Çok yaratıcı :)))Karısından bosanmasını bekliyorum de:)
Karısından bosanmasını bekliyorum de:)
Ne zaman evleneceksin ne saçma bir soru ya, cevap veremedim.bana genelde var mı biri diye soruyolar, yok deyip geçiyorum. 25 yaşındayım ben de, küçücük hissediyorum kendimi.
Mahallemizde bi kadın vardı. Beni ne zaman görse ne zaman evleniyosun derdi. Önceleri güzellikle geçiştirdim ama bi gün ailecek -babamda vardı üstelik, bi yere giderken gördü beni ve yine aynı soruyu sorunca dellendim. Sana ne benim evlenmemden, yerinimi daraltıyorum senin, yeter artık sakın bana bir daha sorma, diye bi bağırmışım o günden sonra kadın değil sormak beni görünce kaçıyodu
Böyle densizler çok en güzeli terslemek. Bekara ne zaman evleniyosun, evliye çocuk ne zaman, çocuğun olur 2. ne zaman .... hiç soruları bitmez bunların. Güzellikle anlatınca yada ucu açık cevaplar verince iyice yüz bulup sorularla can sıkabiliyolar. Kestirip atmak lazım.
Benim de abim aynı dertten muzdarip adam memlekete gelmiyor evlen diyecekler diye. Acaba ruh eşi misinizarkadaşlar 26 yaşındayım. çalılşıyorum. Artık düğüne nişana gitmek sorun olmaya başladı. Herkes ne zamN evlenceksin senin bu günlerini ne zaman görcez. Hey Allah ım ya. Şeytan diyo sevgilim vardı ama bana şunları şunları yaptı ayrıldım. Düzgün adam bul da evleniyim. Böyle cevap vercem sonunda. Sanki ben istemem. Annemde sevgilin var mı merak ediyolarda soruyolar diyo.
Bende birine eğitimine öncelik verdim dedim. Birine nasip hayırlısı diye geçiştirdim. Çok sinir bozucu :/ siz ne zaman evlendiniz? Ben çok mu geç kaldım. Bu tarz sorulara en güzel ne denir :/
Benim de abim aynı dertten muzdarip adam memlekete gelmiyor evlen diyecekler diye. Acaba ruh eşi misiniz
bu soru yüzünden tanıdık düğünlere nişanlara gitmekten nefret ediyorum ya hayır hepsi soruyor yani laf olsun diye mi sorarlar bu bır gelenek mi nedir anlamadım hatta face de bile yorumda bır akrabamdan böyle bir soru geldi ne diyecegımı şasırdım nasip kısmet diye geçiştirdim ama insan utanıyor utandım açıkcası sonra sildim o konuşmayı , evlenirsem sırf bu baskıdan evlencem galiba 23 yaşındayım bide şimdi böyle yapıyorlarsa korkmaya başladım ileriki yaşlarda taşlarlar diye.
Kesinlikle hani şu an yeni biri girse hayatıma bende heöen evlenmek istemem. Hele ki yaşadığım ilişkilerden sonra mutlaka iyice tanımak isterim. Ne güzel canım hayatına birisi girmiş umarım doğru kişidir mutlu olursun
Cok tesekür ederim, insaAllah. Bende cok kötü bir ayrilik yasadim 1,5 yilda anca kendime gelebildim. Evliligi aslinda istememe ragmen cok korkuyorum. Erkek arkadasim bazen evlilikle ilgili konusuyor, ailesine kiz arkadasi olarak tanistirmak istiyor ama ben hiiic istemiyorum konu acilinca kacmak istiyorum. Umarim zamanla düzelir. Rabbim karsina hayirli birini cikarir insAllah :)
Konuyu okudum ayni ben26 olmak üzereyim hemde ben mi yazdım acaba dedim valla bende sıkıldım ise başlamadan ne zaman çalışacaksınız atanacaksin şimdi de ne zaman evleneceksin bu sorular bitmez evlenirken çocuk yok mu derler takmiyorum birisi varda dogru durust ben mi evlenmiyorum dedim geçen teyzenin birine de daha evlenmeyi düşünmüyorum parami yiyen önce boşa mi okudum dedim bazende hayırlısı şimdilik birisi yok falan diyorum ruh halime göre ama su aralar yeni favorim araba almak ve gezmek üzerine ama gerçekten yapmak istediğim şeyler yalan değil
Bazen bende de oluyor benden küçük olup çocuğu olan arkadaşlarımı falan görünce çok geç kalmışım gibi hissediyorum ama sonuçta pat diye olacak şeyler değil sevdiğim birisi olsa neyse ama evlenmek için evlenilmez ki değil mi hayırlı insanlar çıksın karşımıza inşallahYalnız olmadığını bilmek güzel değil mi :) aslında ben şu anki halimden memnunım dediğin gibi yiyip içip gezmek araba almak istiyorum. Ama insanlar öyle bi baskı kuruyoki moralin bozuluyor heralde çok geç kaldım telaşına kapılıyosun :/
Abim duysa benim onu forum da malzeme yaptığımı ömrü billah konuşmaz benle ama istersen veririm özelden sosyal medya hesaplarını bak gör belki gerçekten ruh eşi ndirHaha :) acaba diyomuşum. Ruh eşimi de kk dan bulursam dile benden ne dilersen kadınlar kulubüüü :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?