemedin diye bana sitem eder misin diye kararsız kaldım. En iyisi bunu en başından bilmen" gibisinden söyler, içini ferahlatırsın.
Seni dul diye (dul kelimesi gerçekten sinir bozucu) yargılayacaksa da en başından görmüş olursun.
Ama bundan sonra, daha dikkatli olman gerekir. Dünyanın binbir türlü hali var, adam "Nasıl olsa bu dul, takılır keyfime bakarım, oyalar başımdan savarım" gibisinden malca bi düşünceye kapılıp seni kullanmaya kalkmasın.. Artık onun ayarı sana kalmış.
Ha tutki söyledim, sonra konu niye bosandina gelecek. Iste burda kopuyor benim jarteller. Ne diyecegim? Eski esim bana ilgi göstermiyordu, kari koca gibi degildik ev arkadasi gibiydik mi diyecegim? Cok ayip yaa.
evet cnm...Çok sansliymissinn
Eşinin ilk evliligimiydi
_angela_Off hic böyle düşünmemiştim. Nasıl olsa dul!
Gayet böyle düşünebilçek tipler de vardır.
İşte o konu özel.bahsetmek zorunda değilsiniz. Anlaşamadık dersiniz.sizide garip buldum açıkçası nerede nekadar konusacaginizi kestiremiyor musunuz?Ha tutki söyledim, sonra konu niye bosandina gelecek. Iste burda kopuyor benim jarteller. Ne diyecegim? Eski esim bana ilgi göstermiyordu, kari koca gibi degildik ev arkadasi gibiydik mi diyecegim? Cok ayip yaa.
Ama toplum öyle bakmiyor ne yazikki. Hatta karadul bile deniliyor. Toplumumuz niye böyle anlamiyorum gercektenBoşanmış kişiye dul denmez. Dul kocası ölene denir. Nüfus memuru olarak söylüyorum. Boşanan kişi için bekar yazıyoruz.
Kestirmemek olurmu, fikir alisverisi yapiyoruz surda. KK kadinlarinin engin tecrübelerinden faydalaniyorum. Herseyi ben bilirim zanneden hic birsey bilmez. Fikir alisverisi iyidir.İşte o konu özel.bahsetmek zorunda değilsiniz. Anlaşamadık dersiniz.sizide garip buldum açıkçası nerede nekadar konusacaginizi kestiremiyor musunuz?
Bnce söyleme cnm ya dulluk kavramı cok zor erkek basit gibi görüyor akıllarına ilk gelen şeyde yataqa atmak oluyor ciddi olursa söylersin senigercekten seven zaten sorun etmez arkadasken sende ailesine bakarsın sorun olurmu diye dul olman herkesede güvenme hemen diyorum allah yardımcın olsunIyi geceler kizlar.
Yeni tanistigim biri var, bir kez bulustuk.
Yarin yine bulusacagiz. Oldukca ilgili alakali davraniyor bana karsi. Ben tam bilmiyorum, icimde korkularim endiselerim var basimdan gecen evlilikten dolayi. Adimlarimi cok dikkatli atmaya calisiyorum.
Yanliz kafama takilan birsey var.
O benim daha önce basimdan bir evlilik gectigini bilmiyor, buyrun burdan yakin.
Ilk bulusmada konusu gecmedi söylemedim. Durduk yere söylemek sacmalik olur diye düsûndüm, cocuk evlenmemi teklif etti sanki, gayet arkadasca bir bulusmaydi.
E bu cocuk simdi ilgili alakali oldu, yarin ikinci kez bulusacagiz, söyleyimmi simdi ben yarin bunu pat diye?? Ben dulum diyim, oda desinki sizde duldunuz duldunuz bu günümü buldunuzyahu dul ne üstelik, kim niye icat etti bu kelimeyi?! Off kafamda yine deli sorular..
Cok dogru. Mühim olan bir kadinin, kiz yada dul her ne haltsa iste.. Kendine sahip olmasidir. Sahip olmak derken, istemedigi birseyi zorla yapmamasidir. Ha oda istiyorsa karismam tabi..ya kızlar dulları yatağa atmaya çalışıyorlar da bekarlara çalışmıyorlar mı ?
Niyeti kötü olana bekar dul farketmiyor.
Var cnm ama evlenip ayrılanı daha bi basit olarak görünüyor bu bir gerçek kaybedecek bişeyi yok nasılsa diolarya kızlar dulları yatağa atmaya çalışıyorlar da bekarlara çalışmıyorlar mı ?
Niyeti kötü olana bekar dul farketmiyor.
bencede özel ama maalesef bazı takıntılı insanlar var ki , boşanmış kadının dava dilekçesini araştıran. arkadaşımın başına öyle bir psikopat gelmişti de.İşte o konu özel.bahsetmek zorunda değilsiniz. Anlaşamadık dersiniz.sizide garip buldum açıkçası nerede nekadar konusacaginizi kestiremiyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?