inşallah öyledirYumurtlamanıza yerleşmesine falan bakar bu konnu. Yani geç yumurtladıysanız ya da geç yerleştiyse bi kaç gün sonra bile çıkabilir
Eğer bugün adet olmazsanız yarın kan verin derim.inşallah öyledirbel ağrım hala var regl öncesi yada sonra bel ağrısı yaşamam ama en son kimyasal gebelik geçirdiğim de bel ağrım olmuştu ama o zaman değerim 28 di
bilemedim testte pozitif görmedikçe kanda vermek istemiyorum pazartesi kadar olmasam erken gebelik testi mi yapsamEğer bugün adet olmazsanız yarın kan verin derim.
O da olabilir her gün 1 adet yap bakbilemedim testte pozitif görmedikçe kanda vermek istemiyorum pazartesi kadar olmasam erken gebelik testi mi yapsam
olmadı öyle yaparım bakalım hakkımızda hayırlısıO da olabilir her gün 1 adet yap bak
Dün bana yorum yapmıştın sanırım. Benim düştüğüm hatadflkghkdşfklghşsdkbşsdjgfbls kızım dursana daha çok var habire test yapıyon bari benim gibi 5 gün kala başla. Ben başlıcam 5 gün kala salıdan itibaren yapcam
Aynısı bende de var regle 12 gün var inanılmaz bir kasık ağrısı. Genellikle tek taraflı. (Sağ) ve aşırı bir gaz sanki 3 aylık hamileyim. Bir de sırtıma belime bıçaklar saplıyorlar. Dün kan testim negatif çıktı ama zaten henüz çıkması mümkün değilmiş. Buna rağmen belirtiler tam gaz...yaaa öyle mi diyorsun bende regl olucam ondan mı bu kadar bel ağrısı dye düşünüyorum inşallah dediğin gibidir
Canım benim yumurtlama döneminden beri devam ediyor şuan da yapışkan değildi ama beyazdı çoğu zaman arada sarımtırakta geliyorduAyy inşallahsende nasıl olmuştu canım kaç gün sürdü yapışkan mıydı
Benim de yumurtlamadan sonra beyaz krem gbi oldu sonra sıvı sarımsı sulu olup geçti bat 19 eylül akıntım çok yok şimdiCanım benim yumurtlama döneminden beri devam ediyor şuan da yapışkan değildi ama beyazdı çoğu zaman arada sarımtırakta geliyordu
Bende de çok çok değil zaten ama hergün az da olsa geldi. benimde şu sıralar sarı sulu turuncu olduğu da oluyor ama kanama alanı olduğu için doktor dedi ki kanama alanı boşalıyor olabilir dedi canımBenim de yumurtlamadan sonra beyaz krem gbi oldu sonra sıvı sarımsı sulu olup geçti bat 19 eylül akıntım çok yok şimdi
Bata az kaldı artık canım hayırlısı inşallah hamileyimdir kendimi dinlemekten gerçek belirti mi güvenemiyorumBende de çok çok değil zaten ama hergün az da olsa geldi. benimde şu sıralar sarı sulu turuncu olduğu da oluyor ama kanama alanı olduğu için doktor dedi ki kanama alanı boşalıyor olabilir dedi canım
Bat ne zaman bence reglle aynı hamilelik sadece kan gelmiyor hamileymiş gibi dikkat et ama çokta düşünme hamile kaldıktan sonra bile hamileliği kendi haline bırakmak gerekiyormuşBata az kaldı artık canım hayırlısı inşallah hamileyimdir kendimi dinlemekten gerçek belirti mi güvenemiyorum
Bat 19 eylül doğru söylüyorsun canım ama elimizde olsa keşkeBat ne zaman bence reglle aynı hamilelik sadece kan gelmiyor hamileymiş gibi dikkat et ama çokta düşünme hamile kaldıktan sonra bile hamileliği kendi haline bırakmak gerekiyormuş
Evet canım anlıyorum öyle oluyor az kalmış bana da haber ver nimo marka test bana şans getirmişti belki sana da getirirBat 19 eylül doğru söylüyorsun canım ama elimizde olsa keşke
Tamam canım dua et hamilesin duan kabul olurEvet canım anlıyorum öyle oluyor az kalmış bana da haber ver nimo marka test bana şans getirmişti belki sana da getirir
Ederim canım inşallah hamilesindirTamam canım dua et hamilesin duan kabul olur
Negatif canım bata 4 gün kaldı elimde normal hamilelik testi var erken gebelik testi değil olsaydı yine gösterirdi demiEderim canım inşallah hamilesindir
Hayır daha çok erken ben iki gün geçtikten sonra kasetle göremedim erken de silik çıkmıştı kendini strese sokma daha çok erken test içinNegatif canım bata 4 gün kaldı elimde normal hamilelik testi var erken gebelik testi değil olsaydı yine gösterirdi demi
Ay inşallah çok moralim bozuldu hafif bile çıkmadıHayır daha çok erken ben iki gün geçtikten sonra kasetle göremedim erken de silik çıkmıştı kendini strese sokma daha çok erken test için
Bende bugün yaptım negatif çıktı çok üzgünüm döner mi senceNegatif canım bata 4 gün kaldı elimde normal hamilelik testi var erken gebelik testi değil olsaydı yine gösterirdi demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?