• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman evi terk etmeliyim?

1 ay da neden böyle oldu diye soruyoruz da karşı taraf insan olmamışsa işler daha kötüye gitmeden en doğru karari vermek. Benim bir müşterim vardı 1 yıl nişanlı kaldı düğün sonrası eve geçince şerefsiz kızı döve döve hastanelik etmiş ailesi ile bırlıkte kızı banyoya kitlemislerdi 3 gün annesi ulaşamayınca evine gidiyor kapiyi acan olmayinca polis çağrıp kapiyi actirdiginda kız banyoda kilitli buluyorlar hiç bir şey dışarıdan göründüğü gibi olmuyor maalesef o kız neler yaşadı mahkeme sureci ve bir sürü iftiralara maruz kalmisti yaşadığı yetmiyor gibi.

Herkese hayırlı akşamlar; terlik giydiğim, kız arkadaşıma kahve içmeye gittiğim( kardeşinin karısı yakın arkasım ve bu arkadasımın evine dahi girmeyi geçtim teyzeme bile gitmem) makyaj yaptığım, yakın arkadasım evleniyorsa düğününe gittiğim, istemsiz ağzımdan lan kelimesi çıktığı için, fotoğraf çekinip whatsap profil yaptığım için anlaşamadığım ve bunları ve bunlar gibi anlamsız şeyleri her seferinde büyüterek onun karısının böyle yapan biri olamıcağını idda ederek ayrıldığım erkek arkadasım uzun bir aradan sonra bana mesaj attı, neymiş efendim onun kardeşinin evine gitmicekmişim

Esiniz burda bahsettiginiz sevgilinizle ayni kisiyse su an yaşadıklarınız sizin icin surpriz olmamali.
Adam terlik giymenize bile karismis(neden karistigini anlayamadim).
Dilekceyi imzalayip ayrılın. Alintiladigim konuyu 2019da acmissiniz, 4 yilda bi adim yol alamamis, hala takintili davraniyor. 4 yil daha beklerseniz size yazik olur

1 ayda boşanma dilekçesini ortaya koyan adamla ben olsaydım ya düzelir de boşanmazsak millete laf vermeyelim diye sessiz kalmazdım. Çünkü belli ki eşin malesef evlenilecek adam değilmiş. Şimdi pişman olsa ki olacak ama bu boşanma kozu hiç bitmeyecek. 1 ayda neye dolup taşacak belli ki şımarıklık.

Yorumlardan aşk evliliği oldugunu anlıyorum. Hazır olmadığını anlamış ama seni suçlayacak ki ona laf gelmesin.

Sanırsın 20 yıllık evli de son zamanlarda sabrediyormuş. Zaten 1 ay sonu da bir başı da bir.

Adam normal biri değil evliliği oyun sanıyor. Şimdi boşanmasa bile ileride en ufak problemden dolayı boşar sizi. Sizde boşuna zaman kaybetmiş olursunuz. Size tavsiyem bu adamla vakit kaybetmeyin. Evliliğinizin geleceği belli çünkü.
Evet maalesef ki. Eş olmak böyle olmamalıydo. Ne olursa olsun evden kovmasını aşamıyorum. Aşk evliliğiydi.
Pişman olur ve ya olmaz allah bilir tabi. Fakat ben düzelsinden ziyade bitsin tarafımdayım. Versin dilekçesini. Çünkü ne yaparsan yap yaranmazsın ya. Böyle geldi
Böyle gidecek. Hep mutsuz hep yalnız hep ötekileştirilen olucam. 28 yaşındayım önceden bu tür şeylerle mücadele ederdim ama şimdi değil..

Bakın şu konudaki arkadaşla evlenmiş konu sahibi. Tamamen yorumsuz bırakıyorum. Ben herhangi bir yorum yapıp akıl vermeyeceğim size konu sahibi. Sadece değişmeyeceğini anlamışsınızdır diye umut ediyorum.

Eğer üzerine kayıtlı telefonları ( annemin ve kardeşimin hattından bahsediyor) pazartesi günü kapattırmazsan, sana söylediğim kazakla eşofmanı benim gözümün önünde çöpe atmazsan, bütün makyaj malzemelerini ve ojelerini gözümün önünde çöpe atmazsan, o whatsap guruplarından çıkmazsan, birdaha x(kardeşinin nişanlısı) x1 ile( akrabası ve en yakın arkadasının kardeşi) tek kelime mıhattap olursan, bir daha en ufak bir yanlış kelime yanlış hareketini görürsem, yanlış kıyafetlere bakarsan, gece yarıları whatsaba girersen, sakız çiğner hastaneye gider benden habersiz bir adım atarsan, sana izin vermediğim her ne olursa olsun aksini yaparsan benim huzurumu bozcak canımı sıkcak en ufak bir şey yaşarsam hiç gelip seninle konuşmam gereğini kendim yaparım bahane dinlemem. Yarın ya da salı günü evdekilerle biraz konuşcaz illaki senden de konu açılcak y ile sürekli konuşuyorum zaten e, r, ve hatice halalar çevremde kim varsa seni hepsine rezil ederim. Tercihini yap. Yarın akşama kadar zamanın var. Bana hiç tantana yapma. Tartışmaya girme. İster telefonunu kapat engelle çek git buralardan yüzüme bakma nefret et naparsan umrumda değil. Kararım kesin. Sen de kesin kararını ver

Bu mesajı attı bana eski sevgili. Polise gitmekten önce babasına annesine mi söylesem? Yada hodri meydan mı desem. Elinde fotoğraf falan yok. Aileler bizi biliyor.

Bakın şu konudaki arkadaşla evlenmiş konu sahibi. Tamamen yorumsuz bırakıyorum. Ben herhangi bir yorum yapıp akıl vermeyeceğim size konu sahibi. Sadece değişmeyeceğini anlamışsınızdır diye umut ediyorum.
Konu sahibi sadece soruyorum kendine neden bunu yaptın? İnsanın kendi eliyle ettiğini bir köy bir araya gelse etmezmiş. Bari şimdi akıllan da kurtul boşan bu adamdan .

Bayağı gümbür gümbür gelmiş eğer o kişiyse ki üyeler bayağı da akıl vermişler yapma etme diye.
Okudum odur kesin. Nasıl sevgiliyken 86754497 kez saçma sapan terkedip geri dönmüşse evliyken de aynı davranış biçimini gösteriyor doğal olarak. Bin defa yazıyoruz nikahtan önceki fragman diye insan kendi düşünemiyor da az nasihatlere kulak verir. Yakmış başını. 😑

Ama bu insan müsveddesiyle evlenmek için bayağı bayağı kafayı yemiş olmak lazım. Herif manyağın bayrak sallayanı.
Bazı kadınları anlamak çok ama çok zor.

Konu sahibi sadece soruyorum kendine neden bunu yaptın? İnsanın kendi eliyle ettiğini bir köy bir araya gelse etmezmiş. Bari şimdi akıllan da kurtul boşan bu adamdan .

Okudum odur kesin. Nasıl sevgiliyken 86754497 kez saçma sapan terkedip geri dönmüşse evliyken de aynı davranış biçimini gösteriyor doğal olarak. Bin defa yazıyoruz nikahtan önceki fragman diye insan kendi düşünemiyor da az nasihatlere kulak verir. Yakmış başını. 😑

Ama bu insan müsveddesiyle evlenmek için bayağı bayağı kafayı yemiş olmak lazım. Herif manyağın bayrak sallayanı.
Bazı kadınları anlamak çok ama çok zor.
Her şeye rağmen sağ duyulu teselleriniz için teşekkğr ederim. Şöyle ki ben o zaman ayrılmıştım evet sonra bayağı bayağı koşmuştu peşimden. Nişan evresi bu evre böyle huyları yoktu. O zaman ki çoğu huy yok allah için o ayrıda. Ne bileyim ya işte kader mi ne aptallık mı bilmiyorum haklısını dönüp hakınca skntılı
Gözükiyorum. Biliyorum.
ve beni
Şahsi olarak tanımadıkça gözünüzde hep yarım akıllı gözükcem biliyorum ama inanın o süreçler hayal gibi hanemde.

Burada sana onlarca kişi başını yakma, adam hasta dedi. Bile bile evlendin. Şimdi zurnanın zırt dediği yerdesin. Kaç kendini kurtar. Adam psikopat, kontrol delisi... Kendini bu b..tan duruma nasıl soktuysan sen cikartacaksin. Dik dur kendini alemin delisine oyuncak etme.

Teşekkür ederim her şeye rağmen teselliniz için. İnanın 2,5 yıl ayrılık sonrası yalvar yakar barıştım. Ve şu zamana kadar asla problem olmadı ne nişan ne o evreler. Hiç bir konuda. Ama bilmiyorum geri ket vurdu haha. Şakası bi yana inanıın gözünüzde en aşağı gözükmem normal. Fakat evlilik nedeniyle istifa ettim ve
Çok köklü bi
Şirkette müdürdüm.
Şimdi başka bi
Firmaya geçiceğim hatta. Haziran ayında iş başı. Yani salak değilim aslında ama bilmiyorum öyle oldu
İşte of:)

Her şeye rağmen sağ duyulu teselleriniz için teşekkğr ederim. Şöyle ki ben o zaman ayrılmıştım evet sonra bayağı bayağı koşmuştu peşimden. Nişan evresi bu evre böyle huyları yoktu. O zaman ki çoğu huy yok allah için o ayrıda. Ne bileyim ya işte kader mi ne aptallık mı bilmiyorum haklısını dönüp hakınca skntılı
Gözükiyorum. Biliyorum.
ve beni
Şahsi olarak tanımadıkça gözünüzde hep yarım akıllı gözükcem biliyorum ama inanın o süreçler hayal gibi hanemde.
Bizim gözümüz de nasıl gözüktüğü önemli değil ki biz kimiz? Ama bu saatten sonra en azından hayatını kurtar. Dilekçeyi yırtıp kaldığınız yerden devam etmeyin, buna müsaade etme gerçekten ayrıl 1 aylık evlilik geçer gider hiç evlenmemiş gibisin daha düzgün Bi evlilik yaparsın.

Gözükiyorum. Biliyorum.
ve beni

Kader kendi elinizde olmayan ve habersiz olduğunuz şeydir. Haddimi aşmak istemiyorum ama bu aptallıktan da öte bir şey.
İnsanlar değişmezler sadece gizlerler, numara yaparlar.
Size boşan da desek siz bildiğinizi okuyacaksınız yine. Umarım doğruyu bulursunuz. Bu aşamadan sonra söyleyecek bir şey yok maalesef.

Bizim gözümüz de nasıl gözüktüğü önemli değil ki biz kimiz? Ama bu saatten sonra en azından hayatını kurtar. Dilekçeyi yırtıp kaldığınız yerden devam etmeyin, buna müsaade etme gerçekten ayrıl 1 aylık evlilik geçer gider hiç evlenmemiş gibisin daha düzgün Bi evlilik yaparsın.

Burada sana onlarca kişi başını yakma, adam hasta dedi. Bile bile evlendin. Şimdi zurnanın zırt dediği yerdesin. Kaç kendini kurtar. Adam psikopat, kontrol delisi... Kendini bu b..tan duruma nasıl soktuysan sen cikartacaksin. Dik dur kendini alemin delisine oyuncak etme.
Haklısınız.

Back
X