• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman evi terk etmeliyim?

Evliliğim çok ama çok ama çok yeni daha 1 ay olmadı belkide. Aramızda orta boyutlu kavga yaşandı. Birikmişliğini patlattı. Evlendiğimden beri evdeyim ne bir yere gittik ne başka bir şey bunlara sitem dahi etmedim. Bana dün evden gitmemi söyledi.
Bende ona gitmiceğimi burasının sadece onun evi olmadığını söyledim. Mahkeme verirsin. Süreç sonuçlanır ben bu evden bir kez çıkarım bir daha da gelmem dedim.
Bugün dilekçe doldurmuş masada gördüm. Umrumda değil. Aileme hemen gitmek istemiyorum sevgililiklede kesin konuşup bitirmediğimiz oldu. Artk kimseye laf vermek istemiyorum. Yani işin özü benim düşündüğüm mahkeme süreçlerinde araya girenler oluyo süreç gel gitleşiyor bir barış bir küs olunabiliyor. Mahkeme süresinde muhatap olmadan boşandığımz gün ayrılıp bir daha dönmekmek en iyiis gibi. Nasıl ilerliyim? Ailem çok üzülcek.
Mutsuzum. Bu durumdan dolayıda annemlere gidesim gelmiyor, ne olur ne olmaz boşanma olmadı diye araya giren olur hop birdaha kendine evine geri gitmek falan herkesin duyması. Laçkalaşması.

Edit: dün bir şey tepki gösterdim kendide patladı. Ondan önce ne oldu diye sorsamda bir şey demiyordu hiç diyordu. Akşam bir yere davetliydik gelmiceğimi söyledim. ( çünkğ bana insan ilişkilerini bilmediğimi söyledi)! Bende gelmicem o zaman dedim o ki bilmiyorum. O da bana bu evden gitmemi söyledi. ( ben bulacakmışım hatam neymiş öyle diyo evden git’de konu gelmeden önce)
Devamlı konu açtığınız eski sevgilinizle mi evlendiniz benimde öyle toksik bı ilişkim var korkuyorum ondan

Devamlı konu açtığınız eski sevgilinizle mi evlendiniz benimde öyle toksik bı ilişkim var korkuyorum ondan
Evet. Fakat o konulardan yıllar sonra barıştık
Ve bu süreçlerde
Nişan söz
İsteme
Düğün hiç
Bir şey yaşamadık eskisi gibi. O zaman toksik olan her şeyi aştığı içindi. Şimdi bende geçmeşe baktım oje ye falan kusur bulmuş haah. Şu an elimde kalıcı ojeyle yazıyorum mesela.
Fakat evlendikten sonra işte
Böyle oldu. Kendi
İçinde bir şeylere kızıyor demiyor
Banada. Birikti ve evden kovdu
Maalesef. Yani
Değişmiyor. Gçen sadece yıl
Oluyor. Bence sans verme.

Evet. Fakat o konulardan yıllar sonra barıştık
Ve bu süreçlerde
Nişan söz
İsteme
Düğün hiç
Bir şey yaşamadık eskisi gibi. O zaman toksik olan her şeyi aştığı içindi. Şimdi bende geçmeşe baktım oje ye falan kusur bulmuş haah. Şu an elimde kalıcı ojeyle yazıyorum mesela.
Fakat evlendikten sonra işte
Böyle oldu. Kendi
İçinde bir şeylere kızıyor demiyor
Banada. Birikti ve evden kovdu
Maalesef. Yani
Değişmiyor. Gçen sadece yıl
Oluyor. Bence sans verme.
Çok haklısın... Karıştığı her şeye devam ediyo mu? Mesela tayt, işte başka erkekli ortam gibi

Yok cümleyi öyle kurmuşum. Şuna kızdım.
Yatıyorum uyur haldeyim kapı çaldı. Kalktım daha o açmadan kim dedim annem dedi bir şey bırakcak mış. O da içeri
Davet etti. Bende buna kızdım sorun daveti
Değil.
Geleceğini
Biliyorsan bana söyle bende kendimi
Toparlıyım de mi? Bu haksızlığı anladı benimde daha önceki
Bana astığı suratlardan ötürü birikmişliğim vardı
Kaynadım
Biraz daha sonra ortalık karıştık
Yani belki o da kibarlık olsn diye davet etti kapıdan verip gider sandı .. sizde birikmiilik varmıs böyle bseyden gelinmez bu noktaya zatende insallah hakkında hayırlısı olur .. genel düşünce malum hepimizde ondan once sen bosamalıydın bunu.. düzelmelerinden değişiminden bahsetmiissin aslnda suan söylediğin kadr kararlı olsan kan kusardın adama bilemedm ben barscaksn ama eninde sonunda bosanacaksnz 1 ay da olmaz belki ama 3 senede olur.. adam yavas yavas eski haline evrilecek yne

Kavga etmeye bayılıyor kocan. Onun için eğlence sekli. Ömür boyuda böyle gider. Düzelmez

Evliliğim çok ama çok ama çok yeni daha 1 ay olmadı belkide. Aramızda orta boyutlu kavga yaşandı. Birikmişliğini patlattı. Evlendiğimden beri evdeyim ne bir yere gittik ne başka bir şey bunlara sitem dahi etmedim. Bana dün evden gitmemi söyledi.
Bende ona gitmiceğimi burasının sadece onun evi olmadığını söyledim. Mahkeme verirsin. Süreç sonuçlanır ben bu evden bir kez çıkarım bir daha da gelmem dedim.
Bugün dilekçe doldurmuş masada gördüm. Umrumda değil. Aileme hemen gitmek istemiyorum sevgililiklede kesin konuşup bitirmediğimiz oldu. Artk kimseye laf vermek istemiyorum. Yani işin özü benim düşündüğüm mahkeme süreçlerinde araya girenler oluyo süreç gel gitleşiyor bir barış bir küs olunabiliyor. Mahkeme süresinde muhatap olmadan boşandığımz gün ayrılıp bir daha dönmekmek en iyiis gibi. Nasıl ilerliyim? Ailem çok üzülcek.
Mutsuzum. Bu durumdan dolayıda annemlere gidesim gelmiyor, ne olur ne olmaz boşanma olmadı diye araya giren olur hop birdaha kendine evine geri gitmek falan herkesin duyması. Laçkalaşması.

Edit: dün bir şey tepki gösterdim kendide patladı. Ondan önce ne oldu diye sorsamda bir şey demiyordu hiç diyordu. Akşam bir yere davetliydik gelmiceğimi söyledim. ( çünkğ bana insan ilişkilerini bilmediğimi söyledi)! Bende gelmicem o zaman dedim o ki bilmiyorum. O da bana bu evden gitmemi söyledi. ( ben bulacakmışım hatam neymiş öyle diyo evden git’de konu gelmeden önce)
Bir aylık evlilikte ne yasandida böyle boşanma derecesine gelince zor bir durum ama eşinizden barışma için hamle bekliyorsunuz ona göre hareket edeyim diyorsunuz mantıklı olabilir ama bir ay bile olmamış bosanmak cidden zor olmalı biraz oturup düzgünce konuşmayı deneyi. Birşeyler paylaşın umarım düzelir siniz

Adama bak yaa kadını evden kovuyo. Gitmemekle iyi yapmışsınız kendisi gitsin. Ne dilekcesi5 doldurmuş? Orayı anlayamadım. Evliliğin ilk zamanları tartışmaları normal kabul ediyor bir çok kişi. Ben seviye bozan hiç bir tartışmayı normal bulmuyorum.

Evlendiğim adam takıntılı ve ruhsal olarak hasta oturup konuşmadan evden kovması normal değil
Avukata danışman daha iyi olur birde ruh doktoruna görünmesi şart bu adamın sorun onda

Back
X