Ne zaman bebek istenmeli

Ben de tam iki aylık evliyken hamile kalmıştım. Eger durumunuz musaitse hamile ve bebekliyken de evliliğin tadı cikar. Ben hamileyken umreye gittim yazın tatile gittim babam 4 saat uzaklıkta bi sehirdeydi ayda bi haftasonu gider orda eğlendirdik. Dogum yaptım yine geziyoruz istediğimiz gibi bu yaz iki kez tatile gittim bu yaz da ayrıca dedesi özler diye sık sık yanına götürürüz. Avmlerde çıksa guzel gezerim. Sadece sinema ya gidemiyoruz onu da kızım uyuyunca evde izliyoruz. Yani istersen oluyo ayrıca cocugum ciddi derecede hareketli ama ben idare etmeyi beceriyorum :))

Kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman... Rabbim mutluluk versin.Bir yastıkta kocayın inşallah

2 aylık bir evlilikte bebek çok erken
yaşlarınız kaç çok ileri ise yaşlarınız bişey diyemeyeceğim
ama bence hiç olmazsa 1-1,5 sene çocuk düşünülmemeli
evine evliliğine alışmalı adapte olmalı rayına oturtmalısın bunlar için 6 ay geçse en azından
6-ay 1 senede eşinle keyfince gezip tozmalı eğlenmelisin
bebek sonraki iş çünkü onunla birlikte bütün hayatın da değişecek hazırmısın bakalım
hazır olmalısınız önce ikinizde hem maddi hem manevi olarak
aça kariyer diye çokta ertelemeye ben karşıyım olurda bir sorun varsa
tedavi uzun bir süreç 5-7 sene süren bile var
yani herkesin evliliği-eşi-şartları ile değişken bir durum ama 2 ayda çok kısa

bence birlikte hayatın nasıl olduğunu en az bir sene deneyimleyin. 2 ay çocuk kararı için bence çok erken. öncelikle ikili hayatınızın bir düzene oturması gerek sonra üçüncüye gelinsin.

biraz gezin tozun ne bu acele. haytınızı yaşayın birbirinizi tanıyın . önünüzde daha uzuuuun yıllar var

bebek sahibi olmak için sadece psikolojik hazırlık maddi yönden rahat olmak yetmez
vucüdunuzu da hazırlamanız gerekir , mesela sigara kullanıyorsanız bırakmanız lazım en az bir yıl önce , mesela aşırı kilo sorununuz varsa kilo vermeniz , vitamin eksikliğiniz varsa bunları tamamlamak gibi ..heryönden hazırsanız istediğiniz zaman bebek sahibi olabilirsiniz , iki ay yine de erken bence

Gezin tozun biraz.Çok yeni evlisiniz.Ben de 25 inde evlendim ama eşim 5 yaş büyük benden , 2 yıla yakın düşünmedik.Eşimden emin olmasam hala düşünmezdim ama Sağolsun beni benden çok Düşünen birisi ve her şeyime destek.Neredeyse 10 Yıldır da birbirimizin hayatındayız, yani eğer evliliğine ve eşine güveniyorsan ( en başta kendine) , maddi olarak da sıkıntıya düşeceğinizi sanmıyorsanız karar sizin.Hayırlı zaman da olsun inşallah.

2 aylıkken bebek mi ?
Büyük konuşmak istemem ama ben en az 2 yıl diyorum.
Çok çok erken.

canım yaşın bebek için normal kendini hazır hissediyorsan yap ben bir ay sonra hamile kaldım oğlum şimdi 25 yaşında hiç pişman olmadım genç anne olmak güzel bence ilerde ne olacağımız belli değilki yılllarca beklersin iyi gider tam çocuk olur huzursuzluk başlar çok örneklerini gördüm allah kimsenin yuvasını bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…