Ne zaman belirtiler baslar?

Aynıyız yemin ederim asla kahvaltı etmem bugun kahvaltı ettim belimde cok ağrı var ara ara kasıga da giriyor ağrı pıt pıt atıyor hatta sol kasıgım ama bel ağrım yataktan dolayı olabilir bilmiyorumm offf günler gelmiyo yine bugun dayanamayıp test yaptım tabi ki negatiff

dflkghkdşfklghşsdkbşsdjgfbls kızım dursana daha çok var habire test yapıyon bari benim gibi 5 gün kala başla. Ben başlıcam 5 gün kala salıdan itibaren yapcam

Ahahaha ayni seyler gaz bnde de var birkac saattir de kasiklarimda sancimsi bisey var

Ay atsanıza bi sizden ricamm merak ettim. Erken olanı tekrarlayadabilirsiniz varsa eğerr
fotoğrafta belli olmaya bilir genede atıyım erken gebelik testi bide kaset testi bugün yaptım zaten 2 saat önce yarın regl olmasam pazae kaset test yapicam elimde 1 tane var

Çok akıntım olmazdı
Yani belirgin bi yumurtlama akıntınız yoktu dimi, ben de birkaç aydır gebelik için uğraşıyorum daha hiç göremedim o söylenilen yumurta akı kıvamındaki yumurtlama akıntısını, her ay akıntı aramaktan yoruldum açıkcası o yüzden sordum

Ovulasyon yapiyor musun cnm herkesin farkli cunku bende de asiri derecede olur

Evet canım hiç dikkatimi çekmedi benimde ikinci ayda tuttu mesela benim geç döllenme olmuş, o yüzden gün aşırı şeklinde ilerlemek gebelik planlayanlar için çok ideal bizde öyle ilerlemiştik yumurtlama hesaplamadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…