Ne zaman evlencen diyen teyzelere ne diyosunuz?

Ne zaman evleneceksin ne saçma bir soru ya, cevap veremedim. bana genelde var mı biri diye soruyolar, yok deyip geçiyorum. 25 yaşındayım ben de, küçücük hissediyorum kendimi.

Ne zaman evleneceksin ne saçma bir soru ya, cevap veremedim. bana genelde var mı biri diye soruyolar, yok deyip geçiyorum. 25 yaşındayım ben de, küçücük hissediyorum kendimi.

Al benden de bende küçücük hissediyorum şaşıyorum 20 yaşındakilerin evlendiğini görünce. Arkadaşlarıma bile şaşırıyorum bazen. Neyseki çoğu henüz bekar şu an.

En iyisini yapmışsın ya öyle takıntılı tipler var her seferinde aynı şey. Bunları terslemek en doğrusu bencede.

Benim de abim aynı dertten muzdarip adam memlekete gelmiyor evlen diyecekler diye. Acaba ruh eşi misiniz

bu soru yüzünden tanıdık düğünlere nişanlara gitmekten nefret ediyorum ya hayır hepsi soruyor yani laf olsun diye mi sorarlar bu bır gelenek mi nedir anlamadım hatta face de bile yorumda bır akrabamdan böyle bir soru geldi ne diyecegımı şasırdım nasip kısmet diye geçiştirdim ama insan utanıyor utandım açıkcası sonra sildim o konuşmayı , evlenirsem sırf bu baskıdan evlencem galiba 23 yaşındayım bide şimdi böyle yapıyorlarsa korkmaya başladım ileriki yaşlarda taşlarlar diye.

Aynen öyle gitgide artıyor. Ki benim okulum uzundu 25 te bitti. 25 e kadar rahattım zaten bu tarz ortamlara kırk yılda bir giriyorum. 1 yıldır toplasan 3-4 kezdir ve her seferinde bunalıyorum. Bugünde acaip sıkıldım teyzeler sağolsun daha gitmiycem

Konuyu okudum ayni ben 26 olmak üzereyim hemde ben mi yazdım acaba dedim valla bende sıkıldım ise başlamadan ne zaman çalışacaksınız atanacaksin şimdi de ne zaman evleneceksin bu sorular bitmez evlenirken çocuk yok mu derler takmiyorum birisi varda dogru durust ben mi evlenmiyorum dedim geçen teyzenin birine de daha evlenmeyi düşünmüyorum parami yiyen önce boşa mi okudum dedim bazende hayırlısı şimdilik birisi yok falan diyorum ruh halime göre ama su aralar yeni favorim araba almak ve gezmek üzerine ama gerçekten yapmak istediğim şeyler yalan değil

Cok tesekür ederim, insaAllah. Bende cok kötü bir ayrilik yasadim 1,5 yilda anca kendime gelebildim. Evliligi aslinda istememe ragmen cok korkuyorum. Erkek arkadasim bazen evlilikle ilgili konusuyor, ailesine kiz arkadasi olarak tanistirmak istiyor ama ben hiiic istemiyorum konu acilinca kacmak istiyorum. Umarim zamanla düzelir. Rabbim karsina hayirli birini cikarir insAllah :)

İnşallah canım sağol. İsteyipte korkmak dedinya o duyguyu çoook iyi anlıyorum. Şu an biri olsa bende öyle olurum.

Yalnız olmadığını bilmek güzel değil mi :) aslında ben şu anki halimden memnunım dediğin gibi yiyip içip gezmek araba almak istiyorum. Ama insanlar öyle bi baskı kuruyoki moralin bozuluyor heralde çok geç kaldım telaşına kapılıyosun :/

Ben soyle dıyordum bekarken, evlenmıycem ben evlılıge karsıyım hem ask bıtıyormus dost hayatı yasycam :) sız evlendnzde ne oldu hep sıtem :) ılahı plastıc derlerdı ve bı daha hıc sormazlardı tabı arada anneme soruyorlarmıs hehe

Özel hayatimla gündeme gelmek istemiyorum diyorum
Önce ne zaman evleniceksin derler,evlenirsin bu sefer cocuk ne zaman diye sorarlar,cocugu dogurursun ikinci cocugu sorarlar asla bitmezz. Laf olsun torba dolsun iste,üstüme vazife mi acaba tüm bunlar diye düsünmek yok

Bazen bende de oluyor benden küçük olup çocuğu olan arkadaşlarımı falan görünce çok geç kalmışım gibi hissediyorum ama sonuçta pat diye olacak şeyler değil sevdiğim birisi olsa neyse ama evlenmek için evlenilmez ki değil mi hayırlı insanlar çıksın karşımıza inşallah birde evlenince çok sorumluluk hersey değişiyor öncelikler falan düşününce ya tadını çıkarayim diyorum bende aradayım yani ama herseyin zamanı vardır diye düşünen biriyim ne zaman ne olacağı belli olmaz o nedenle akışına bırak ve soranlari da geçistir bırak konuşşunlar alıştım ben artik arada sıksa da

Haha :) acaba diyomuşum. Ruh eşimi de kk dan bulursam dile benden ne dilersen kadınlar kulubüüü :))))
Abim duysa benim onu forum da malzeme yaptığımı ömrü billah konuşmaz benle ama istersen veririm özelden sosyal medya hesaplarını bak gör belki gerçekten ruh eşi ndir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…