• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman bitecek bu?

Agresif olup ona ne yapıyordun ki mesela? Biraz örneklendirsen.

Ayrılmadan bikaç gün önce ben ona dedim. Hatalarımın farkına vardım, seni üzdüm birkaç ay. Ama düzeleceğim söz veriyorum dedim. Sonra saçma sapan bir sebep üretti tartıştık ayrıldı
Her insanın tahammül sınırı bir degildir..
Bazen insan lafa değil içinde bulunduğu duruma bakar ve öyle karar verir. .
Belli ki onun bu ilişkiye ve size inancı kalmamış,, sogutmuş yaşananlar. .
Kendinize ve karşınızdaki insana zaman verin olacaksa her türlü olur,, olmazsa da kendi hayatınızı düşünmek ve yolunuza bakmak zorundasiniz. .
Okul ile ilgili dusuncelerinize gelince binlerce fakir öğrenci okumak için gece çalışıp gündüz okurken ya da sırf fakir diye eğitim hakkı elinden alınırken sizin sırf bir erkek için okula gitmek istememenizi okumamış varsayiyorum. .
Gidenlerin değil elinizdekilerin kıymetini bilin..

Her insanın biraz kendi başına kalmaya veya yalnız kalmaya ihtiyacı var. Eğer yalnızlığı, seninle olduğun zamandan daha mutlu ediyorsa seninle bir daha birleşeceğini sanmıyorum. Sen de kafanı dinle.

Dgs hazırlanıyordu. Biz ayrılınca çalışmayı bıraktı. Sonra bana dedi ki sınava çalışcam gelicem oraya. Girdi sınava aslında tercihi tutabilir ama tercih yapmayacakmış. Yakın şehirlerimiz 2 saat uzaklıkta olacağız
Ee elinde fırsat varken değerlendirmemis. Neden gelmiycekmis bahanesi ne ? Sevmiyor işte mirin kırın edip durur böylesi. Hayırlısı olmuş boşver geçer zamanla.

Agresiflik bir ilişkiyi bitirmek için yeterli sebeptir. Sürekli kavga gürültü tartışma gerginlik insanı bir yerden sonra soğutur. Erkek arkadaşında da senin tavırlarından dolayı bazı şeyler tükenmiş demek ki. Affetmeyebilir, tekrar şans vermeyebilir. Normal şeyler bunlar. Sebep sen olsanda aslında onun içinde olan şeyler bunlar. O yüzden sen ne yaparsan yap düzeltemeyebilirsin.

Back
X