- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
sevgilim var desen bu sefer de arkandan kaç sevgili değiştirdi evlenmedi diye dedikodu yapar bu teyzelerarkadaşlar 26 yaşındayım. çalılşıyorum. Artık düğüne nişana gitmek sorun olmaya başladı. Herkes ne zamN evlenceksin senin bu günlerini ne zaman görcez. Hey Allah ım ya. Şeytan diyo sevgilim vardı ama bana şunları şunları yaptı ayrıldım. Düzgün adam bul da evleniyim. Böyle cevap vercem sonunda. Sanki ben istemem. Annemde sevgilin var mı merak ediyolarda soruyolar diyo.
Bende birine eğitimine öncelik verdim dedim. Birine nasip hayırlısı diye geçiştirdim. Çok sinir bozucu :/ siz ne zaman evlendiniz? Ben çok mu geç kaldım. Bu tarz sorulara en güzel ne denir :/
arkadaşlar 26 yaşındayım. çalılşıyorum. Artık düğüne nişana gitmek sorun olmaya başladı. Herkes ne zamN evlenceksin senin bu günlerini ne zaman görcez. Hey Allah ım ya. Şeytan diyo sevgilim vardı ama bana şunları şunları yaptı ayrıldım. Düzgün adam bul da evleniyim. Böyle cevap vercem sonunda. Sanki ben istemem. Annemde sevgilin var mı merak ediyolarda soruyolar diyo.
Bende birine eğitimine öncelik verdim dedim. Birine nasip hayırlısı diye geçiştirdim. Çok sinir bozucu :/ siz ne zaman evlendiniz? Ben çok mu geç kaldım. Bu tarz sorulara en güzel ne denir :/
27 olmama 2 ay kala evlendim geç kalmadın bence
İnsanlar sordukları sorularla karşısindaki insani ne kadar etkilediklerinin farkında bile değiller. Laf olsun diye sorarlar ama sonunun nereye varacağını düşünmezler. Bu hep böyledir. Ben 24 umde evlendim iki yıl oldu beni de çocuk yok mu daha yok mu bisey gibi sorularla bunalttilar. Evlenince de bitmiyo yani sorular. Bu tur işler nasip kısmettir olmayınca olmaz. Bu tur baskılar acele karar vermeye neden oluyor ve evlendikten sonra da iki gün sonra anlaşamamazlıkla boşanmayla soNuçlanıyor.Bu tur söylemlerle sakin evlenmek için acele etme önemli olan evlenmek değil o evliliği sürdürebilmek.
hehe evet bazende. Adam varda bizmi evlenmedik diyorum. Böyle olmak gerekiyor napalim. Bende 27 yasindayim, son 3 yildir yalnizdim. Suan 2,5 aylik bir iliskim var henüz yeni hemen evlenmekte istemiyorum acikcasi. Ama samimi olayim olmayayim ilk denen sey sunlar: seninkine ne zzaman gelecegiz, bence evlen artik, zamani gelmedi, cok bekleme cok düsünme. Evlenecek insani bulmus olsaydim, evlenmeye karar verseydim evlenmezmidydim acaba?! Bizim milletimiz bayilir baski kurmaya, herseye karismaya cok merakli bir milletiz. Kulaklari tikayacagiz artik. Evlenmek icin evlenilmez
Ben de bunu söylemek isitoyurm hepSen ne zaman Öleceksin diye sormak istiyordum
24 yaşımda nişanlandım, 25 e gün almadan ayrıldım.. Sonra 25.5 yaşımda başkasıyla nişanlandım26 yaşımda evlendim, 31 yaşımda boşandım, 33 yaşımda başkasıyla evlendim Kısacası hayat 25 ten sonra başladı Bu arada 2 üniversite bitirdim
Doğru adamı ben 33 de buldumVay be baya yoğun yaşamışsınız. Benimde sevgilim vardı ayrıldım yeni sayılır. Bakalım neler olacak. 20-25 arası da iki kişi olmuştu ama onlar sayılmazdı kısa sürmüştü. Bakalım benim bundan sonrası nasıl olacak. Önemli olan sonunda doğru adamı bulmakkkk sanırımmmmm :))
25 yasında evlendim
Şuanki aklım olsa 55 de bile evlenmezdim
Dost hayatı yaşardımeşimle
Nezaman o imza atıldı değiştik biz ailecek
Evlenince Başın göğe ermiyor boşver onları
Doğru adamı ben 33 de buldumİnşallah siz daha erken bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?