bugün yaptım kaset negatif erken gebelikte de çok zor gözle görülür şekilde cikmisAdet olmadığınız sürece umut vardır. Kaset veya erken gebelik testiniz var mı?
Olabilir cnm valla bnde onun için bekliyorumPazara az kalmış evet bekle çıkmıyor testlerde çünkü ben nimoyla öğrenmiştim hassas bir test battan 2 gün sonra bir de
bekliykrum cnm valla napaljm test yapmak istemiyorum yani sjjsjsjValla bekleyebiliyorsan bekle derim daha iyi
Ay nolur o ses gerçek olsunnnn. Mutlaka açacağım buradaki mesajları birr birr cevap vericem hamile kalırsam.İçimdeki ses kesin diyor sizin için test yapınca lütfen bilgilendirin beni
Aynıyız yemin ederim asla kahvaltı etmem bugun kahvaltı ettim belimde cok ağrı var ara ara kasıga da giriyor ağrı pıt pıt atıyor hatta sol kasıgım ama bel ağrım yataktan dolayı olabilir bilmiyorumm offf günler gelmiyo yine bugun dayanamayıp test yaptım tabi ki negatiffsddljfbldjldf nereye baksam seni görüyorum. Bu ay olmalı ya gerçekten o kadar istiyorum ki tam zamanıymış gibi inşallah yanılmam sdlkjghldf Ya benim çok gazım var iştahım hayvan gibi delircem dolabı açıp geri kapatıyorum habire. Benim de bel agrım ve sanki yarın adet olacakmşm gibi çooook hafif ağrım var ama çok hafif
Ay atsanıza bi sizden ricamm merak ettim. Erken olanı tekrarlayadabilirsiniz varsa eğerrbugün yaptım kaset negatif erken gebelikte de çok zor gözle görülür şekilde cikmis
Ona da razıyız vallabugün yaptım kaset negatif erken gebelikte de çok zor gözle görülür şekilde cikmis
dflkghkdşfklghşsdkbşsdjgfbls kızım dursana daha çok var habire test yapıyon bari benim gibi 5 gün kala başla. Ben başlıcam 5 gün kala salıdan itibaren yapcamAynıyız yemin ederim asla kahvaltı etmem bugun kahvaltı ettim belimde cok ağrı var ara ara kasıga da giriyor ağrı pıt pıt atıyor hatta sol kasıgım ama bel ağrım yataktan dolayı olabilir bilmiyorumm offf günler gelmiyo yine bugun dayanamayıp test yaptım tabi ki negatiff
Ahahaha ayni seyler gaz bnde de var birkac saattir de kasiklarimda sancimsi bisey varAdaşım yine denk geldik döfkdkdk bu ay hamile kalmamız gerek. Benim de saydıgın belirtiler var belirti denilir mi bilmiyorum gazım var karnım sis ama bu garip bi şekilde evlendiğimden beri vardı. Birde belim ağrıyor başka da sıfır belirti
Benimde içimden bi ses senin hamile oldugunu söylüyoo en önemli belirti hissetmekmiş bu aradaa bende o da yok kdkfskdkAy atsanıza bi sizden ricamm merak ettim. Erken olanı tekrarlayadabilirsiniz varsa eğerr
Allahım bu iki oldu bugün inşallah vardırBenimde içimden bi ses senin hamile oldugunu söylüyoo en önemli belirti hissetmekmiş bu aradaa bende o da yok kdkfskdk
Predictor early aldım dün paraya kıyıp pazar günü onu yapcamdflkghkdşfklghşsdkbşsdjgfbls kızım dursana daha çok var habire test yapıyon bari benim gibi 5 gün kala başla. Ben başlıcam 5 gün kala salıdan itibaren yapcam
fotoğrafta belli olmaya bilir genede atıyım erken gebelik testi bide kaset testi bugün yaptım zaten 2 saat önce yarın regl olmasam pazae kaset test yapicam elimde 1 tane varAy atsanıza bi sizden ricamm merak ettim. Erken olanı tekrarlayadabilirsiniz varsa eğerr
İnsallah askım insallahh vardırrr insallah sağlıkla kucagımıza alırızAllahım bu iki oldu bugün inşallah vardır
Peki yumurtlama akıntınızda mı öyleydi yoksa su gibi yumurta akı gibi miydiEvet adet olcakmış hissi bat gününde başlamıştı bende de brnim akıntım kıvamlıydı canım ama her kadının süreci farklıdır
onu sona saklaman sdlghlfd Ben de öyleyim inşallah vardırrrr ben daha test almadm yaparm dye bekliyomPredictor early aldım dün paraya kıyıp pazar günü onu yapcam
Bekliyorummm siz yine de atın lütfenfotoğrafta belli olmaya bilir genede atıyım erken gebelik testi bide kaset testi bugün yaptım zaten 2 saat önce yarın regl olmasam pazae kaset test yapicam elimde 1 tane var
Çok akıntım olmazdıPeki yumurtlama akıntınızda mı öyleydi yoksa su gibi yumurta akı gibi miydi
Yani belirgin bi yumurtlama akıntınız yoktu dimi, ben de birkaç aydır gebelik için uğraşıyorum daha hiç göremedim o söylenilen yumurta akı kıvamındaki yumurtlama akıntısını, her ay akıntı aramaktan yoruldum açıkcası o yüzden sordumÇok akıntım olmazdı
Ovulasyon yapiyor musun cnm herkesin farkli cunku bende de asiri derecede olurYani belirgin bi yumurtlama akıntınız yoktu dimi, ben de birkaç aydır gebelik için uğraşıyorum daha hiç göremedim o söylenilen yumurta akı kıvamındaki yumurtlama akıntısını, her ay akıntı aramaktan yoruldum açıkcası o yüzden sordum
Evet canım hiç dikkatimi çekmedi benimde ikinci ayda tuttu mesela benim geç döllenme olmuş, o yüzden gün aşırı şeklinde ilerlemek gebelik planlayanlar için çok ideal bizde öyle ilerlemiştik yumurtlama hesaplamadım hiçYani belirgin bi yumurtlama akıntınız yoktu dimi, ben de birkaç aydır gebelik için uğraşıyorum daha hiç göremedim o söylenilen yumurta akı kıvamındaki yumurtlama akıntısını, her ay akıntı aramaktan yoruldum açıkcası o yüzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?