Ne zaman başladı?

Başlarda hamilelik belirtilerini yaşamak keyifli oluyor. Çok severek yediğiniz şeylerden tiksiniyorsunuz falan hiç yemediğiniz şeyleri canınız çekebiliyor ama bir süre sonra bezdiriyor. Belki sizin hiç olmaz inşallah olmaz.
Bebeğim saglikli olsun kalp atisini duyuyimde insallah herşeye raziyim :)

Bebeğim saglikli olsun kalp atisini duyuyimde insallah herşeye raziyim :)
Aynen canım. Kritik haftalarda yani ilk haftalarda bazen bulantılarım geçiodu ve evhamlanmaya başlıodum acaba nie geçti bebeğe mi bir şey oldu die. Midem bulanırken de bi rahatlama geliodu . Her şey yolunda bebişim büyüyoki bulanıo die düşünüodum

Aynen canım. Kritik haftalarda yani ilk haftalarda bazen bulantılarım geçiodu ve evhamlanmaya başlıodum acaba nie geçti bebeğe mi bir şey oldu die. Midem bulanırken de bi rahatlama geliodu . Her şey yolunda bebişim büyüyoki bulanıo die düşünüodum
İste bende de aynisi var ay migdem bulaniccakmi kalbi atmaya basladimi falan diye

Mrb kızlar hamileliğin ilk belirtileri nelerdi paylaşabilrmisnz acaba benim 3 gün kaldı regliye göğüslerin şişti sertleşti genelde adet olucagm zman böle olur☹️

Mrb kızlar hamileliğin ilk belirtileri nelerdi paylaşabilrmisnz acaba benim 3 gün kaldı regliye göğüslerin şişti sertleşti genelde adet olucagm zman böle olur☹️
Ben adetime 1hafta kala adet olacakmism gibi bel agrilari çektim şiddetli ve klasik agrilarim vardi

Benim 3. hamileliğim hiç birinde mide bulantısı yaşamadım.onunla kalp atışlarının bi alakası olduğunu düşünmüyorum

Back
X