Ne zaman belirtiler baslar?

Yumurtlamanıza yerleşmesine falan bakar bu konnu. Yani geç yumurtladıysanız ya da geç yerleştiyse bi kaç gün sonra bile çıkabilir
inşallah öyledir bel ağrım hala var regl öncesi yada sonra bel ağrısı yaşamam ama en son kimyasal gebelik geçirdiğim de bel ağrım olmuştu ama o zaman değerim 28 di

dflkghkdşfklghşsdkbşsdjgfbls kızım dursana daha çok var habire test yapıyon bari benim gibi 5 gün kala başla. Ben başlıcam 5 gün kala salıdan itibaren yapcam
Dün bana yorum yapmıştın sanırım. Benim düştüğüm hata doktor dün adeta beni yanından kovdu. Adetine 12 gün varken neden geldin cahilce olmuş dedi. Akademisyenim senin kadar okudum diyemedim çünkü söz konusu analık olunca herkes cahildir. Beta da 1.2 çıktı. Kendi konuma bu ay sonunda yorum yapacağım buradan yazasım geldi herkes çok tatlı

yaaa öyle mi diyorsun bende regl olucam ondan mı bu kadar bel ağrısı dye düşünüyorum inşallah dediğin gibidir
Aynısı bende de var regle 12 gün var inanılmaz bir kasık ağrısı. Genellikle tek taraflı. (Sağ) ve aşırı bir gaz sanki 3 aylık hamileyim. Bir de sırtıma belime bıçaklar saplıyorlar. Dün kan testim negatif çıktı ama zaten henüz çıkması mümkün değilmiş. Buna rağmen belirtiler tam gaz...

Canım benim yumurtlama döneminden beri devam ediyor şuan da yapışkan değildi ama beyazdı çoğu zaman arada sarımtırakta geliyordu
Benim de yumurtlamadan sonra beyaz krem gbi oldu sonra sıvı sarımsı sulu olup geçti bat 19 eylül akıntım çok yok şimdi

Benim de yumurtlamadan sonra beyaz krem gbi oldu sonra sıvı sarımsı sulu olup geçti bat 19 eylül akıntım çok yok şimdi
Bende de çok çok değil zaten ama hergün az da olsa geldi. benimde şu sıralar sarı sulu turuncu olduğu da oluyor ama kanama alanı olduğu için doktor dedi ki kanama alanı boşalıyor olabilir dedi canım

Bende de çok çok değil zaten ama hergün az da olsa geldi. benimde şu sıralar sarı sulu turuncu olduğu da oluyor ama kanama alanı olduğu için doktor dedi ki kanama alanı boşalıyor olabilir dedi canım
Bata az kaldı artık canım hayırlısı inşallah hamileyimdir kendimi dinlemekten gerçek belirti mi güvenemiyorum

Bata az kaldı artık canım hayırlısı inşallah hamileyimdir kendimi dinlemekten gerçek belirti mi güvenemiyorum
Bat ne zaman bence reglle aynı hamilelik sadece kan gelmiyor hamileymiş gibi dikkat et ama çokta düşünme hamile kaldıktan sonra bile hamileliği kendi haline bırakmak gerekiyormuş

Negatif canım bata 4 gün kaldı elimde normal hamilelik testi var erken gebelik testi değil olsaydı yine gösterirdi demi
Hayır daha çok erken ben iki gün geçtikten sonra kasetle göremedim erken de silik çıkmıştı kendini strese sokma daha çok erken test için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…