Ne zaman canın yansa bu kadar derinden

Tatlım benim öyle acılar var ki bu hayatta emin ol bizler şansı olanlardaniz cocuk gibiyiz bi seyi isteyip olamadigini görünce herseyimiz eksik gibi bencil davraniyoruz :) seni tanimadan öpüyorum ki ilk adımı atın bile farkindamisin gelicek güzel günler dedin bu güçlü oldugunu gösteriyor benimle istedigin zaman dertlesebilirsin demedi deme :)) hep böyle güçlü biri ol olurmu bi erkek icin dogmadik bi erkek icin perisan olucaz

:) çok çok teşekkür ederim .
Yazdıkların bana çok iyi geldi .
Şu mübarek gün yüzümü güldürdün . Allah da senin yüzünü güldürsün inşallah :)
Daha eğlenceli konularda yazışalım artık nolur

Tabikide neden olmasın inşallah seninde yüzün
Hep gulsun tatlım :)))

cok iyi anliyorum canim..
ben seninle ayni sehirde oturan bi arkadasin olacaktim varya bana kizsanda sozvesende seni zorla kolundan tutar disari cikarirdim

yazdiklarini okuyunca bir siir geldi aklima... mutalaka biliyorsundur Necip Fazilin bir siiri..

Ne hasta bekler sabahi
ne taze oluyu mezar
ne de seytan bir gunahi
seni bekledigim kadar

gecti, istemem gelmeni
yoklugunda buldum seni
birak vehmimde golgeni
gelme artik neye yarar...

sana mutlulugu ben vaadediyorum canim.. mutluluk icinde senin kendi icinde.. mutluluk hergun dogan guneste, hergun yuzunu gorebilecegin annen de babanda ailende... yarin tekrar dene disari cikmayi, bu sefer parfumsuz ve radyosuz.. cik disari bi hava al.. aglamak istiyosan otur bir kenara agla agla agla.. icinde birsey kalmayana kadar agla.. sonra evine dondugunde hivbirsey eskisi gibi olmasin

Söz yarın takıcam kulakığımı acıtan , sancıtan ne varsa içimden çıkana kadar ağlayacağım . Gittiğimiz yerlere giderek yarayı kaşıyacağım .
Eve döndüğümden bütün zehri atmış olacağım .
Hiç bir sosyal paylaşım ağından silmedim . Silsem mi acaba

aferim kiz sanaa
guclu hatun seniii:13:

silip silmeme konusunu sen bilirsin ya kimi zaman hic haber alamayinca dha kotu oluyo insan ama bence en iyisi silmek..
amaaan sil gitsn ya ona yorum yapti bunun fotosunu begendi derken iyice sinir olursun ne gerek var

Bazen böyle unuturum yeaaa . Taş gibi hatunum biri gelir biri gider modundayım bazen de batsın bu dünya :)

Böyle gel gitler yaşaya yaşaya doğru yolu bulucam heralde:)

Silersem de aa bak tribe girdi de sildi diye düşünmesin . Her şey yerli yerinde kalsın ki bıraktığı enkazı nasıl bulacağı hakkında fikri olsun :)
Tabi inşallah ...

oylesin tabi

silip silmeme konusunda icin nasil daha rahat edecekse de oyle yap.. ama gordugun birseyin seni katettigin bu yoldan etmesine izin verme tmm mi

oylesin tabi

silip silmeme konusunda icin nasil daha rahat edecekse de oyle yap.. ama gordugun birseyin seni katettigin bu yoldan etmesine izin verme tmm mi

İnanırsam yıkanırsam iyi niyetle bir gün o zaman başa dönerim tertemiz söz diyor ya ünlü düşünür Sezen Aksu .

İnşallah yolum belli . Tertemiz söz :)

al benden de o kadar o olmadanda yasıyoduk bız gelısıyle naptı ne degıstı gıdısıyle degıssın dmı

Desteğine sağlık .
Çok çok teşekkür ederim .:)

Hepimizin yolu , zihni açık olsun ki aşkla sınanmayalım bu kadar derinden

aminn ..
Rica ederim ne demek..
Birbirimizi tanimasak da kalbimiz ayni acilarla yogruldu..
senin acin benim kalbimi de acitti..

seni kendime yakin hissettim bilmiyorum neden.. sevdim kiz seni

aminn ..
Rica ederim ne demek..
Birbirimizi tanimasak da kalbimiz ayni acilarla yogruldu..
senin acin benim kalbimi de acitti..

seni kendime yakin hissettim bilmiyorum neden.. sevdim kiz seni

Samimiyetini o kadar hissettim ki . Uzun uzun yazdın fikirler verdin . Yazan ellerin dert görmesin . Bu devirde insan arkadaşından göremiyor böyle özveri..

meslektaş olmamızın da etkisi vardır belki :)

Samimiyetini o kadar hissettim ki . Uzun uzun yazdın fikirler verdin . Yazan ellerin dert görmesin . Bu devirde insan arkadaşından göremiyor böyle özveri..

meslektaş olmamızın da etkisi vardır belki :)

ben daha ogretmen olmadim ama olma yolundayim bilmem etkisi olmus mudur acaba bilemedm

Merak eden arkadaşlarım için son durum

Hala şehirdışındaymış . Güneş gözlüğüm onun evinde kalmıştı .
Az önce aynen şu mesajı attım
X güneş gözlüğüm sende kalmıştı . Artık kör olucam ne zaman alabilirim?
Hemen cevap geldi
X :haftaiçi orada olucam o zaman olabilir
E : Gerekirse dershaneme bırakırsın oradan alırım ben dedim . ( Öğretmen olduğum dershaneyle işyeri çok yakın )
X tutuşur veee : Ne yani görüşmekten vazgeçtik heralde
Eksisonsuz durur mu yapıştırır cevabı
E:Fırsat olursa görüşürüz . Fırsat olmazsa dershaneden alırım ben gidip .
X:Tamam haber veririm gelince ben

Son durum bu

Güzel yapmışsın eksi, kadir kıymet bilmez bu kazmalar

Dimi .. Ben sallamazsam kıymetli olacağım biliyorum .

Döndüğünde arayacak . Bunalmış şantiye şantiye koşturmaktan o belli .

Ben umursamayınca hemen görüşmeyecek miyize bağladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…