İnşallah canım benimde geç döllenme inşallah hamilesindirCanım adetime 3 gün var ama ben geç yumurtladım . Eylül 8 ve 9 da yumurtladım kasiklarimda adet olacakmış gibi ağrı var ama çok fazla değil umarım bende hamuleyimdir
Canım bu mesajın beni okadar mutlu ettiki allah senden razı olsunAaa canım saçmalama takma kafana 6+3 te yavaş olduğunu nasıl anlamış zaten doktorum bana dedi ki çok milimetrik zor duyduk sesini ölçüm falan demedi takma kafana zaten kalbi küçücük nasıl anlıyor yavaş attığını ay sinir oldum. insanlar 7. Haftada net olarak duyuyor sıkma canını haftaya daha net şeklinde duyacağız
Pazara az kalmış evet bekle çıkmıyor testlerde çünkü ben nimoyla öğrenmiştim hassas bir test battan 2 gün sonra bir dePzar gunu cnm
ya gecikmeyi beklicem cnm yapmak istemiyorhm acikcasi
Canım benim geç döllenme olmuş 20 temmuz normalde. benim keseye göre doktor o zaman 6+2 demişti bende onu dikkate aldımCanım bu mesajın beni okadar mutlu ettiki allah senden razı olsundoktor ekranda parlayan ışığı gösterdi 60 70 arası çok düşük 100 olmalı haftaya dedi dünyam yıkıldı sanki. Senin sat 27 temmuz mu ?
Ins sende canım ne gibi belirtilerin var benim sadece kasik ağrısı aynı adet olacakmisim gibi birde arada iç canasirim ıslanıyor ama öyle koyu değil islaklik oluyor aradaİnşallah canım benimde geç döllenme inşallah hamilesindir
Ben konu sahibiyim benim akıntım yok dedm ama aynı şekilde ben de ıslaklık görüyorum beyaz akıntım yok ama normal su gibi ben de 7-8 eylül ovulasyon gördmIns sende canım ne gibi belirtilerin var benim sadece kasik ağrısı aynı adet olacakmisim gibi birde arada iç canasirim ıslanıyor ama öyle koyu değil islaklik oluyor arada
Valla bekleyebiliyorsan bekle derim daha iyiPzar gunu cnm
ya gecikmeyi beklicem cnm yapmak istemiyorhm acikcasi
Evet adet olcakmış hissi bat gününde başlamıştı bende de brnim akıntım kıvamlıydı canım ama her kadının süreci farklıdırIns sende canım ne gibi belirtilerin var benim sadece kasik ağrısı aynı adet olacakmisim gibi birde arada iç canasirim ıslanıyor ama öyle koyu değil islaklik oluyor arada
Adet tarihim nedir canım ? Benim son adet tarihim 15 Ağustos ama yumurtlama geç oldu kasigimdaki ağrı adet gibi ins hamiletizdir yaBen konu sahibiyim benim akıntım yok dedm ama aynı şekilde ben de ıslaklık görüyorum beyaz akıntım yok ama normal su gibi ben de 7-8 eylül ovulasyon gördm
Ben 28 ağustosta oldum ama döngüm 25-26 gün olduğundan adetim 22 eylülde 9-10 günüm kaldı. İnşallah hamileyizdir. Ben yumurtlama akıntısı yaşamadm ilk defa bu ay. Önceden yaşardım. Yumurtladığımı feci sol kasık sızlamasından anladım. Değerlendrdm inşallah çatlama olmştr döllenmiştir.Adet tarihim nedir canım ? Benim son adet tarihim 15 Ağustos ama yumurtlama geç oldu kasigimdaki ağrı adet gibi ins hamiletizdir ya
Kuzenim hamile olduğunu kaşığına şiddetli ağrı girdiğinde öğrendim inş Seninde öyledir canimBen 28 ağustosta oldum ama döngüm 25-26 gün olduğundan adetim 22 eylülde 9-10 günüm kaldı. İnşallah hamileyizdir. Ben yumurtlama akıntısı yaşamadm ilk defa bu ay. Önceden yaşardım. Yumurtladığımı feci sol kasık sızlamasından anladım. Değerlendrdm inşallah çatlama olmştr döllenmiştir.
Bende hiç belirti olamamıştı. Göğüslerim ağrımaya başladı 10 gün öncesinden her adette olur oda hatta ben adet olacağım sanmıştım gecikince çok şaşırdım . Doktorlarında dediği gibi sanırım gecikme en büyük belirtiBen konu sahibiyim benim akıntım yok dedm ama aynı şekilde ben de ıslaklık görüyorum beyaz akıntım yok ama normal su gibi ben de 7-8 eylül ovulasyon gördm
İnşallah ya bide aşırı şişkinlik var gaz sorunu yaşıyorum tamam tek başına belirti değil ama karnım 3 katına çıkıyor resmen aynada da görüyorum. Hatta acaba hamileyim de adet mi gördm hamile hamile geçen ay falan dye bile düşündüm slkdhgldfkg nerden baksan 3 aylık karnımKuzenim hamile olduğunu kaşığına şiddetli ağrı girdiğinde öğrendim inş Seninde öyledir canim
Benimde 2 gün falan baya gazım oldu ama bildiğin patlayacak gibiydi, siz büyük ihtimal hamilesiniz . Ne zaman test yapacaksinizİnşallah ya bide aşırı şişkinlik var gaz sorunu yaşıyorum tamam tek başına belirti değil ama karnım 3 katına çıkıyor resmen aynada da görüyorum. Hatta acaba hamileyim de adet mi gördm hamile hamile geçen ay falan dye bile düşündüm slkdhgldfkg nerden baksan 3 aylık karnım
Ay bilmiyorum ama ağzından bal damlıyor. İnşallah hamileyimdiir 10 aydır deniyorum. Ben adete 5 gün kala başlarım testlere zaten eczaneyi zengin ettmBenimde 2 gün falan baya gazım oldu ama bildiğin patlayacak gibiydi, siz büyük ihtimal hamilesiniz . Ne zaman test yapacaksiniz
Adet olmadığınız sürece umut vardır. Kaset veya erken gebelik testiniz var mı?kızlar benimde geç döllenme olmuş olabilir mi bat 13 Eylül yani yarın regl olmam lazm döngü 26 gün son ilişki 1 Eylül çatlama günumde yaptım 10 Eylül'de kan verdim 2.11 çıktı regl 3 gün kala sizde yükselir mi
Adaşım yine denk geldik döfkdkdk bu ay hamile kalmamız gerek. Benim de saydıgın belirtiler var belirti denilir mi bilmiyorum gazım var karnım sis ama bu garip bi şekilde evlendiğimden beri vardı. Birde belim ağrıyor başka da sıfır belirtiAdetime 10 gun var döngum 26 gun. Yumurtlama uzerinden 5 gun gecti bilmiyorm normal mi ama kasiklarimda agirlik var gibi sanki yarin adet olucam cekilme mi diyeyim garip bi his. Bilmiyorum yasayan var mi nasildi deneyimlerinizi paylasir misiniz? Ve asiri gaz sorunu yasiyorum hep sis karnim. Yani nasil bi insan gaz cikarinca tekrar gaz dolabilir ki..
sddljfbldjldf nereye baksam seni görüyorum. Bu ay olmalı ya gerçekten o kadar istiyorum ki tam zamanıymış gibi inşallah yanılmam sdlkjghldf Ya benim çok gazım var iştahım hayvan gibi delircem dolabı açıp geri kapatıyorum habire. Benim de bel agrım ve sanki yarın adet olacakmşm gibi çooook hafif ağrım var ama çok hafifAdaşım yine denk geldik döfkdkdk bu ay hamile kalmamız gerek. Benim de saydıgın belirtiler var belirti denilir mi bilmiyorum gazım var karnım sis ama bu garip bi şekilde evlendiğimden beri vardı. Birde belim ağrıyor başka da sıfır belirti
İçimdeki ses kesin diyor sizin için test yapınca lütfen bilgilendirin beniAy bilmiyorum ama ağzından bal damlıyor. İnşallah hamileyimdiir 10 aydır deniyorum. Ben adete 5 gün kala başlarım testlere zaten eczaneyi zengin ettmYani salı gününden başlarım yapmaya. Ben gaz yapıyorum afedersin snra yine oluyor bitmez bir döngüdeyim sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?