Ne zaman bebek istenmeli

Bu içinden gelmesi nası bişi çok merak ediyorum . Az evvel filmdede vardı , kadın ağlıyor kendini atıyor çocuk diye ..Hiç ama hiç anlayamacağım birduygu .

Benimde öyle. 3 sene olucak hiç istek yok içimde. O sorumluluğa girmek istemiyorum belkide. Bebeksizde evlilik olur sonuçta :)

Bacim burada onemli olan bizlerin onun bunun dusunceleri degil...

Cocuk sahibi olmak icin en uygun vakit esin ve senin buna hazir oldugun vakittir....

Ben evliligimin 10. Ayinda aldim bu karari ve cok sukur bir oglum var...

Simdi ki aklim olsa cok cok gec bile kalmisim deyip uzuluyorum...

Annelik duygusu cok ozel ve guzel bir duygu...

Yasayamadikca hickimse anlayamaz...

Rabb'im isteyen herkese bu duyguyu tattirsin (Amin)

Bende mi bi sorun var diye düşündüm bende 2 aylık evliyim korundugum halde hamile kalacağım diye ödüm patlıyor :) çocukları çok severim ama evliliğin ilk yılı en tehlikeli dönemi derler evliligimi oturtmadan eşimle doya doya vakit geçirmeden gezip eglenmeden düşünemiyorum siz nasıl düşünüyorsunuz merak ettim ???? Sonra istediğiniz gibi gezemeyeceksiniz çocuk belirleyecek hayatınızı

hem çok yeni evliliğiniz hem de yaşlarınız daha genç...
biraz daha beklemenizi tavsiye ederim..

Birbirinize ve evliliginize biraz daha zaman taniyin .bebek olunca bir suru şeyi ertelemek durumunda kalıyorsunuz.birikim yapin oğlum6 aylik en ggeç 4.ayda baslarim ise diyordum nerdeee oğlum çok hareketli 1 yasiba gelmeden imkansiz görünüyor
Ayrıca 2 sene evlilik 4 sene tanisma yasayip tek sefer tartismadigim esinle bebek yuzuden kaç kez tartistik inanin
Biraz daha zaman bence

Yaşlarınız daha çok genç. Bence beklemek gerek.
Evlilik otursun, biraz da gezip tozmanın tadını çıkarın. Çünkü çocuk olayı bambaşka. Hiç bir şey eskisi gibi rahat, özgürce olmayacak. Ondan sonra hazır değilmişim, bunaldım diyebilirsiniz.
Benim 37 yaşında evlenen bayan akrabam bile 6 ay bekledi. Ki yaşı geçmek üzereydi çocuk için.

Ben 4 senelik evliyken hamile kaldım, hiç pişman değilim. Gezmeye, tozmaya, rahatlığa doydum, sorumluluğa hazırım artık. Bu benim için 4 senedir senin için 1,2,3...

İnsan mutluyken düşünmüyor ama çok kısa süreli evliliklerde bile boşanmalar yaşanıyor malum... Asıl evlilik cicim ayları bitince anlaşılıyor. O zaman birbirine katlanabiliyorsan yap çocuğu :)
Arkadaşım 10 senelik süper bir flörtün ardından evlendi, çok uzun süre gezdikleri için hemen çocuk istiyordu. Evlenir evlenmez sorunlar başladı. Erteledi çocuğu. 2 sene zor evli kaldı. Şimdi iyiki çocuk yapmamışım diyor. Her şey çok daha zor olacaktı çünkü.

Bence bi 6 ay ya da 1 yıl geçsin acele etmeyin tabi bu işler kısmet ama bi ewliliğinizin tadını çıkarın canım... ilk aylar çok önemli...

Bende yeni evliyim bi tane de düşük yaptım. Planlı bir gebelik değildi ama inanılmaz bir his.. Eşim de bende yine çocuk istiyoruz.

Erken olup olmadığına ancak sen karar verirsin sonuçta hiç birimiz senin yaşadıklarını ve eşinle olan diyaloğunu bilemeyiz.. Ölçüp tartıp ona göre karar vermelisin.. Bebek sorumluluktur ikiniz de bu sorumluluğu alabilecek bilinçteyseniz erken diye bir şey yoktur bence :)

Evliliğinizin oturmasını bekleyin. Oturmak derken ne demek olduğunu söyle anlatayım. Şuan birbirinizi hiç tanımıyorsunuz emin olun. Az sabredin neler çıkacak neler. Allah hayırlısını versin.

ama daha çok erken tadını çıkarın bence en azından 1 yıl daha bekleyin derim

Bence evliliğiniz biraz otursun her şey maddiyat demek değil hele bir beraber vakit geçirmenin tadına varın daha iyi tanıyın birbirinizi çıkmak başka evlilik başka daha sonra da bebek çalışmalarına başlarsınız zaten dizilerde olduğu gibi ilk geceden kalınmıyor ama naçizane tavsiyem bir kadın doğum doktoruna reglinizin 2 veya 3. günü gidip hem muayene olmanız hem de hormon tetkiklerinizi yaptırmanız her yeni evlenen kadının yaptırması gerekiyor bir sorununuz da yoksa bekleyin.

2 aylık evlisiniz çok erken bence de. Önceliği eşinle birbirinize verin, birbirinizi tanıyın hem evliliğiniz otursun. Çok tazesiniz daha bunlar en güzel cicim ayları :)

Benimde öyle. 3 sene olucak hiç istek yok içimde. O sorumluluğa girmek istemiyorum belkide. Bebeksizde evlilik olur sonuçta :)
Çocuk sahibi olmayı düşünüyorum ama böyle olmazsa kendimi kahredecek , yerlere atacak kadar değil tabi.

Onceden olsa ben de size erken derdim. Ama ben soyle bir durum yasadim. Ilk bir sene ben istemedim rsimi ikna ettim. 6 ay oyaladim su zaman gecsin bu zaman gecsin. Ikinci sene benim kemik erimem cikti 1.5 sene tedavi oldum oyle gecti. Oldu 3 sene
sonra hadi dedik ama olmadi. Niye olmuyor drrken esimde varikosrl cikti ameliyatlar vs. Sonuc degismedi. Hopp tup bebek girdi isin icine. 3 deneme ve sonunda hamileyim elhamdulillah. gecti 4.5 yil. Yasim oldu 30
evdeki hrsap carsiya uymayabiliyor. Onun icincocuk istesenizde istemeseniz da once bir sorun var mi diye dr.a gidin esiniz ki oncelikli o onemli sizden once sperm tahlili versin. Siz bir normal muayene olun. Yumurtalik rezervinizi bakilsin pko musunuz bakilsin. Kist miyom bisey var mi bakilsin. Hatta rahim filminizi cektirin ondan sonra bebek planlamaniza baslayin derim ben nacizane. Cunku biz cocuk istiyoruz diye gittiginizde dr. 1 sene en az yasiniza gore 8 ay deneyin diyor once . Dedigim gibi evdrki hesap carsiya uymayabiliyor. Hayirlisi olsun hakkinizda

Bende 4 aylik evliyim ve hamileyim.
Yasiniz ideal aslinda, bizde 2 aylikken baslamistik bebek bebek diye. Bebek, Annelige kendini hazir hissettigin an olmali bence zamanla olmuyor bu isler

erken diye bişey yoktur bence ,çünkü o kişiden kişiye değişir,bir çocuğa bakacak psikolojide ve olgunlukta hissediyosanız kendinizi,maddi olarakta zor durumda değilseniz,neden erken olsun ki hem iki sene uzun bir balayı dönemi bence :)

bende o yaşlarda evlendim biraz evliliğin tadını çıkarayım birazda maddi olarak kendimizi toplayalım dedim ondan sonra yaparız dedim. fakat öyle şimdi olsun deyince çocuk olmuyor malesef . 8 yıllık evliyim hiç bir problemimiz yok doktorlar sebepsiz diyor ama olmuyor işte. şimdi diyorum ki keşke ilk günden itibaren korunmasaydım. keyif için erteledim nasılsa olur dedim büyük konuştum ALLAH' ım o yüzden sınıyor beni
sana şuan uygun zaman yada daha erken biraz bekle diyemem ona sen karar vermelisin bu forumda benim gibi olan birsürü bayan var. bu ihtimalleride göz önüne alarak hareket etmelisin:)

Ben olsam bekler eviligin tadini cikaririm cunku cocuk bir sorumluluk evlilege alisip tadini cikardiktn sonra cocuk sahibi olma fikri daha cazip gelebilirdu bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…