- 17 Haziran 2014
- 732
- 121
- 133
- Konu Sahibi voodoobebegi
-
Ağır bi ayrilik acisi galiba okurken kendi derdimi unuttum ALLAH sabırlık versin
Ne güzel yazmışsınız genelinde kendimi buldum.. Bende terkedildim üstelik şu an hayatına başkasını aldı.. Onu sevdiğini söyledii..onca hayalden sonra evlencez derken bıraktı gittii.. Canım yanıyo nasıl geçicek var mı bilen ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne güzel yazmışsınız genelinde kendimi buldum.. Bende terkedildim üstelik şu an hayatına başkasını aldı.. Onu sevdiğini söyledii..onca hayalden sonra evlencez derken bıraktı gittii.. Canım yanıyo nasıl geçicek var mı bilen ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOT
bu bi anda söküp atamassiniz akil vermek gibi olmasin lütfen yaşamayana kolay gelir ama hangi acı anında kaybolup gittiki zaman zaman öyle bi güzel gecip giderki insanın yaptigi herseyi birbir yoluna dizer nolur hayatı kacirmayin yasamaya calisin her guzelligiyle birakin geride kalan kalsin kimin umurunda birakin zaman alsin acinizi o insanlar utansin aci ceksin sizlere yazik degilmi bedeli neden siz oduyorsunuz ki
bu bi anda söküp atamassiniz akil vermek gibi olmasin lütfen yaşamayana kolay gelir ama hangi acı anında kaybolup gittiki zaman zaman öyle bi güzel gecip giderki insanın yaptigi herseyi birbir yoluna dizer nolur hayatı kacirmayin yasamaya calisin her guzelligiyle birakin geride kalan kalsin kimin umurunda birakin zaman alsin acinizi o insanlar utansin aci ceksin sizlere yazik degilmi bedeli neden siz oduyorsunuz ki
Nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum .
tatsız tuzsuz bir şekilde dün benimle tanıştırdıkları ve görüşmem için ısrar ettikleri adamla ne halt edeceğimi düşünüyorum.kendime öyle kızıyor öyle acıyorum ki ağlayarak uyandım bu sabah.
Tatlım bu durumda yeni birine hazır degilsin istersen görüştüğünde uygub bi dille izah et durumu anlatma sakın ozelini bilmesin ama hazir degilim arkadas olarak kalmasini rica da bulun tabi aranizda kalmasini söyle istersen herkese anlasamdik dersin ne dersin
Özel olacak ama ne için ayrıldınz
En mantıklısı bu . Zaten erkek sinek bile görmek istemiyorum .
İşini gücünü bulmuş , yakışıklı , akıllı bir adam tanıştırdıkları . İnan ki adama erkek gözüyle bakamadım .
Dünyada tek cins varmış gibi . Erkek kadın yokmuş da ..
Bilmiyorum . 2 gün içinde yazmamaya başladı .
Çok yoğun çalışıyor bende çok bunalttım darladım .
Ailevi sorunları da var çok yoğun şekilde .
Birine bağlı kalmak , hesap vermek ağır geldi sanırım
Sanırdım ki bir daha bu kadar üzülmem . Tam yaralarımı sarmaya hazırken bir bitiş daha . Kırık dökük kalbim . Gül uğruna tutamadı dikeni .
Mutluluk vaadediyorum yanımda kal diyen ışıl ışıl gözlü adam . Gözlerini benden bir an olsun ayıramayan adam . Saçlarımı seve seve uyutan , gece uyurken azıcık terleyip kenara kaçsam göğsüne tekrar bastıran adam . 4 sene yanımdan bir an olsun ayrılmayan adam .
Nefesim kesiliyor bazen . Diyorum ki Allahım aklımı koru .
Ne acılar var diyorum . Bak hayallerin elinde diyorum sağlığın ailen hepsi var diyorum kendime dua ediyorum . Kan kussam da kızılcık şerbeti içtim diyorum . Beynime kramplar giriyor bazen .Uyuyayım diyorum gözümün önüne geliyor elimi sıkı sıkı tuttuğu , ben yanındayım güvendesin deyip sadece onun yanında akan gözyaşlarımı sildiği anlar . Sabahlara kadar birbirimizi izlediğimiz o geceler .
Bitti bile diyemeyen o adam benim aşık olduğum adam mı ? Bıraktığı enkazdan daha ötesi . Ne ayrılık acısı ne başka bir şey . Güvendiğim arkamda dimdik dağım çekti gitti . Çok özledim bal kokun hala yastıkta diyen adam gitti benden .
Hayallerime bu kadar yaklaşırken elimi bir an olsun bırakmadı . Şimdi ben o hayalleri bile yaşamak istemiyorum . O sınıfa girip aydınlık çocuklara vereceğim umut yok artık . Ki ben onun hayatında gördüğü en iyi , en başarılı öğretmen olacaktım .
Bir taş var üzerimde ve o taş kalbimi eziyor . Nasıl başa çıkacağım ben bununla ? Ne zaman geçer bu sancı ?
4 sene boyunca ne arkadaş ne sevgili tam arasıydık . Bir gece geldi 1001 güzel hikayeyle .Kuzum kim, nasıl, neden ayrıldı anlatmamissin ama HİÇBİR ACI SONSUZA KADAR ASLA SÜRMEZ...
Bunu unutma! Bu arada meslektasmişızdasen öğrencilerine yoğunlaşarak bu günleri atlatacaksin. En azından ben boşanma aşaması ve sonrasında öyle yaptım mahkemelerde uğraşmak daha zor unutma. Keşke benimde imza atılmadan bitseydi herşey;( ama bazen insanlar KADERİNİ YAŞAMAK ZORUNDA...
Yani böyle davranan bi adamdan böyle ayrılık nedeni sinir bozucu
geçiyo sen bile fark etmeden geçiyo. senden çok şey götürüyor evet ama geçiyo. kilo verme kısmı bana iyi geldi ideal kiloma kavuştum:)
olsaydı zaten olurdu olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir
4 sene boyunca ne arkadaş ne sevgili tam arasıydık . Bir gece geldi 1001 güzel hikayeyle .
Çok yoğun çalışıyordu . Bende boşluktan çok aradım çok sordum . Biraz fazla sıktım sanırım . Uzaklaştırdım kendimden
Hocam inşallah o güzel çocuklar beni yeniden bağlayacak hayata .
Bende ona dua ediyorum iyi ki o noktaya gidilmeden bitti ama neden ağzıma bir parmak balı çalıp gitti ki .
Hiç gelmeseydi . Hiç sevdirmeseydi .
Tanrı bile dualarımı kabul etmezken nasıl sabredeceğim bilmiyorum .
Nasıl başa döneceğim bilmiyorum
Geldiği gibi gitti beğenmedi kurallarımı . 4 senedir tanışıyorduk ne arkadaş ne sevgili . Keşke hiç başlamasaydı[/QUOTE
Valla ne diyecgmi bilemiyorum.sana geri dönme ihtilami var mi peki
Aslında benimde 1 2 kilo fazlam vardı ama bu kadar çok fena oldu .
Haklsın en azından içim azıcık soğusa . Azıcık ...
4 sene sonra birden ayrilmak... Cok ciddi bir sorun olmali. Nasik bir sorunki bu birakip gitti. Sakin baskasiyla gorusme sanada yazik o yeni adamada. Hemen bitemez bir iliski bitirme sende. Bulusmak istedigini soyle gurur bahane. Oturun konusun eminim bazi sorunlari var insallah atlatir insallah eskisi gibi olursunuz
4 sene boyunca ne arkadaş ne sevgili tam arasıydık . Bir gece geldi 1001 güzel hikayeyle .
Çok yoğun çalışıyordu . Bende boşluktan çok aradım çok sordum . Biraz fazla sıktım sanırım . Uzaklaştırdım kendimden
Hocam inşallah o güzel çocuklar beni yeniden bağlayacak hayata .
Bende ona dua ediyorum iyi ki o noktaya gidilmeden bitti ama neden ağzıma bir parmak balı çalıp gitti ki .
Hiç gelmeseydi . Hiç sevdirmeseydi .
Tanrı bile dualarımı kabul etmezken nasıl sabredeceğim bilmiyorum .
Nasıl başa döneceğim bilmiyorum
Geldiği gibi gitti beğenmedi kurallarımı . 4 senedir tanışıyorduk ne arkadaş ne sevgili . Keşke hiç başlamasaydı[/QUOTE
Valla ne diyecgmi bilemiyorum.sana geri dönme ihtilami var mi peki
Sanırım düşük bir ihtimal .
Şehirdışında şu an ordaki şantiyelerden birinin başında .
Geldiği zaman görüşme talebinde bulunmak istiyorum ama artık çok zor eskiye dönmek.
Geçenlerde bir kız arkadaşının fotoğrafına yorum yapmış .
Sınav geçer gerçek hayata dönülür diye .
Sarışın güzel fizikli bir kız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?