Ne zaman belirtiler baslar?

Bende en erken belirti sık idrara çıkma olmuştu o da gecikmem olduktan sonra oldu mide bulantısı koku hassasiyeti gibi şikayetlerim 8. Haftada başladı

Bende en erken belirti sık idrara çıkma olmuştu o da gecikmem olduktan sonra oldu mide bulantısı koku hassasiyeti gibi şikayetlerim 8. Haftada başladı
Ay insallah hamileyimdir. Bugun beyaz aknti gelmis biraz onun disinda bse yok. Adete 6 gun kala gelir mi ki adet olmadan once bilemedm

Bende kasık batması çok olmuştu birde aşırı derece karnım ağrımıştı bunları hatırlıyorum. Yalnız bendeki tuhaflık hani önce yerleşme kanaması olur sonra gebelik öğrenirsin denir ya ben hamile olduğumu dpo 10 da öğrendim bir gün sonra yerleşme kanaması oldu bende. Şimdi de bekliyorum inşallah olur bugün daha dpo 2 deyim

Ben bu ay geç yumurtladım da yumurtlama günümdeyım . Yıne aynı olur sandım testım yeter dedım yetmedı . Ne zaman catlar artık Allah’a kaldı muhtemelen 17 Eylül catlama olacak

Ben bu ay geç yumurtladım da yumurtlama günümdeyım . Yıne aynı olur sandım testım yeter dedım yetmedı . Ne zaman catlar artık Allah’a kaldı muhtemelen 17 Eylül catlama olacak
başka gruplara yelken açtım hadi bi an önce çatlasın o zaman aman gerçi çatlayınca da şu beklemek var ya yoruyor insanı

Canım az bekle gecikince yap çünkü böyle olunca insanın morali bozuluyor
Doğru canım ama benim bu ay olmadığına eminim erken gebelik testi de yaptım bugün bata 3 gün kaldı tertemiz negatif reglden sonra doktora gidicem bi muayene olmak istiyorum

Doğru canım ama benim bu ay olmadığına eminim erken gebelik testi de yaptım bugün bata 3 gün kaldı tertemiz negatif reglden sonra doktora gidicem bi muayene olmak istiyorum
Stres yapma regl olmadığın sürece umut var demektir hangi marka erken gebelik testi yaptın

Kasık batması adete kaç gün kala olmuştu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…