• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman bitecek bu?

Mabbel

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
559
759
303
29
2 yıllık ilişkim 2 ay önce bitti. Sebebi benim son zamanlarda agresif ve sinirli olmam nedeniyle onu üzmemdi. Hatalarımın farkına vardım, şans istedim vermedi. Sonuçta ben onu aldatmadım. Bana bir şans verebilirdi. Şansı hakediyormuşum ama herkesten uzak olmak istiyormuş. Kimseyi istemiyormuş hayatında. Bende bu lafın üstüne uzatamadım. Ama 2 ay geçti ve ben hala ilk günki gibi üzülüyorum. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi bizim. Okullar açılacak o şehire gitmek istemiyorum. Çünkü onun okulu bu sene bitti. Ben orada yapayalnız kalacağım. Kimsem yok gibi hissediyorum. Belki benim hatalarım yüzünden bittiği için hayatıma devam edemiyorum. Belkide takıntı, belkide biraz daha zamana ihtiyacım var. Ama şuan çok mutsuzum ve bu durumdan nasıl çıkacağımı bilmiyorum.

Son düzenleme:
gitme okuluna hayatın boyunca mutsuz ol okuma bence ne gerek var onun okulu bitmiş ... öyle üzül dur daha çok üzül kendini mahvet ... zaten onunda çok umrunda... ne bekliosun o insandan anlamıyorum 2 yıllık ilişkiyi sen agresif davrandın die bitirmiş evlenmeyi mi bekliosun barışınca biraz sinirlenince seni boşar erkeklere boşanma ne kolay iş ... ahh ahh hayatına bak kendine yön ver geçmişe üzülme ders çıkar karşına daha iyisi kesin çıkar...

gitme okuluna hayatın boyunca mutsuz ol okuma bence ne gerek var onun okulu bitmiş ... öyle üzül dur daha çok üzül kendini mahvet ... zaten onunda çok umrunda... ne bekliosun o insandan anlamıyorum 2 yıllık ilişkiyi sen agresif davrandın die bitirmiş evlenmeyi mi bekliosun barışınca biraz sinirlenince seni boşar erkeklere boşanma ne kolay iş ... ahh ahh hayatına bak kendine yön ver geçmişe üzülme ders çıkar karşına daha iyisi kesin çıkar...
Ben okumak istemiyorum demedim ki, o şehire gitmek istemiyorum. Arkadaşlarımda iyi gün dostu çıktı yapayalnızım o şehirde. Anılardan kurtulamıyorum resmen. Bende üzülmek istemiyorum, hayatıma devam etmek istiyorum ama yapamıyorum. Çok kızıyorum kendime.

Ama yazımdan öyle anlaşılmış. Düzelttim şimdi

Demek ki o senin kadar çok sevmemiş
Sevse o da anlattığın kadar özler barışırdınız
Tükenmiş onda bazı şeyler
Sende önüne bak artık..

gercekten sevilseydin, agresif ve sinirlisin diye terkedilmezdin.
hem hayatinda kimseyi istememek, yanliz kalmak istemek, kizlarin zirvaliklaridir.
erkekler boyle duygu selleri yasamazlar.

basbayagi artik seni sevmiyor, baska bir sevgili ariyor.
yani yeni statusu : iliskiye acik.

valla acı çekmek istemiyorum die bir durum yokki hayatta öyle bişi varsa bizde yapalım ne gerekiosa ... acıyı çekiceksin ki olgunlaşacaksın canım ham bir meyve güneş görmeden olgunlaşır mı ? güneşi düşün ne kadar yakıo dimi... o şehre gidiceksin beraber gezdiğiniz sokaklardan tek geçiceksin birlikte oturduğunuz mekanlarda tek kalacaksın ama şunu bil şuan bu sana ağır gelsede zamanla yaran sağılacak ve sızın dinecek buda sana küpe olacak ... insanoğlu hersene bir yaş büyümez bazı yıllar bikaç yaş birden büyür bu senede oyle bi sene GÜZELLİKLERLE KARŞILAŞMAN ÜMİDİYLE...

Bi de ne agresif kadınlar var
Kocaları etrafında fır dönüyo tamam karıcım diye
Bu şimdiden bıkmışsa boşver zaten

Burada eşim sinirli ne dediğini bilmiyor,,sevgilim aşırı agresif diye konular açılıyor ve biz neden böyle biri ile birliktesin hayat geçmez diye yorumlar yapıyoruz. .pekala sevgilin seni bu yüzden terkedebilir ve aldatma olmadığı içinde şans vermeyebilir. .
Sizin bu durumdan ders almanız ve bir daha aynı hataya dusmumeniz gerekir. .Bence sizin tutumunuz geri donmemesi için yeterli bir sebep.
Içinde bulunduğunuz durum psikolojik ise lütfen bir yardım alın. .Yok karakteriniz bu işe lütfen düzeltmeye çalışın. .
Unutmak ve hayata devam edebilmek insanlara ait elbette unutursunuz. .Aynı hatalara hayatınız boyunca dusmemeniz dileğiyle. .

Bahane bulmuş gibi geldi bana. Hem okulu da bitmiş uzak şehirlerde yürümez diye mi düşündü acaba ?
Dgs hazırlanıyordu. Biz ayrılınca çalışmayı bıraktı. Sonra bana dedi ki sınava çalışcam gelicem oraya. Girdi sınava aslında tercihi tutabilir ama tercih yapmayacakmış. Yakın şehirlerimiz 2 saat uzaklıkta olacağız

gercekten sevilseydin, agresif ve sinirlisin diye terkedilmezdin.
hem hayatinda kimseyi istememek, yanliz kalmak istemek, kizlarin zirvaliklaridir.
erkekler boyle duygu selleri yasamazlar.

basbayagi artik seni sevmiyor, baska bir sevgili ariyor.
yani yeni statusu : iliskiye acik.
Bende bunu biliyorum. Ayrılacak, şans verilmeyecek bir hata yapmadım ki ben. Bu yüzden ona çok kızgınım. Gerçi kızgın olsam neye yarar. Beni sevmiyorsa affedecek değil ya. Ama şuan normal miyim bilmiyorum. 2 ay geçmiş hala üzülmem normal mi

valla acı çekmek istemiyorum die bir durum yokki hayatta öyle bişi varsa bizde yapalım ne gerekiosa ... acıyı çekiceksin ki olgunlaşacaksın canım ham bir meyve güneş görmeden olgunlaşır mı ? güneşi düşün ne kadar yakıo dimi... o şehre gidiceksin beraber gezdiğiniz sokaklardan tek geçiceksin birlikte oturduğunuz mekanlarda tek kalacaksın ama şunu bil şuan bu sana ağır gelsede zamanla yaran sağılacak ve sızın dinecek buda sana küpe olacak ... insanoğlu hersene bir yaş büyümez bazı yıllar bikaç yaş birden büyür bu senede oyle bi sene GÜZELLİKLERLE KARŞILAŞMAN ÜMİDİYLE...
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Burada eşim sinirli ne dediğini bilmiyor,,sevgilim aşırı agresif diye konular açılıyor ve biz neden böyle biri ile birliktesin hayat geçmez diye yorumlar yapıyoruz. .pekala sevgilin seni bu yüzden terkedebilir ve aldatma olmadığı içinde şans vermeyebilir. .
Sizin bu durumdan ders almanız ve bir daha aynı hataya dusmumeniz gerekir. .Bence sizin tutumunuz geri donmemesi için yeterli bir sebep.
Içinde bulunduğunuz durum psikolojik ise lütfen bir yardım alın. .Yok karakteriniz bu işe lütfen düzeltmeye çalışın. .
Unutmak ve hayata devam edebilmek insanlara ait elbette unutursunuz. .Aynı hatalara hayatınız boyunca dusmemeniz dileğiyle. .
Ayrılmadan bikaç gün önce ben ona dedim. Hatalarımın farkına vardım, seni üzdüm birkaç ay. Ama düzeleceğim söz veriyorum dedim. Sonra saçma sapan bir sebep üretti tartıştık ayrıldı

Back
X