- 17 Haziran 2014
- 732
- 121
- 133
- Konu Sahibi voodoobebegi
-
aralık başı gibi ayrılık yaşadım 2,5 yıl sevgiliydik öncesinde 3 yıl platonik sevdim canımdan bir parçaydı hala öyledir. bitmesi gerekiyordu bitti. acı çektim mi dibine kdar kendimi işe verdim bende öğretmenim :) zamanla azalıyor yeri hala çok derinimdedir ama şu an hayatıma başkasını almak üzereyim. onun gibi olmayacak onun yeri dolmayacak sevgiliden öte dotum canım bi uzvumdu ama geçiyoo. insanlar evlat acısıyla yaşıyor aşk acısıyla da yaşanır
Nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum .
tatsız tuzsuz bir şekilde dün benimle tanıştırdıkları ve görüşmem için ısrar ettikleri adamla ne halt edeceğimi düşünüyorum.kendime öyle kızıyor öyle acıyorum ki ağlayarak uyandım bu sabah.
İnşallah . Şehir dışında 3 4 gündür geldiğinde görüşelim desem .
Ama zaten beni görmek istese bitirmek istemese kestirip atmazdı ki
Sanırım düşük bir ihtimal .
Şehirdışında şu an ordaki şantiyelerden birinin başında .
Geldiği zaman görüşme talebinde bulunmak istiyorum ama artık çok zor eskiye dönmek.
Geçenlerde bir kız arkadaşının fotoğrafına yorum yapmış .
Sınav geçer gerçek hayata dönülür diye .
Sarışın güzel fizikli bir kız .
Anladım.Allah yardımcın olsun.arkadaşım.
yıllar önce yaşadım benzer acıyı.....bu kadar yaşanmışlık yoktu benim hikayemde.....ama hani yüreğimde ağır bir taş var dedin ya orada koptum işte....
bende acımı aynen senin gibi tarif ediyordum çünkü.....bilirim hiç geçmez zannedersin.....ama birgün bir bakarsın ki geçmiş......
Allaha sığın sabır dile.....ve benim yaptığımı yapma sakın karşına çıkan fırsatları değerlendir......bende bir süre kimseyi hayatıma sokmak istememiştim....ama bi baktım,derdinden yandığım adam gününü gün ediyor.....hasta oldum ardından.....hala o hastalıklarla uğraşıyorum.....üstelik benim ki sevgiden çok merhametti....onun sevgisine o kadar inanmıştım ki....birlikte yapamayacağımızı bildiğim halde vazgeçememiştim.......boşver önüne bak.....emin ol hiç kimse senden kıymetli değil......
Yok yok yok Allaha sitem yok. Bak sevgili kulusun ki başlamadan bitmesine vesile olmuş (acaba ben mi sevgili kulu değildim de başladıktan sonra bitti;(((((( bu noktayı birazdan düşüneceğim) çok daha iyileri çıkar umarım karşına (henüz benim karşıma çıkmadı, çünkü normalde de yok öyle bir kişilik, varsa da bana zaten uğramaz) ay benimde bir konu açmaya ihtiyacım mi varmış ne?herşey geçecek o sular durulacak az sabır hayirlisi ise ve o senin kısmetinse belki geri dönecek
o adam geri dönecek, demedi deme...
Hocam sanırım benimde sonum öyle olacak .
En çok istediğim şeydi öğretmenlik ondan bile soğumuş olsam da şu an .
Yerini kimse almaz ki . Kimse onun gibi ışıl ışıl bakmaz bana .
Evlat acısı , anne baba kardeş acısı ... Bin şükür bugünümüze . Allah aratmasın
gerçekten çok üzüldümSanırdım ki bir daha bu kadar üzülmem . Tam yaralarımı sarmaya hazırken bir bitiş daha . Kırık dökük kalbim . Gül uğruna tutamadı dikeni .
Mutluluk vaadediyorum yanımda kal diyen ışıl ışıl gözlü adam . Gözlerini benden bir an olsun ayıramayan adam . Saçlarımı seve seve uyutan , gece uyurken azıcık terleyip kenara kaçsam göğsüne tekrar bastıran adam . 4 sene yanımdan bir an olsun ayrılmayan adam .
Nefesim kesiliyor bazen . Diyorum ki Allahım aklımı koru .
Ne acılar var diyorum . Bak hayallerin elinde diyorum sağlığın ailen hepsi var diyorum kendime dua ediyorum . Kan kussam da kızılcık şerbeti içtim diyorum . Beynime kramplar giriyor bazen .Uyuyayım diyorum gözümün önüne geliyor elimi sıkı sıkı tuttuğu , ben yanındayım güvendesin deyip sadece onun yanında akan gözyaşlarımı sildiği anlar . Sabahlara kadar birbirimizi izlediğimiz o geceler .
Bitti bile diyemeyen o adam benim aşık olduğum adam mı ? Bıraktığı enkazdan daha ötesi . Ne ayrılık acısı ne başka bir şey . Güvendiğim arkamda dimdik dağım çekti gitti . Çok özledim bal kokun hala yastıkta diyen adam gitti benden .
Hayallerime bu kadar yaklaşırken elimi bir an olsun bırakmadı . Şimdi ben o hayalleri bile yaşamak istemiyorum . O sınıfa girip aydınlık çocuklara vereceğim umut yok artık . Ki ben onun hayatında gördüğü en iyi , en başarılı öğretmen olacaktım .
Bir taş var üzerimde ve o taş kalbimi eziyor . Nasıl başa çıkacağım ben bununla ? Ne zaman geçer bu sancı ?
bitti mi üni? atandın mı?
zaten kimse kimsenin yerini almasın herkes farklı yerlerde. ben bitiikten sonra yalnız kalmadım yeni ortamlar yaptım her gün gezdim tozdum. tanışmak şsteyenlerle tanıştım olmayacağını bile bile ama şu an hazır gibiyim evet hala aklıma geliyo ama hep gelecek. şu var unutcem diye kendini zorlama fark etmeden unutuyosun. biz bittikten sonra arada sırada yazıştık konuştuk çünkü ulaşamamk bana çok koyuyordu o destek oldu yine. değişik bi ayrılıktı :) kurslara başla ve boş kalma yalnız kalma. kesin bitti mi peki ?
o gözle bakamıyorum ki . Arkadaşlarım biriyle tanıştırdı adamla haftasonu göreşeceğim . Ne halt edeceğim , ne konuşacağım kara kara düşünüyorum anca .
Göz önünde yaşamaz olsa da bilmem hayatında birinin olduğunu . Bilsem soğurum belki .
Bende ağzıma lokma koyamıyorum . Migren krizlerim geçmiyor .
Aynen öyle benimki de merhametti . rahmetli anneciğinin boşluğunu doldurmayı çok istemiştim ...
1 ay sevgiliydik bizde . Rüya gibi 1 ay ...
keşke hiç başlamasaydı .
Dualarınızda olayım inşallah .
Ya sabır çeke çeke ereceğim
Bitti okulum .
Ağustos 20 itibariyle Matematik öğretmeniyim .
İşte bittikten sonra ramazan girdi . Doğru dürüst çıkamıyorum da . Çıksam belki toparlayacağım biraz daha . İftardan sonra sağolsun benim altın kızlar hiç yalnız bırakmadılar . Ama orada da bir şarkı çalıyor ben hemen onu konuşmaya başlıyorum . Her gün başa dönüyorum yani .
Bitti demedik biz . Soğuk konuştu 2 3 gün sonra kendiliğinden bitti bile demeden bitti .
gerçekten çok üzüldüm
ah canim benimmseni bi onceki konundan hatirliyorum demek kesin olarak ayrildiniz
bizim elimizden ancak teselli etmek gelir baska birsey gelmez ama sen butun yureginle ne kdrda guzel ifade etmissin herseyi..
Zordur bitmeler, gitmeler...
Allah yardimcin olsun. kalbimin derinliklerinde hissettim uzuntunu.. kendini birakma.. sen cok iyi bi ogretmen olacaksin
öncelikle olumsuz düşüncelerden uzaklaşmaya çalış.....hayatında olmasını değil,hayırlısını iste.......belki Allah daha büyük acılardan korumuştur seni....
benim merhametten kastım onun sevgisinin büyüklüğüne karşı eziliyordum.......aynı duygular yoktu bende......ama ne zaman ki yollarımız ayrıldı....onun gözyaşlarını gördüm işte o zaman merhamet sevgiye dönüştü sandım......
canım hangi duygu kalıcı ki hayatta.....bak geçmişine....belki ilk di hayatında bilemiyorum......ama en basitinden hayatında değerli olan arkadaşların olmuştur.......aynı duygular kalıyor mu insanda....
bana kimse onun gibi bakamaz demişsin bunları düşünme.......neden bakmasın.....bu senin beyninde şartlandğın şeyler......ve yalnız değilsin emin ol her ayrılık yaşayan senin gibi düşünüyor ve acı çekiyor.......geçecek bunlar......
hadi bakalım :) evet ramazan olunca sosyalleşmekte zaman oluyo valla ben anlata anlata öldürdüm arkadaşları. :)
bu şekilde bitmesi ilginç olmuş . bittiyse bunu kabullenrek devam edeceksin neden nasıldıyı bırak kenara ne desen değişmiyo çünkü. dua et derim bana en çok inşirah suresi iyi gelmişti. anlamına bak derim. ve her şey güzel olacak tekrar yüzün gülecek. hiç bişey için zorlama ve acele etme kendi sıkma zamanla toparlanacaksın
Sanırdım ki bir daha bu kadar üzülmem . Tam yaralarımı sarmaya hazırken bir bitiş daha . Kırık dökük kalbim . Gül uğruna tutamadı dikeni .
Mutluluk vaadediyorum yanımda kal diyen ışıl ışıl gözlü adam . Gözlerini benden bir an olsun ayıramayan adam . Saçlarımı seve seve uyutan , gece uyurken azıcık terleyip kenara kaçsam göğsüne tekrar bastıran adam . 4 sene yanımdan bir an olsun ayrılmayan adam .
Nefesim kesiliyor bazen . Diyorum ki Allahım aklımı koru .
Ne acılar var diyorum . Bak hayallerin elinde diyorum sağlığın ailen hepsi var diyorum kendime dua ediyorum . Kan kussam da kızılcık şerbeti içtim diyorum . Beynime kramplar giriyor bazen .Uyuyayım diyorum gözümün önüne geliyor elimi sıkı sıkı tuttuğu , ben yanındayım güvendesin deyip sadece onun yanında akan gözyaşlarımı sildiği anlar . Sabahlara kadar birbirimizi izlediğimiz o geceler .
Bitti bile diyemeyen o adam benim aşık olduğum adam mı ? Bıraktığı enkazdan daha ötesi . Ne ayrılık acısı ne başka bir şey . Güvendiğim arkamda dimdik dağım çekti gitti . Çok özledim bal kokun hala yastıkta diyen adam gitti benden .
Hayallerime bu kadar yaklaşırken elimi bir an olsun bırakmadı . Şimdi ben o hayalleri bile yaşamak istemiyorum . O sınıfa girip aydınlık çocuklara vereceğim umut yok artık . Ki ben onun hayatında gördüğü en iyi , en başarılı öğretmen olacaktım .
Bir taş var üzerimde ve o taş kalbimi eziyor . Nasıl başa çıkacağım ben bununla ? Ne zaman geçer bu sancı ?
Çok çok teşekkür ederim . Keşke versem adresini kk kadınları olarak bir bildirseniz haddini ama :)
Hala kesin olarak ayrılmadık ama o günden beri hiç konuşmadık . Dün bir kızın fotoğrafına yorum yapmış
Sınav bitti hayata döndün :) yazmış .
İçim sızladı .
Başka kadın ... Belki .Baska kadin vardir, cogunlukla fazla iyi giden iliskilerin ani bitisi bu yuzden oluyor. Kokusu cikar yakinda... Uzulmeye degmez, evlat acisi degil ya, yarin unutur, yeniden asik olursun birine...
Rabbim hakkinda hayirlisini versin.. bittiyse bile ben elimden geleni yaptim diyebilmek kalbini cok rahatlatir.. sen elinden geleni yaptin iliskini kurtarmak icin.. artik yapacak birsey kalmadi.. ne onu ne baskasini sokma bir sure hayatina.. kendine zaman ver. Insallah hayrlsyla atanirsin da :) ogrencilerinin sana ihtiyaci var meslektasimm :)) valla face adresini versen bi guzel haslarim onu
Benim bir kere canım yandı bu kadar derinden ,varımdı yoğumdu canımdı parçamdı ,öldüm sandım bittiğinde ,yıllar sürdü benim yaralarımı sarmam ,bitmeyecek sandım ,ama bitti .20 li yaşlarımın en güzel anısı olarak tarihe gömdüm ,şimdi kocamla ve çocuklarımla çok mutluyum ,sende unutursun ,geçeeeeeerr gider.
Umut fakirin ekmeği ..
Ne yapmalıyım bu süreçte peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?