Şuan 6+5 deyiz senin dediklerini adetim geciktikten sonra yaşamaya başladım. Adetten önce tek belirtim beyaz kremsi akıntıydıAdetime 10 gun var döngum 26 gun. Yumurtlama uzerinden 5 gun gecti bilmiyorm normal mi ama kasiklarimda agirlik var gibi sanki yarin adet olucam cekilme mi diyeyim garip bi his. Bilmiyorum yasayan var mi nasildi deneyimlerinizi paylasir misiniz? Ve asiri gaz sorunu yasiyorum hep sis karnim. Yani nasil bi insan gaz cikarinca tekrar gaz dolabilir ki..
Ya bnde de o sekilde akıntı vardi simdi su gibi seffaf akintiya dondu camasirim baya islak yani sizde olmus muyduŞuan 6+5 deyiz senin dediklerini adetim geciktikten sonra yaşamaya başladım. Adetten önce tek belirtim beyaz kremsi akıntıydı
Hayırlı olsun inşallah çok sevindim. Bende akıntı yok hiç ne zaman başlamıştı sizde?Şuan 6+5 deyiz senin dediklerini adetim geciktikten sonra yaşamaya başladım. Adetten önce tek belirtim beyaz kremsi akıntıydı
Hayır su gibi saydam olmadı hiç hep beyazdı hafif sarı olduğu dönemde oldu halen daha devam ediyorYa bnde de o sekilde akıntı vardi simdi su gibi seffaf akintiya dondu camasirim baya islak yani sizde olmus muydu
Yumurtlamadan sonra hiç kesilmedi şuan bile devam ediyor azar azar da olsa hergün iç çamaşırımda oluyorduHayırlı olsun inşallah çok sevindim. Bende akıntı yok hiç ne zaman başlamıştı sizde?
Şuan 6+5 deyiz senin dediklerini adetim geciktikten sonra yaşamaya başladım. Adetten önce tek belirtim beyaz kremsi akıntıydı
Anladim cnm bende o sekildeydi suan sulu akintiya dondu umarim gebeliktir sende baska ne belirtiler olduHayır su gibi saydam olmadı hiç hep beyazdı hafif sarı olduğu dönemde oldu halen daha devam ediyor
Evet canım 6+2deBende 6+5 im kalp atışını duydunuz mu
Anladım bende hiç yok o da düşündürdü biraz. Normalde akıntım olurdu adet olrdum şmdi yok tam tersidir inşallahYumurtlamadan sonra hiç kesilmedi şuan bile devam ediyor azar azar da olsa hergün iç çamaşırımda oluyordu
adetiniz ne zaman?Anladim cnm bende o sekildeydi suan sulu akintiya dondu umarim gebeliktir sende baska ne belirtiler oldu
Evet canım 6+2de
Adetten önce belirtim dediğim gibi sadece akıntıydı testim pozitifti kan vermeye gittik orda negatif olduğunu düşünüyordum çünkü aşırı adet olcakmış adetim gelecekmiş gibi ağrım oluyordu yani hamilelik ve regl ayırt edilemez benceAnladim cnm bende o sekildeydi suan sulu akintiya dondu umarim gebeliktir sende baska ne belirtiler oldu
Pazar cnmadetiniz ne zaman?
Canım benim adetten önce göğüslerim çok dolgunlaşır ve hassaslaşır da bu ay öyle bir şey olmadı adet Sancım da yok arada batmalar oluyor açıkçası bir de acı eşime bağlıyorum benimki çok yüksek olduğu için bazen hissetmiyorum benAdetten önce belirtim dediğim gibi sadece akıntıydı testim pozitifti kan vermeye gittik orda negatif olduğunu düşünüyordum çünkü aşırı adet olcakmış adetim gelecekmiş gibi ağrım oluyordu yani hamilelik ve regl ayırt edilemez bence
Canım adetime 3 gün var ama ben geç yumurtladım . Eylül 8 ve 9 da yumurtladım kasiklarimda adet olacakmış gibi ağrı var ama çok fazla değil umarım bende hamuleyimdirAdetten önce belirtim dediğim gibi sadece akıntıydı testim pozitifti kan vermeye gittik orda negatif olduğunu düşünüyordum çünkü aşırı adet olcakmış adetim gelecekmiş gibi ağrım oluyordu yani hamilelik ve regl ayırt edilemez bence
Aaa canım saçmalama takma kafana 6+3 te yavaş olduğunu nasıl anlamış zaten doktorum bana dedi ki çok milimetrik zor duyduk sesini ölçüm falan demedi takma kafana zaten kalbi küçücük nasıl anlıyor yavaş attığını ay sinir oldum. insanlar 7. Haftada net olarak duyuyor sıkma canını haftaya daha net şeklinde duyacağızTebrik ederim canım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende 6+3 te gittim kalbi yavaş haftaya tekrar gel dedi günler geçmiyor kaç ölçü sizde
Test yapsanıza az kalmış. İnşallah vardırPazar cnm
Bat ne zamandı seninCanım benim adetten önce göğüslerim çok dolgunlaşır ve hassaslaşır da bu ay öyle bir şey olmadı adet Sancım da yok arada batmalar oluyor açıkçası bir de acı eşime bağlıyorum benimki çok yüksek olduğu için bazen hissetmiyorum ben
Pzar gunu cnmBat ne zamandı senin
ya gecikmeyi beklicem cnm yapmak istemiyorhm acikcasiTest yapsanıza az kalmış. İnşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?