Ne zaman "anne, baba" dedi

biz 10 aydır nişanlıyız 3 yıldır çıkıoz ama benimkinde tık yok ailemle arası çok ii ama ne anne dio ne baba hep geçiştirio bende arada bir sölüyorumm ama nişanlım sölemeyince sölemekde zorlanıorumm üff ya ne acaip işler bunlarrr

beni ilk istemeye geldiklerinde kapıda söyledi çok şaşırdım o gün yüzükler takıldı bende anne- baba demeye başladım:))))

Biz ikimizde nişandan sonra söylemeye başladık ama eşim hala anne baba derken isimleriyle x anne , y baba der bende ona gıccccık oluyorum .

benimki sözden sonra söylemeye başladı
ben nişandan sonra söyledim
ama hala söylerken tuhaf oluyorumm :sm_confused:

ben nişanlandıktan sonra söylemeye başladım ama nişanlımda 2 aydır hala tık yok :mymeka:

valla biz 4 yıldır birlikteyiz, sözleneli 5 ay, nişanlanalı 4 ay oldu hiç ne o benimkilere ne ben onunkilere demedik..
Bence çok saçma annem ya da babam değilki onlar, benimkiler de onun değil..
dolayısı ile gerek yok

canım o senin düşüncen elbet saygı duyuyorum ama

babam her zaman kendini bilene atası 4tür der. kız alınıp aileye karışılıyorsa aile bir kız bir de erkek evlat edinmiş oluyor. baştan benim annem babam değil gibi bir uçurum oluşursa sonrası iyi olmaz gibi bence :1rolleyes:

benim annem ve babam uzun zamandı yanımda değilsenağlama ve sözlümle tanıştığımız dönem ciddi ailevi sorunlar yaşadığım için tanışır tanışmaz " anne baba " diye hitap etmeye başladım onlar da ilk günden itibaren beni evlatlarından ayırmadılar sağolsunlar:nazar:

sözlüm de söz gecesinden sonra "anneanne" demeye başladı anneannemehihoyyyt

bizde nişandan sonra demeye başladık.eşim daha becerikli bu konuda,ben bazen karıştırıyordum,kayınvalideme anne,kayınbabama X amca diyodum arada bir.Gerçek anne babamızın yerini tutamasalarda,saygı duymak gerekiyor.aradabir lafları batıyo gibi oluyor ama ben çok seviyorum onları.içlerinde hiç kötülük yok.yazık.fazla yüz göz olmadan ilişkileri iyi tutmak gerek.

eşim daha sevgiliyken annem babam napıyo die soruyodu :roflol:
ikimizde hiç zorluk cekmedik
anne baba deme konusunda

Ben 1 aylık nişanlıyım.Nişan günü ellerini öperken söyledim ben.Ancak nişanlım halen söyleyemiyor :(Annemlerde kırılıyorlar neymiş utanıyormuş...

anneme, ilk tanistiklarinda, sohbet arasinda demisti, oylede gitti
babamada sozde soylemeye basladi
hiç zorluk çekmedi
bende sozde soylemeye basladim

canım nişanlım anneme daha nişanımda yüzükler takıldıktan sonraki dakikalarda anne demeye başladı ben de nişandan sonraki ilk görüşmemizde anne baba dedim :asigim:

bizim ailemizde bu hic sorun olmayan uzerinde bir kere bile konusulmayan bri konuydu. soz kesiligi an yuzukler takildiginda ilk operken birbimizi annecim babacim diye optum nisanlimda oyle yapmis megersem. Onlara anne baba derken bundan gurur duyuyorum dogrusu esim olacak insanin ailesi benimde ailemdir.Bunu boyle hissettiren sey arada kurulan aile bagindan baska birsey degil bence..

ooof off bende bu konuda dertliyim.biz 3 yıldır beraberiz 1 yıla yakın nişanlıyız.nişandan once ben derdim ki hep"canm anne baba demeyelim,x teyze,y amca demeye devam edelim" benimki de tamam derdi.isteme nişan bir arada oldu.nişan bitti baktım benimki"anne,baba,annane,dede,teyze,dayı"diye dolanıyo!dedim ertesi gun"hani demiycektik,anında sattın" dedim :))))))))))))))) ondan sonra diuoki sen istersen deme ben anne,baba diyecem.sen demesen de olur diyo... ama olur mu hiç??artık demiş bi kere o ben demezsem çok abest olcak.. neyse işte bir yıl oldu ben hala teyze amca devam ediyorum.mümkünatı yok diyemiyorum.belki evlenince x anne,y baba derim.

bu arada demişlerki siz de anne baba olunca size "anne " demezlerse uzulursunuz.walla hiç uzulmem.istediği gibi hitap edbiilir benim gelinim.canı nasıl isterse ,benim beklentim olmaz.

2,5 yıllık br ilişkim var ve aşkım daha ilk annemle telefon konuşmasında anneme anne demiş tabi annem dört köşe şimdi oğlum derken ağzından bir oğlum daha çıkıyor gözlerinin içi parlıyor ama ben onun annesine abla diyorum (teyzeyi yakıştıramıyorum) ama erkek arkadaşım bu konuda çok dertli anne dememi istiyor yasakkelime neymiş efendim onun iki tane annesi varnış ama benim bi ablam birde annem varmış insana çok zor geliyor ama iş ciddiyete binince söyleyebilirim diye tahmin ediyorum sengözlerimebaksanab

Valla benim aşkımda hemen başladı anne baba demeye bizde ilk çekinen söyleyemeyen ben oldum acaip zor geldi başkalarına anne baba demek ama zamanla alıştım şimdi 6 aydır nişanlıyız ve çok alıştım onlarada anne baba demeye

kızlar sevgiliyken anne baba diyemeyenlere bi tavsiye:) bis annelerden sultan,babalardan paşa diye bahsediyoruz bunu ben çaktırmadan geliştirdim çünkü erkek arkadaşım diyordu ben diyemiyordum böylece orta yolu bulmuş olduk yerimseniben normaldede o bana sultanım der ben ona paşam :asigim:

Biz de nişandan 2-3 hafta sonra anne demeye başladık,ama baba henüz beklemedekaydirigubbakcemile3çok zor yaaa,ben çok utandım valla,ağzımın içine bakıyolardı acaba ne diicek bu kız diye :))

Back
X