• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman evi terk etmeliyim?

Eski konularınıza baktım ilişkiniz hakkında sürekli konu açmışsınız insanlarda durmadan uyarmışlar sağ olsunlar ama siz hiç kimseyi dinlememiş siniz. Bari şimdi dinleyin.

Teşekkür ederim her şeye rağmen teselliniz için. İnanın 2,5 yıl ayrılık sonrası yalvar yakar barıştım. Ve şu zamana kadar asla problem olmadı ne nişan ne o evreler. Hiç bir konuda. Ama bilmiyorum geri ket vurdu haha. Şakası bi yana inanıın gözünüzde en aşağı gözükmem normal. Fakat evlilik nedeniyle istifa ettim ve
Çok köklü bi
Şirkette müdürdüm.
Şimdi başka bi
Firmaya geçiceğim hatta. Haziran ayında iş başı. Yani salak değilim aslında ama bilmiyorum öyle oldu
İşte of:)
Olan olmuş artk şimdi napcagına karar ver.. aslnda dogru olan senin onun burnuna dilekceyi dayamandı . 2,5 sene sonra senden iyisini bulamadıgı için gelmiiştir zaten .. biz kadınlarda cok romantiğiz beni sevdi unutamadı diyoruz onlar gbi rezil değil bi coğumuzun içi..
o değilde sen istemeyen olmalıyken neden halen ya bosanmazsak birileri devreye girer falan diye bekliyosn hiç anlamadm

Eski konularınıza baktım ilişkiniz hakkında sürekli konu açmışsınız insanlarda durmadan uyarmışlar sağ olsunlar ama siz hiç kimseyi dinlememiş siniz. Bari şimdi dinleyin.
İnanın tarihleri baz alırsak o zaman dinlemiştim :)) 2,5 yıl ayrı geçmişti. Sonra işte bu duruma gelindi. Süreçlerde problem yoktu. Tekrar etti anlıcağınız. Hep gizlenmiş içinde. Dinleceğim.

Olan olmuş artk şimdi napcagına karar ver.. aslnda dogru olan senin onun burnuna dilekceyi dayamandı . 2,5 sene sonra senden iyisini bulamadıgı için gelmiiştir zaten .. biz kadınlarda cok romantiğiz beni sevdi unutamadı diyoruz onlar gbi rezil değil bi coğumuzun içi..
o değilde sen istemeyen olmalıyken neden halen ya bosanmazsak birileri devreye girer falan diye bekliyosn hiç anlamadm
Hayır. Ne olur ne olmaza iş bırakmak istemediğim için. Ama bu süreçtete bu evde durmakta sıkıcı. Ben yarın eşyaları toplayıp gitsem daha sağlıklı olur değil mi?

Teşekkür ederim her şeye rağmen teselliniz için. İnanın 2,5 yıl ayrılık sonrası yalvar yakar barıştım. Ve şu zamana kadar asla problem olmadı ne nişan ne o evreler. Hiç bir konuda. Ama bilmiyorum geri ket vurdu haha. Şakası bi yana inanıın gözünüzde en aşağı gözükmem normal. Fakat evlilik nedeniyle istifa ettim ve
Çok köklü bi
Şirkette müdürdüm.
Şimdi başka bi
Firmaya geçiceğim hatta. Haziran ayında iş başı. Yani salak değilim aslında ama bilmiyorum öyle oldu
İşte of:)
Estağfurullah aşağılamak haddime değil. Sizin seçiminizin sonuçları sizi etkiliyor sonuçta bana bir etkisi yok o yüzden atarlanmam veya aşağılamam banane ki. Zaten olan olmuş artık bundan sonrasına bakmak gerek.

Ancak yalan söylemeyeceğim gözümde sosyokültürel seviyesi düşük mahallelerdeki meslek lisesini zar zor bitirmiş toksik bir çift canlanmıştı. Yani böyle adam ümitcan uygun, kadın da ümitcanın uygunun yanında dolaşan gecekondu mahallelerindeki kızlar var ya onun gibi bir şey canlandı. Şirket müdürü olduğunuzu duyunca şaşırdım. Bir de 2,5 yıl hiç mi başkası çıkmadı karşınıza?

Hayır. Ne olur ne olmaza iş bırakmak istemediğim için. Ama bu süreçtete bu evde durmakta sıkıcı. Ben yarın eşyaları toplayıp gitsem daha sağlıklı olur değil mi?
Ama sen kendinden emin değilsin bence ya gidip dönersen daha da yüz bulup tepene cıkıcak beter daha beter olacak.. ayrıca ev size aitse ikinizin eviyse o defolsn gitsin cidden bu ne ya.. halen gelip sizin temzlediiğinz evde oturup sizin yaptgnz yemeği yiyip siizn yıkayıp ütülediğinz kıyafetleri giyiyor değil mi bide arsz yüzsüz

Boşanmaya karar verdiysen evet. Ama araya birileri girsin, burnu surtulsun,beni ikna etsin diyorsan hayır bunu yapma. Bu adam hasta, seni de hasta ediyor. Bizim ne dediğimiz önemli değil. Önce kendinden emin ol.

"Eğer üzerine kayıtlı telefonları kapattırmazsan, sana söylediğim kazakla eşofmanı benim gözümün önünde çöpe atmazsan, bütün makyaj malzemelerini ve ojelerini gözümün önünde çöpe atmazsan, o whatsap guruplarından çıkmazsan, birdaha x ve y ile tek kelime muhattap olursan, bir daha en ufak bir yanlış kelime yanlış hareketini görürsem, yanlış kıyafetlere bakarsan, gece yarıları whatsaba girersen, sakız çiğner hastaneye gider benden habersiz bir adım atarsan, sana izin vermediğim her ne olursa olsun aksini yaparsan benim huzurumu bozcak canımı sıkcak en ufak bir şey yaşarsam hiç gelip seninle konuşmam gereğini kendim yaparım bahane dinlemem. Yarın ya da salı günü evdekilerle biraz konuşcaz illaki senden de konu açılcak y ile sürekli konuşuyorum zaten e, r, ve hatice halalar çevremde kim varsa seni hepsine rezil ederim. Tercihini yap. Yarın akşama kadar zamanın var. Bana hiç tantana yapma. Tartışmaya girme. İster telefonunu kapat engelle çek git buralardan yüzüme bakma nefret et naparsan umrumda değil. Kararım kesin. Sen de kesin kararını ver. "

konu açınca size üzüldüm ama buradaki kızlar zehir hafıza. geçmişi önümüze serdi. siz boşanmazsınız. bazı ilişkiler böyledir. sizin ilişkinizin dinamiği bu.ne küfür ne tehdit asla ayrılmazsınız. çünkü yüzgöz olmuşsunuz. kavga dövüş barış.küfür kıyamet tehdit barış. kavga şiddet terk çocuk haberi. kavga dövüş hakaret ikinci çocuk. böyle gidecek. siz tencere kapaksınız. birbirinizi kötü anlamda tetikliyorsunuz ve ortaya şiddet dolu bir ilişki çıkıyor çevre rahatsız olsa da siz her kavgada deşarj oluyorsunuz. rahatlıyorsunuz. içinizdeki öfkeyi dışarı çıkarmak için sizin ilişkiniz bulunmaz nimet. ikinizde öfkeli insanlarsınız. biri aktif biri pasif agresiftir ve bolca kindarlık var. kocan istediği kadar boşanacağım desin bir adım öteye gidemez. siz evi terk edin 3 gün sonra koşa koşa kocamm kocammm hep beni doldurdu çevrem onlardan etkilendim diye barışacaksınız. mutluluklar. hatice halaya da selamlar.

Evliliğim çok ama çok ama çok yeni daha 1 ay olmadı belkide. Aramızda orta boyutlu kavga yaşandı. Birikmişliğini patlattı. Evlendiğimden beri evdeyim ne bir yere gittik ne başka bir şey bunlara sitem dahi etmedim. Bana dün evden gitmemi söyledi.
Bende ona gitmiceğimi burasının sadece onun evi olmadığını söyledim. Mahkeme verirsin. Süreç sonuçlanır ben bu evden bir kez çıkarım bir daha da gelmem dedim.
Bugün dilekçe doldurmuş masada gördüm. Umrumda değil. Aileme hemen gitmek istemiyorum sevgililiklede kesin konuşup bitirmediğimiz oldu. Artk kimseye laf vermek istemiyorum. Yani işin özü benim düşündüğüm mahkeme süreçlerinde araya girenler oluyo süreç gel gitleşiyor bir barış bir küs olunabiliyor. Mahkeme süresinde muhatap olmadan boşandığımz gün ayrılıp bir daha dönmekmek en iyiis gibi. Nasıl ilerliyim? Ailem çok üzülcek.
Mutsuzum. Bu durumdan dolayıda annemlere gidesim gelmiyor, ne olur ne olmaz boşanma olmadı diye araya giren olur hop birdaha kendine evine geri gitmek falan herkesin duyması. Laçkalaşması.

Edit: dün bir şey tepki gösterdim kendide patladı. Ondan önce ne oldu diye sorsamda bir şey demiyordu hiç diyordu. Akşam bir yere davetliydik gelmiceğimi söyledim. ( çünkğ bana insan ilişkilerini bilmediğimi söyledi)! Bende gelmicem o zaman dedim o ki bilmiyorum. O da bana bu evden gitmemi söyledi. ( ben bulacakmışım hatam neymiş öyle diyo evden git’de konu gelmeden önce)
1 ay da bu evreye geldiniz? Nasıl oldu bu durum? Karşınızdaki insan narsist biri bence. Ömür geçmez, ya taviz vermeyeceksin ya da bu gemiyi yakacaksın yapacak bir şey yok üzücü bir durum biliyorum ama .. tereyağ gibi hep üste çıkmayı başaran taraf; karşınızdaki insan olacaktır. Çünkü değer bilmediği gibi , suçları size atıp manipüle etmesini gayet iyi biliyor

Estağfurullah aşağılamak haddime değil. Sizin seçiminizin sonuçları sizi etkiliyor sonuçta bana bir etkisi yok o yüzden atarlanmam veya aşağılamam banane ki. Zaten olan olmuş artık bundan sonrasına bakmak gerek.

Ancak yalan söylemeyeceğim gözümde sosyokültürel seviyesi düşük mahallelerdeki meslek lisesini zar zor bitirmiş toksik bir çift canlanmıştı. Yani böyle adam ümitcan uygun, kadın da ümitcanın uygunun yanında dolaşan gecekondu mahallelerindeki kızlar var ya onun gibi bir şey canlandı. Şirket müdürü olduğunuzu duyunca şaşırdım. Bir de 2,5 yıl hiç mi başkası çıkmadı karşınıza?
Çook çıktı. Herkes çok şaşkındı zaten o süreçlerde de.
Daha öncede ilişkim oldu. Aralarda oldu herhalde bu halimi görseler şaşırırlardı :))) ama inanın bilmiyorum bir şekilde buna o sınırı çizemedim. Bir şekilde hep kandım. Hep vicdan yaptım. İnanın insan içine düşünce o algısı kapanabiliyor. Bende bilmiyorum neden bundan kopamadım. İnanın bilmiyorum.

Ama sen kendinden emin değilsin bence ya gidip dönersen daha da yüz bulup tepene cıkıcak beter daha beter olacak.. ayrıca ev size aitse ikinizin eviyse o defolsn gitsin cidden bu ne ya.. halen gelip sizin temzlediiğinz evde oturup sizin yaptgnz yemeği yiyip siizn yıkayıp ütülediğinz kıyafetleri giyiyor değil mi bide arsz yüzsüz
Bitti artık
Yarından itibaren ne temizlik ne yemek defteri kapandı. Bilmiyorum olmadı yarın dilekçe vermezse ben vereceğim
Mecbur anneme geri
Gideceğim. Yok ben kararlıyım çünkü her kavgayı gögüslerim fakat bu kadar aciz bi çıkış yolunu asla . Evden git denmesi çok ayıp oldu. O olmasa ondan önce kızdığım konuyu bile sineye çekerdim.

Kavganın belli bir konusu yok. Bi iyi bi kötü davranıyor. Sebebini
Ben bulacakmışım!!! Dolap kapağını hızlı kapatmam bile onun biriktirdiklerine örnektir. Bana sabır ediyormuş son zamanlarda. Bu yüzden evden kovmaya çalıştı. Eski ben olsam umrumda olmazda . Ailem için susuyorum. Süreci
Bekliyorum
Ay son zamanlarda dediğide 1 ay yahu. 1 ayda boşanılır mı ya? Daha eve aldığınız eşyaların etiketi duruyodur üstünde. Ne cins adammış o öyle.

Abi niye peyder pey yorumlarda agzinizdan laf alıyoruz? En başından fikrim yok niye ayrılmak istediğine dair diyorsunuz. Eski yorumlardan adamın manyağın teki olduğu sizin de daha önce konu açtığınız çıkıyor. Gereksiz sinirleniyorsun diyenler olabilir dedektif gibi her konuda araştırma. Burda tamamen nicklerle yazan bizden mi cekiniyorsunuz? Ben bile bile lades dedim demek mi istemiyorsunuz anlamıyorum.

"Eğer üzerine kayıtlı telefonları kapattırmazsan, sana söylediğim kazakla eşofmanı benim gözümün önünde çöpe atmazsan, bütün makyaj malzemelerini ve ojelerini gözümün önünde çöpe atmazsan, o whatsap guruplarından çıkmazsan, birdaha x ve y ile tek kelime muhattap olursan, bir daha en ufak bir yanlış kelime yanlış hareketini görürsem, yanlış kıyafetlere bakarsan, gece yarıları whatsaba girersen, sakız çiğner hastaneye gider benden habersiz bir adım atarsan, sana izin vermediğim her ne olursa olsun aksini yaparsan benim huzurumu bozcak canımı sıkcak en ufak bir şey yaşarsam hiç gelip seninle konuşmam gereğini kendim yaparım bahane dinlemem. Yarın ya da salı günü evdekilerle biraz konuşcaz illaki senden de konu açılcak y ile sürekli konuşuyorum zaten e, r, ve hatice halalar çevremde kim varsa seni hepsine rezil ederim. Tercihini yap. Yarın akşama kadar zamanın var. Bana hiç tantana yapma. Tartışmaya girme. İster telefonunu kapat engelle çek git buralardan yüzüme bakma nefret et naparsan umrumda değil. Kararım kesin. Sen de kesin kararını ver. "

konu açınca size üzüldüm ama buradaki kızlar zehir hafıza. geçmişi önümüze serdi. siz boşanmazsınız. bazı ilişkiler böyledir. sizin ilişkinizin dinamiği bu.ne küfür ne tehdit asla ayrılmazsınız. çünkü yüzgöz olmuşsunuz. kavga dövüş barış.küfür kıyamet tehdit barış. kavga şiddet terk çocuk haberi. kavga dövüş hakaret ikinci çocuk. böyle gidecek. siz tencere kapaksınız. birbirinizi kötü anlamda tetikliyorsunuz ve ortaya şiddet dolu bir ilişki çıkıyor çevre rahatsız olsa da siz her kavgada deşarj oluyorsunuz. rahatlıyorsunuz. içinizdeki öfkeyi dışarı çıkarmak için sizin ilişkiniz bulunmaz nimet. ikinizde öfkeli insanlarsınız. biri aktif biri pasif agresiftir ve bolca kindarlık var. kocan istediği kadar boşanacağım desin bir adım öteye gidemez. siz evi terk edin 3 gün sonra koşa koşa kocamm kocammm hep beni doldurdu çevrem onlardan etkilendim diye barışacaksınız. mutluluklar. hatice halaya da selamlar.
:)) inanın yanılıyorsunuz yorumunuzda. Ama saygı duyuyorum. O olaylardan sonra 2,5 sene ayrı kaldık.
Ve bu zamana kadar
Tek bir şey dahi
Yaşanmadı süreçlerde. Tek tük önemsiz günlük şeyler dışında. Ama haklısınız bende bu tarz sert bi
Yorum yapardım.

Abi niye peyder pey yorumlarda agzinizdan laf alıyoruz? En başından fikrim yok niye ayrılmak istediğine dair diyorsunuz. Eski yorumlardan adamın manyağın teki olduğu sizin de daha önce konu açtığınız çıkıyor. Gereksiz sinirleniyorsun diyenler olabilir dedektif gibi her konuda araştırma. Burda tamamen nicklerle yazan bizden mi cekiniyorsunuz? Ben bile bile lades dedim demek mi istemiyorsunuz anlamıyorum.
Estağrfullah. Konuların üzerinnden seneler geçti.
Ve o konulardan sonra 2,5
Yıl belkide 3
Yıl ayrı kaldım. Akabinde geldi, barıştık ve bu sürece kadar problem olmadı.
Daha sonrası anlattığım gibi.

Bitti artık
Yarından itibaren ne temizlik ne yemek defteri kapandı. Bilmiyorum olmadı yarın dilekçe vermezse ben vereceğim
Mecbur anneme geri
Gideceğim. Yok ben kararlıyım çünkü her kavgayı gögüslerim fakat bu kadar aciz bi çıkış yolunu asla . Evden git denmesi çok ayıp oldu. O olmasa ondan önce kızdığım konuyu bile sineye çekerdim.
Ondan önce neye kızdınız ki? Bile dediğinize göre daha agır bisey var

Yani orada saydığı her şeyin bin katıyla hayatıma devam ediyorum. Botox
Dolgu burun estetiği :)) çünkü zaten bu kafasını görsem
Bu noktaya getirmezdim.
O zamanlar biraz daha küçüktüm.

Estağrfullah. Konuların üzerinnden seneler geçti.
Ve o konulardan sonra 2,5
Yıl belkide 3
Yıl ayrı kaldım. Akabinde geldi, barıştık ve bu sürece kadar problem olmadı.
Daha sonrası anlattığım gibi.
O zaman sizde sıkıntı var. O mesajı atan adam 2 yıl mağarada inzivaya çekilse düzelmez. Bile bile lades. Olabilir. Kolay gelsin.

Ondan önce neye kızdınız ki? Bile dediğinize göre daha agır bisey var
Yok cümleyi öyle kurmuşum. Şuna kızdım.
Yatıyorum uyur haldeyim kapı çaldı. Kalktım daha o açmadan kim dedim annem dedi bir şey bırakcak mış. O da içeri
Davet etti. Bende buna kızdım sorun daveti
Değil.
Geleceğini
Biliyorsan bana söyle bende kendimi
Toparlıyım de mi? Bu haksızlığı anladı benimde daha önceki
Bana astığı suratlardan ötürü birikmişliğim vardı
Kaynadım
Biraz daha sonra ortalık karıştık

Back
X