Ne zaman evlencen diyen teyzelere ne diyosunuz?

sevgilim var desen bu sefer de arkandan kaç sevgili değiştirdi evlenmedi diye dedikodu yapar bu teyzeler

benim derdim sizi mi gerdi teyzelerim derdim

Canım hepsine ayrı cvp hazırlamak zorunda değilsin nasip kısmet de gec hepsine bunları dert etneye değmezz

Ya gerçekten çok ayıp teyzelerin yaptığı benim sexim seni mi gerdi diyeceksin rahatlicaklar. Çocuk sormak da çok ayıp bu da. Hayır belki gerçekten evlenme meselesini kafaya takıyosun. O zaman eve gidince bu soruların üstüne depresyonlara girmen lazım. Ben teyze olsam bekar kızlara geç evlenin diye öğüt verirdim :) bok var evlilikte.

İnsanlar sordukları sorularla karşısindaki insani ne kadar etkilediklerinin farkında bile değiller. Laf olsun diye sorarlar ama sonunun nereye varacağını düşünmezler. Bu hep böyledir. Ben 24 umde evlendim iki yıl oldu beni de çocuk yok mu daha yok mu bisey gibi sorularla bunalttilar. Evlenince de bitmiyo yani sorular. Bu tur işler nasip kısmettir olmayınca olmaz. Bu tur baskılar acele karar vermeye neden oluyor ve evlendikten sonra da iki gün sonra anlaşamamazlıkla boşanmayla soNuçlanıyor.Bu tur söylemlerle sakin evlenmek için acele etme önemli olan evlenmek değil o evliliği sürdürebilmek.

Ben çok genç evlenmiş biri olarak erken evlenince insanın başı ğöğe ermiyor diye düşünenlerdenim

sende 26 yaşındaymışsın tam kıvamı ben şuan 25 yaşındayım kaç yıllık evliyim ve şimdiki aklım olsa 27-28 den evvel evlenmezdim

27 olmama 2 ay kala evlendim geç kalmadın bence

Benimde 4 ay var 27 olmama bencede geç değil hatta 21-22 yaşında nasıl evleniyolar hayret ediyorum belki okulumun uzun sürmesinden dolayı ben kendimi küçük hiissediyorum öğrencilik psikolojisinden çıkamadım sonra bi bakıyorum benden kaç yaş küçüklerin çocukları var garip geliyor. Hayırlısı diyeyim :)

Evet kesinlikle insanı hataya sürükleyebilir. Bende sevgilimden ayrıldım mesela. Bu sorulardan sonra ayrılmasamıydım ya hali hazırda vardı işte nişan düğün zamanı da gelmişti. Ama sonra düşününce tabiki mantıklı sebeplerden dolayı ayrıldım. Evlilik bence ne acele karar ne de tam duygusallıkla yapılacak şey değil. Mantık mutlaka devrede olacAk.

24 yaşımda nişanlandım, 25 e gün almadan ayrıldım.. Sonra 25.5 yaşımda başkasıyla nişanlandım 26 yaşımda evlendim, 31 yaşımda boşandım, 33 yaşımda başkasıyla evlendim Kısacası hayat 25 ten sonra başladı Bu arada 2 üniversite bitirdim
İşte 24 yaşıma kadar ne zaman evlenicen diyen teyzeler yüzünden oldu bunlar

Kesinlikle hani şu an yeni biri girse hayatıma bende heöen evlenmek istemem. Hele ki yaşadığım ilişkilerden sonra mutlaka iyice tanımak isterim. Ne güzel canım hayatına birisi girmiş umarım doğru kişidir mutlu olursun

Vay be baya yoğun yaşamışsınız. Benimde sevgilim vardı ayrıldım yeni sayılır. Bakalım neler olacak. 20-25 arası da iki kişi olmuştu ama onlar sayılmazdı kısa sürmüştü. Bakalım benim bundan sonrası nasıl olacak. Önemli olan sonunda doğru adamı bulmakkkk sanırımmmmm :))

Doğru adamı ben 33 de buldum İnşallah siz daha erken bulursunuz

25 yasında evlendim
Şuanki aklım olsa 55 de bile evlenmezdim
Dost hayatı yaşardım eşimle
Nezaman o imza atıldı değiştik biz ailecek
Evlenince Başın göğe ermiyor boşver onları

Herkes böyle söylüyor. Ya zor bi ilişki yürütmek bile zor. Ayrıldığımda nasıl rahatladım anlatamam. Hayatındaki insan çok doğru biri olacakki bekarken olduğundan mutlu olasın yoksa zor yani.

Mahallemizde bi kadın vardı. Beni ne zaman görse ne zaman evleniyosun derdi. Önceleri güzellikle geçiştirdim ama bi gün ailecek -babamda vardı üstelik, bi yere giderken gördü beni ve yine aynı soruyu sorunca dellendim. Sana ne benim evlenmemden, yerinimi daraltıyorum senin, yeter artık sakın bana bir daha sorma, diye bi bağırmışım o günden sonra kadın değil sormak beni görünce kaçıyodu

Böyle densizler çok en güzeli terslemek. Bekara ne zaman evleniyosun, evliye çocuk ne zaman, çocuğun olur 2. ne zaman .... hiç soruları bitmez bunların. Güzellikle anlatınca yada ucu açık cevaplar verince iyice yüz bulup sorularla can sıkabiliyolar. Kestirip atmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…