Ne zaman evi terk etmeliyim?

Devamlı konu açtığınız eski sevgilinizle mi evlendiniz benimde öyle toksik bı ilişkim var korkuyorum ondan

Devamlı konu açtığınız eski sevgilinizle mi evlendiniz benimde öyle toksik bı ilişkim var korkuyorum ondan
Evet. Fakat o konulardan yıllar sonra barıştık
Ve bu süreçlerde
Nişan söz
İsteme
Düğün hiç
Bir şey yaşamadık eskisi gibi. O zaman toksik olan her şeyi aştığı içindi. Şimdi bende geçmeşe baktım oje ye falan kusur bulmuş haah. Şu an elimde kalıcı ojeyle yazıyorum mesela.
Fakat evlendikten sonra işte
Böyle oldu. Kendi
İçinde bir şeylere kızıyor demiyor
Banada. Birikti ve evden kovdu
Maalesef. Yani
Değişmiyor. Gçen sadece yıl
Oluyor. Bence sans verme.

Çok haklısın... Karıştığı her şeye devam ediyo mu? Mesela tayt, işte başka erkekli ortam gibi

Yani belki o da kibarlık olsn diye davet etti kapıdan verip gider sandı .. sizde birikmiilik varmıs böyle bseyden gelinmez bu noktaya zatende insallah hakkında hayırlısı olur .. genel düşünce malum hepimizde ondan once sen bosamalıydın bunu.. düzelmelerinden değişiminden bahsetmiissin aslnda suan söylediğin kadr kararlı olsan kan kusardın adama bilemedm ben barscaksn ama eninde sonunda bosanacaksnz 1 ay da olmaz belki ama 3 senede olur.. adam yavas yavas eski haline evrilecek yne

Kavga etmeye bayılıyor kocan. Onun için eğlence sekli. Ömür boyuda böyle gider. Düzelmez

Bir aylık evlilikte ne yasandida böyle boşanma derecesine gelince zor bir durum ama eşinizden barışma için hamle bekliyorsunuz ona göre hareket edeyim diyorsunuz mantıklı olabilir ama bir ay bile olmamış bosanmak cidden zor olmalı biraz oturup düzgünce konuşmayı deneyi. Birşeyler paylaşın umarım düzelir siniz

Adama bak yaa kadını evden kovuyo. Gitmemekle iyi yapmışsınız kendisi gitsin. Ne dilekcesi5 doldurmuş? Orayı anlayamadım. Evliliğin ilk zamanları tartışmaları normal kabul ediyor bir çok kişi. Ben seviye bozan hiç bir tartışmayı normal bulmuyorum.

Evlendiğim adam takıntılı ve ruhsal olarak hasta oturup konuşmadan evden kovması normal değil
Avukata danışman daha iyi olur birde ruh doktoruna görünmesi şart bu adamın sorun onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…