• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman eşinizle bir sorun yaşasanız avucunuza bakın.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Peki ya o parmakların hepsini birden kesip kopartmayı göze almışsak o zaman ne olacak.O zaman durum vahim.:1no2::1no2:Öyle bir an olurki değil parmaklardan birini kopartmak kafa kopartmak istersin.:kızgın::kızgın:
Umarım hiçbirimiz o noktaya gelmeyiz.:teselli::teselli:

selam harika yazı eşimlede yeni tartışıp barıştık üstüne çay kahve gibi geldi bu yazı .. bende hayata poziitif bakan biriyimdir.. en negatif zamanlarda bile kendimle konuşur pozitif bir çıkış yolu araarım.. ama şunuda hararetle savunuyorum ki, eğer eşinizde pozitif bakabilen biriyse ilişkiniz herkese örnek olacak kadar mükemmel oluyor .. ama eğer bu sadece sizde varsa o zamanda filozof oluyorsonoz.. sabır sabır ya sabır diyerek ve müthiş olgunlaşarak geçiyor yıllar.. birde sık sık içinizdeki çocukla konuşup yaşlılığnıza kuşkulu yaklaşıyorsunuz..

selam harika yazı eşimlede yeni tartışıp barıştık üstüne çay kahve gibi geldi bu yazı .. bende hayata poziitif bakan biriyimdir.. en negatif zamanlarda bile kendimle konuşur pozitif bir çıkış yolu araarım.. ama şunuda hararetle savunuyorum ki, eğer eşinizde pozitif bakabilen biriyse ilişkiniz herkese örnek olacak kadar mükemmel oluyor .. ama eğer bu sadece sizde varsa o zamanda filozof oluyorsonoz.. sabır sabır ya sabır diyerek ve müthiş olgunlaşarak geçiyor yıllar.. birde sık sık içinizdeki çocukla konuşup yaşlılığnıza kuşkulu yaklaşıyorsunuz..

buyuk fılozofların eşlerıyel sorunları vardı....

haklısınız

alkisalkisalkis işte bu ya .çok teşekkürler canım çok anlamlı bir yazı alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Cnm Çok tŞk ederım bu yazının Üzerıne eŞım geldı gÖzlerıne baktım. Tabı o bır anlam yÜkledımı bılmıyom...

canım çok harika bi yazı çok duygulandım keşke erkeklerde bizim kadar duygulu olabilselerdi..

cok güzelmiş canım paylaşımın için saol. bizde şöyle bi yöntem uyguluyoruz. bırbırımize kızdgımız an hani yüzümüz düşer ya kaşlar çatılır işte o anlar, haksız olan taraf ne pahasına olursa olsun gıder aynayı getırır ve yüzünü göstertır. o kızgın yüzlerimizi görünce güleriz. deneyın ınaın kı etkılı yöntem. komık gıbı gelıyor ama öyle. eşim bunu sevgılıyken fatıh- şebnem kısaparmakın programında izlemiş. ve cok tutmuş bu yöntemi. uyguluyoruz bizde.

guzeldı her sorunun ardından parmak saymak.emegıne saglık cok hos bı paylasımdı

Back
X