Eğer üzerine kayıtlı telefonları ( annemin ve kardeşimin hattından bahsediyor) pazartesi günü kapattırmazsan, sana söylediğim kazakla eşofmanı benim gözümün önünde çöpe atmazsan, bütün makyaj malzemelerini ve ojelerini gözümün önünde çöpe atmazsan, o whatsap guruplarından çıkmazsan, birdaha x(kardeşinin nişanlısı) x1 ile( akrabası ve en yakın arkadasının kardeşi) tek kelime mıhattap olursan, bir daha en ufak bir yanlış kelime yanlış hareketini görürsem, yanlış kıyafetlere bakarsan, gece yarıları whatsaba girersen, sakız çiğner hastaneye gider benden habersiz bir adım atarsan, sana izin vermediğim her ne olursa olsun aksini yaparsan benim huzurumu bozcak canımı sıkcak en ufak bir şey yaşarsam hiç gelip seninle konuşmam gereğini kendim yaparım bahane dinlemem. Yarın ya da salı günü evdekilerle biraz konuşcaz illaki senden de konu açılcak y ile sürekli konuşuyorum zaten e, r, ve hatice halalar çevremde kim varsa seni hepsine rezil ederim. Tercihini yap. Yarın akşama kadar zamanın var. Bana hiç tantana yapma. Tartışmaya girme. İster telefonunu kapat engelle çek git buralardan yüzüme bakma nefret et naparsan umrumda değil. Kararım kesin. Sen de kesin kararını ver
Bu mesajı attı bana eski sevgili. Polise gitmekten önce babasına annesine mi söylesem? Yada hodri meydan mı desem. Elinde fotoğraf falan yok. Aileler bizi biliyor.