Ne zaman bosanmali?

Eydaa60

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
62
1
86
Diğer
Merhaba, kizlar sizce ne zaman bosanmali?
Kafam karma karisik. Yardimci olurmusunuz?

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Ne demek ne zaman? Doğru zaman diye birşey olduğunu sanmıyorum dayak ve aldatma varsa hemen, monotonluk ya da diğer sebeplerde de kurtarmak için elinden geleni yapmana rağmen düzelmiyorsa o zaman boşanılmalı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Surekli tartisiyoruz 5yildir evliyiz, 2aylik hamileyim. Akraba evliligi, isteyerek evlendik. Yurt disinda yasiyoruz ama esim bir turlu is bulamadigi icin ve olan isleri istemedigi icin donmek istiyor. Ben istemiyorum.

Cok karisik.. Hersey sorun.
2aylik hamileyim ve bebegimin ense si kalin cikti.. Bu ay sonunda test yapilacak bebekte saglik sorunu cikabilirmis 😥 ve gunden belli hersey dahada kotu oldu
Biletini aldi esim 2ay sonra gidiyor

Artik ayrilalim dedim, bu fikir onada mantikli geliyor.
Bir kac kere bosananlar nasil yapiyor fln diye konustugu oluyor.
O zaman dusun kararini ver, kimseyi zorla tutamam ayrilmak istiyorsan dedi.

Sirf meraktan soruyorum. Hersey 2 ay icinde olmadiysa neden hamilelik?

Bir iyi gidiyor bir kotu.. Yani genel olarak bakarsak basindan belli anlasmazliklar var, konusuyoruz kapandi bitti diyoruz tekrar aciliyor.
Sorunuza gelince, bu gitme olayi yoktu, diger sorunlarda aliskanlik haline geliyor sanirim.
Hamileligimle ilgili pismanligim yok, bu evlilik nolacak onu bilmiyorum.

2 aylık hamileyim diyorsunuz ama ense kalınlığını ayrıntılı ultrason olmadan nasıl tespit ettiler?

Konunun fake olma olasılığı yüksek sanki!

Ben bu soruyu sizi dusunerek sormadim ki bebegi dusunerek sordum. Bile bile mutsuz ve yikilmasi muhtemel bir yuvaya cocuk getirmek ona yaptiginiz en buyuk kotuluk olacaktir. Tamam kendinizi dusunmuyorsunuz ama bari cocugu dusunun.

2 aylık hamileyim diyorsunuz ama ense kalınlığını ayrıntılı ultrason olmadan nasıl tespit ettiler?

Konunun fake olma olasılığı yüksek sanki!

Ultrasondan olcum yapildi!!!
Bu ayin sonundada amniyosentez icin randevum..

Cok anlayisli insanlar var burda..

Ben bu soruyu sizi dusunerek sormadim ki bebegi dusunerek sordum. Bile bile mutsuz ve yikilmasi muhtemel bir yuvaya cocuk getirmek ona yaptiginiz en buyuk kotuluk olacaktir. Tamam kendinizi dusunmuyorsunuz ama bari cocugu dusunun.

Ha cunki anne ve babasiyla yasayanlar cok mu mutlu oluyor.
Neyse ben bu konuyu kapatiyorum.
Ben evliligim hakkinda kararsizim, yazdigim bu yani..
Cocuguma kotuluk mu yapiyorm diye sormadim size!

Eşin Fransa'ya mı geldi sizin için? Acaba dil problemi mi var? Severek evlendik diyorsunuz. Eğer siz çalışmıyorsanız TR'de yaşamayı bir süre deneseniz?

Belki eşiniz iş sorunu çözünce diğer problemler de ortadan kalkar. Yine mutlu olamazsanız, sonra da boşanabilirsiniz zaten, en azından bir şans vermiş, onun istediği şekilde de denemiş olursunuz. Aklınız da kalmaz.

İnşallah bebeğinizin ciddi bir sorunu yoktur. Sağlıklı güzel günler dilerim.
.

Ultrasondan olcum yapildi!!!
Bu ayin sonundada amniyosentez icin randevum..

Cok anlayisli insanlar var burda..

Eğer böyle bir durum varsa, ense kalınlığı, muhtemelen daha detaylı tetkikler olmalıdır.

Keza ense kalınlığında genelde abort ediliyor hamilelikler.

Amniyosentez için 2 aylık hamilelik ilginç. Demek ki Fransa'da erkenden yapıyorlar

Ha cunki anne ve babasiyla yasayanlar cok mu mutlu oluyor.
Neyse ben bu konuyu kapatiyorum.
Ben evliligim hakkinda kararsizim, yazdigim bu yani..
Cocuguma kotuluk mu yapiyorm diye sormadim size!

Cocuk olduktan sonra birseyler bozulur neyse dersin ama boyle bir ortama bile bile cocuk yapmayi onun icin bir haksizlik olarak goruyorum. Anne babasiyla huzurlu bir ortamda yetisen cocuklar genel olarak daha mutludur. Bunu zaten soylememe bile gerek yok. Ha bana sormadiniz cocugunuza kotuluk yapip yapmadiginizi. Ama bu dusuncelerimi yazabilecegim gercegini degistirmiyor.

Şiddet, kişinin itibarını zedeleyecek ve onurunu kıracak hakaret, aldatma, başkalarının yanında eş tarafından küçük düşürülme, ciddi anlamda pintilik...

Bu durumlarda kesinlikle boşanma olmalı.

Ayrıca eşler birbirini sevmiyorlarsa, cinsel anlamda ilgi duymuyorlarsa da boşanma olabilir...

Son düzenleme:
ben anlayamıyorum bir türlü, boşanma noktasına gelen, bunun tarihi üzerinde düşünen insanlar nasıl cinsel hayat yaşayabiliyor, nasıl bir psikilojiyle yapabiliyorlar bunu. hadi onu geçtim bir de hamile kalmışsınız. hiç mi düşünmüyorsunuz o yavrunun geleceğini???

Siz dusunuyorsunuz diye dusunmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…