- Konu Sahibi voodoobebegi
-
Dimi .. Ben sallamazsam kıymetli olacağım biliyorum .
Döndüğünde arayacak . Bunalmış şantiye şantiye koşturmaktan o belli .
Ben umursamayınca hemen görüşmeyecek miyize bağladı
Sanırdım ki bir daha bu kadar üzülmem . Tam yaralarımı sarmaya hazırken bir bitiş daha . Kırık dökük kalbim . Gül uğruna tutamadı dikeni .
Mutluluk vaadediyorum yanımda kal diyen ışıl ışıl gözlü adam . Gözlerini benden bir an olsun ayıramayan adam . Saçlarımı seve seve uyutan , gece uyurken azıcık terleyip kenara kaçsam göğsüne tekrar bastıran adam . 4 sene yanımdan bir an olsun ayrılmayan adam .
Nefesim kesiliyor bazen . Diyorum ki Allahım aklımı koru .
Ne acılar var diyorum . Bak hayallerin elinde diyorum sağlığın ailen hepsi var diyorum kendime dua ediyorum . Kan kussam da kızılcık şerbeti içtim diyorum . Beynime kramplar giriyor bazen .Uyuyayım diyorum gözümün önüne geliyor elimi sıkı sıkı tuttuğu , ben yanındayım güvendesin deyip sadece onun yanında akan gözyaşlarımı sildiği anlar . Sabahlara kadar birbirimizi izlediğimiz o geceler .
Bitti bile diyemeyen o adam benim aşık olduğum adam mı ? Bıraktığı enkazdan daha ötesi . Ne ayrılık acısı ne başka bir şey . Güvendiğim arkamda dimdik dağım çekti gitti . Çok özledim bal kokun hala yastıkta diyen adam gitti benden .
Hayallerime bu kadar yaklaşırken elimi bir an olsun bırakmadı . Şimdi ben o hayalleri bile yaşamak istemiyorum . O sınıfa girip aydınlık çocuklara vereceğim umut yok artık . Ki ben onun hayatında gördüğü en iyi , en başarılı öğretmen olacaktım .
Bir taş var üzerimde ve o taş kalbimi eziyor . Nasıl başa çıkacağım ben bununla ? Ne zaman geçer bu sancı ?
Dimi .. Ben sallamazsam kıymetli olacağım biliyorum .
Döndüğünde arayacak . Bunalmış şantiye şantiye koşturmaktan o belli .
Ben umursamayınca hemen görüşmeyecek miyize bağladı
Aynen öyle içinde ne fırtınalar kopsa da sakın ona belli etme. Şu son konuşmanızdaki tavrını çok beğendim. Böyle devam. Olursa ne ala olmazsa pekala
wuhuuu neler donuyo bakiim burda
yeni gelismeler mi var
Gözlerim doldu okurken. Acılar yaşayana büyük. İnşallah en kısa zamanda küllenir acıların.
İlk okuduğumda attım kendimi yastığa ağlaya zırlaya yorum yapmaya hazırlandım. Kendini üzme gelecek, yine yastıklar ikiniz kokacak yazacaktım ki konuşmuşsunuz... Nasıl mutlu oldum anlatamam. Çok mutlu olun be, her şey güzelken üzmeyin birbirinizi...
Tam sana yazacaktım bende gelişmeleriYakalandım
.
kacar mi bendenn
okumadim ama dha sayfalari merak icindeym suan
Bu gönül yükü çok ağır bir imtihan. Zamanında yaşadığım için anlıyorum . Yazılarını takip ediyorum . Sabırlar diliyorum sana .
Umarım olumlu gelişmeler olur görüştüğünüz an oda senden vazgeçemeyeceğini anlar .
Ya da en güzeli hayırlısı olsun .
Merak eden arkadaşlarım için son durum
Hala şehirdışındaymış . Güneş gözlüğüm onun evinde kalmıştı .
Az önce aynen şu mesajı attım
X güneş gözlüğüm sende kalmıştı . Artık kör olucam ne zaman alabilirim?
Hemen cevap geldi
X :haftaiçi orada olucam o zaman olabilir
E : Gerekirse dershaneme bırakırsın oradan alırım ben dedim . ( Öğretmen olduğum dershaneyle işyeri çok yakın )
X tutuşur veee : Ne yani görüşmekten vazgeçtik heralde
Eksisonsuz durur mu yapıştırır cevabı
E:Fırsat olursa görüşürüz . Fırsat olmazsa dershaneden alırım ben gidip .
X:Tamam haber veririm gelince ben
Son durum bu
vayyyyttsupersinn
cok havali yaa bravo
ay uzuldum cocuga da yaaa ama neyse ben senin tarafindaym
cok guzel boyle devam et surunsun braz
Sen çocuğa mı üzüldüm dediiiiinnnnn
Bi oradan bi buradan kafam karıştı yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?