Tugce Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2022 1.549 1.978 63 Dün 08:22 Konu Sahibi Konu Sahibi melisss27 #161 hemsirex .!.: Kasık batması adete kaç gün kala olmuştu peki Genişletmek için tıkla... 9 ve 10. Günlerde ve sonrasında gebelik öğrendikten sonra oldu. İğne sokup çıkarıyorlar gibi batma olmuştu. 10. Gün öğrendim ben zaten test yaptırmıştım adete 2 3 gün vardı ama benim döngüm kısa olur erken yerleşmişti muhtemelen
hemsirex .!.: Kasık batması adete kaç gün kala olmuştu peki Genişletmek için tıkla... 9 ve 10. Günlerde ve sonrasında gebelik öğrendikten sonra oldu. İğne sokup çıkarıyorlar gibi batma olmuştu. 10. Gün öğrendim ben zaten test yaptırmıştım adete 2 3 gün vardı ama benim döngüm kısa olur erken yerleşmişti muhtemelen
N Nerand Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2025 294 87 13 Bugün 01:48 Konu Sahibi Konu Sahibi melisss27 #162 wunderbach .!.: Canım ben yurtdışındayım vitalio diye bi marka bilmiyorum var mı türkiyede Genişletmek için tıkla... Aaa bilmiyorum canım duymadım
wunderbach .!.: Canım ben yurtdışındayım vitalio diye bi marka bilmiyorum var mı türkiyede Genişletmek için tıkla... Aaa bilmiyorum canım duymadım