- 7 Eylül 2025
- 52
- 12
- 3
- 29
Bat kaç cnmBende bugün yaptım negatif çıktı çok üzgünüm döner mi sence
19 Eylül. 5 inde çatlama olduBat kaç cnm
Bende en erken belirti sık idrara çıkma olmuştu o da gecikmem olduktan sonra oldu mide bulantısı koku hassasiyeti gibi şikayetlerim 8. Haftada başladıAdetime 10 gun var döngum 26 gun. Yumurtlama uzerinden 5 gun gecti bilmiyorm normal mi ama kasiklarimda agirlik var gibi sanki yarin adet olucam cekilme mi diyeyim garip bi his. Bilmiyorum yasayan var mi nasildi deneyimlerinizi paylasir misiniz? Ve asiri gaz sorunu yasiyorum hep sis karnim. Yani nasil bi insan gaz cikarinca tekrar gaz dolabilir ki..
Ay insallah hamileyimdir. Bugun beyaz aknti gelmis biraz onun disinda bse yok. Adete 6 gun kala gelir mi ki adet olmadan once bilemedmBende en erken belirti sık idrara çıkma olmuştu o da gecikmem olduktan sonra oldu mide bulantısı koku hassasiyeti gibi şikayetlerim 8. Haftada başladı
Canım 2 aydır bende akıntı gorup acaba hamıle mıyım dıyorum ama yok . İnsallah Senın vardırAy insallah hamileyimdir. Bugun beyaz aknti gelmis biraz onun disinda bse yok. Adete 6 gun kala gelir mi ki adet olmadan once bilemedm
Ben bu ay geç yumurtladım da yumurtlama günümdeyım . Yıne aynı olur sandım testım yeter dedım yetmedı . Ne zaman catlar artık Allah’a kaldıBende kasık batması çok olmuştu birde aşırı derece karnım ağrımıştı bunları hatırlıyorum. Yalnız bendeki tuhaflık hani önce yerleşme kanaması olur sonra gebelik öğrenirsin denir ya ben hamile olduğumu dpo 10 da öğrendim bir gün sonra yerleşme kanaması oldu bende. Şimdi de bekliyorum inşallah olur bugün daha dpo 2 deyim
Ben bu ay geç yumurtladım da yumurtlama günümdeyım . Yıne aynı olur sandım testım yeter dedım yetmedı . Ne zaman catlar artık Allah’a kaldımuhtemelen 17 Eylül catlama olacak
Valla 10 da yapmayı düşünüyorum ama bakalım ınsallah seytana uymambaşka gruplara yelken açtım hadi bi an önce çatlasın o zaman aman gerçi çatlayınca da şu beklemek var ya yoruyor insanı
Aynı cnm benim de tarihler ama dün negatif çıktı normal gebelik testi erken gebelik testi değildi geç döllenme olabilir daha pozitife dönme ihtimali tabi ki var regl olmadığımız sürece19 Eylül. 5 inde çatlama oldu
Canım az bekle gecikince yap çünkü böyle olunca insanın morali bozuluyorAy inşallah çok moralim bozuldu hafif bile çıkmadı
Doğru canım ama benim bu ay olmadığına eminim erken gebelik testi de yaptım bugün bata 3 gün kaldı tertemiz negatif reglden sonra doktora gidicem bi muayene olmak istiyorumCanım az bekle gecikince yap çünkü böyle olunca insanın morali bozuluyor
Stres yapma regl olmadığın sürece umut var demektir hangi marka erken gebelik testi yaptınDoğru canım ama benim bu ay olmadığına eminim erken gebelik testi de yaptım bugün bata 3 gün kaldı tertemiz negatif reglden sonra doktora gidicem bi muayene olmak istiyorum
Canım ben yurtdışındayım vitalio diye bi marka bilmiyorum var mı türkiyedeStres yapma regl olmadığın sürece umut var demektir hangi marka erken gebelik testi yaptın
Sizde iştah artması var mıydıCanım ben yurtdışındayım vitalio diye bi marka bilmiyorum var mı türkiyede
Sizde iştah artması
Belirli bi iştah artışı görmedimSizde iştah artması var mıydı
Kasık batması adete kaç gün kala olmuştu pekiBende kasık batması çok olmuştu birde aşırı derece karnım ağrımıştı bunları hatırlıyorum. Yalnız bendeki tuhaflık hani önce yerleşme kanaması olur sonra gebelik öğrenirsin denir ya ben hamile olduğumu dpo 10 da öğrendim bir gün sonra yerleşme kanaması oldu bende. Şimdi de bekliyorum inşallah olur bugün daha dpo 2 deyim
Erken gebelik testi yapın varsa elinizde ben bir hafta öncesinde yapmıştım çıkmıştıAy insallah hamileyimdir. Bugun beyaz aknti gelmis biraz onun disinda bse yok. Adete 6 gun kala gelir mi ki adet olmadan once bilemedm
Yaptim 5 gun kaldi cikmadiErken gebelik testi yapın varsa elinizde ben bir hafta öncesinde yapmıştım çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?