Ne zaman evi terk etmeliyim?

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Evliliğim çok ama çok ama çok yeni daha 1 ay olmadı belkide. Aramızda orta boyutlu kavga yaşandı. Birikmişliğini patlattı. Evlendiğimden beri evdeyim ne bir yere gittik ne başka bir şey bunlara sitem dahi etmedim. Bana dün evden gitmemi söyledi.
Bende ona gitmiceğimi burasının sadece onun evi olmadığını söyledim. Mahkeme verirsin. Süreç sonuçlanır ben bu evden bir kez çıkarım bir daha da gelmem dedim.
Bugün dilekçe doldurmuş masada gördüm. Umrumda değil. Aileme hemen gitmek istemiyorum sevgililiklede kesin konuşup bitirmediğimiz oldu. Artk kimseye laf vermek istemiyorum. Yani işin özü benim düşündüğüm mahkeme süreçlerinde araya girenler oluyo süreç gel gitleşiyor bir barış bir küs olunabiliyor. Mahkeme süresinde muhatap olmadan boşandığımz gün ayrılıp bir daha dönmekmek en iyiis gibi. Nasıl ilerliyim? Ailem çok üzülcek.
Mutsuzum. Bu durumdan dolayıda annemlere gidesim gelmiyor, ne olur ne olmaz boşanma olmadı diye araya giren olur hop birdaha kendine evine geri gitmek falan herkesin duyması. Laçkalaşması.

Edit: dün bir şey tepki gösterdim kendide patladı. Ondan önce ne oldu diye sorsamda bir şey demiyordu hiç diyordu. Akşam bir yere davetliydik gelmiceğimi söyledim. ( çünkğ bana insan ilişkilerini bilmediğimi söyledi)! Bende gelmicem o zaman dedim o ki bilmiyorum. O da bana bu evden gitmemi söyledi. ( ben bulacakmışım hatam neymiş öyle diyo evden git’de konu gelmeden önce)

Son düzenleme:
Anlaşmalı bile olsa 1 yıl dolmadan evlilik bosanilamayacagini biliyorum değiştiyse biri söyleyebilir Mi?

Evliliğim çok ama çok ama çok yeni daha 1 ay olmadı belkide. Aramızda orta boyutlu kavga yaşandı. Birikmişliğini patlattı. Evlendiğimden beri evdeyim ne bir yere gittik ne başka bir şey bunlara sitem dahi etmedim. Bana dün evden gitmemi söyledi.
Bende ona gitmiceğimi burasının sadece onun evi olmadığını söyledim. Mahkeme verirsin. Süreç sonuçlanır ben bu evden bir kez çıkarım bir daha da gelmem dedim.
Bugün dilekçe doldurmuş masada gördüm. Umrumda değil. Aileme hemen gitmek istemiyorum sevgililiklede kesin konuşup bitirmediğimiz oldu. Artk kimseye laf vermek istemiyorum. Yani işin özü benim düşündüğüm mahkeme süreçlerinde araya girenler oluyo süreç gel gitleşiyor bir barış bir küs olunabiliyor. Mahkeme süresinde muhatap olmadan boşandığımz gün ayrılıp bir daha dönmekmek en iyiis gibi. Nasıl ilerliyim? Ailem çok üzülcek.
Mutsuzum. Bu durumdan dolayıda annemlere gidesim gelmiyor, ne olur ne olmaz boşanma olmadı diye araya giren olur hop birdaha kendine evine geri gitmek falan herkesin duyması. Laçkalaşması.
1 ay da sizi bu noktaya getiren sorununuz ne dir.

Aramızda orta boyutlu kavga yaşandı. Birikmişliğini patlattı.
Yahu en kötü ihtimalle sadece kocan calisiyor olsa,eve gelişi zaten 7-8
Yemeğidir ,dusudur etti sana 9.
Hangi vakit hangi ara bu kadar birikmislik oldu 1 aylilik evlilikte. 🤔
Konu biraz garip geldi bana.

Kavganın belli bir konusu yok. Bi iyi bi kötü davranıyor. Sebebini
Ben bulacakmışım!!! Dolap kapağını hızlı kapatmam bile onun biriktirdiklerine örnektir. Bana sabır ediyormuş son zamanlarda. Bu yüzden evden kovmaya çalıştı. Eski ben olsam umrumda olmazda . Ailem için susuyorum. Süreci
Bekliyorum

Kavganın belli bir konusu yok. Bi iyi bi kötü davranıyor. Sebebini
Ben bulacakmışım!!! Dolap kapağını hızlı kapatmam bile onun biriktirdiklerine örnektir. Bana sabır ediyormuş son zamanlarda. Bu yüzden evden kovmaya çalıştı. Eski ben olsam umrumda olmazda . Ailem için susuyorum. Süreci
Bekliyorum
1 ayda ne biriktirmiş olabilir ki? Sevgililik süreciniz çok uzun ve sancılı mıydı?

İnsanlar bir ayda ne yaşıyor da bu duruma gelebiliyorlar , gerçekten aklım almiyor.
Biraz detay verseniz ?
Yani asıl sorun ne ? Size karşı sevgisi ,aşkı mı yok ?
1 yıl dolmadan bosanilmiyor diye biliyorum ama maalesef emin değilim.

Bir ayda evi terk etmek, dilekçe, boşanma işlerine nasıl geldiniz? Oturup konuşamıyor musunuz?
Konuşmuyor ki. Ne oldu diyorum hiç diyo. Dünde eve annesi geldi. Dedim ki neden geleceğini haber etmiyorsun ona göre kendimi hazırlarım. Uykuluydum. Ben tepki gösterdiğim gibi bir konuya olaylar patlak verdi.

Evlilikten önceki nişan sürecinde bir sorun olmuş belli. 1 ay içerisinde bu kadar birikmesi normal değil gibi.

Boşanmaya kesin kararlı iseniz evleri ayırmanın bir zamanı olmaz, eşyalarını toplayıp evden gidebilir veya gidebilirsiniz.
Millet hep konuşur takmayın.

*Dolap kapigi yanlışlıkla sert kapatıldığı için karısıyla kavga eden adam..
*Ne oldu diye sorulduğunda cevap vermeyen adam.
*Ne olduğunu sen bul diyen bir adam
*Sana sabır ediyorum diyerek gözdağı vermeye çalışan bir adam.
*Ve boşanma kağıtlarını hazırlayan bir adam
Sanki kocanız boşanmak için bahane arıyor,yarın yağmur yağsa ve islansa sorumlu olarak sizi gösterip boşanmak isteyecek gibi.
Bana sorarsaniz bu adam sizinle evlenmeye pek istekli değilmiş zaten.
Zaruri bir durum yoksa ortada,gayet karşılıklı olarak isteyerek evlendiyseniz de başka bir kadın girmiş hayatına.
Yoksa bir erkek bu kadar çabuk yerini yönünü tavirlarini değiştirmez gibime geliyor.

Back
X