Evliliğim çok ama çok ama çok yeni daha 1 ay olmadı belkide. Aramızda orta boyutlu kavga yaşandı. Birikmişliğini patlattı. Evlendiğimden beri evdeyim ne bir yere gittik ne başka bir şey bunlara sitem dahi etmedim. Bana dün evden gitmemi söyledi.
Bende ona gitmiceğimi burasının sadece onun evi olmadığını söyledim. Mahkeme verirsin. Süreç sonuçlanır ben bu evden bir kez çıkarım bir daha da gelmem dedim.
Bugün dilekçe doldurmuş masada gördüm. Umrumda değil. Aileme hemen gitmek istemiyorum sevgililiklede kesin konuşup bitirmediğimiz oldu. Artk kimseye laf vermek istemiyorum. Yani işin özü benim düşündüğüm mahkeme süreçlerinde araya girenler oluyo süreç gel gitleşiyor bir barış bir küs olunabiliyor. Mahkeme süresinde muhatap olmadan boşandığımz gün ayrılıp bir daha dönmekmek en iyiis gibi. Nasıl ilerliyim? Ailem çok üzülcek.
Mutsuzum. Bu durumdan dolayıda annemlere gidesim gelmiyor, ne olur ne olmaz boşanma olmadı diye araya giren olur hop birdaha kendine evine geri gitmek falan herkesin duyması. Laçkalaşması.
Edit: dün bir şey tepki gösterdim kendide patladı. Ondan önce ne oldu diye sorsamda bir şey demiyordu hiç diyordu. Akşam bir yere davetliydik gelmiceğimi söyledim. ( çünkğ bana insan ilişkilerini bilmediğimi söyledi)! Bende gelmicem o zaman dedim o ki bilmiyorum. O da bana bu evden gitmemi söyledi. ( ben bulacakmışım hatam neymiş öyle diyo evden git’de konu gelmeden önce)