Ne zaman evleniyosun ? ( akraba darlamaları )

çok uyaniklar ya.

Ay yok onlar bitmez. Evlendim sonra başladılar eee çocuk ne zaman,dedim nasip kısmet falan çocuk oldu daha 1 günlük olmuş 2. Ne zaman höh dedim yani siz bekleyin yapayım geleyim dicektim artık. Sonra 2. De oldu şimdilik sustular bakalım. En güzeli duyma. Nasip de geç.

Karşı tarafın çocuğuyla/torunuyla vur, başka bir alternatif yok bunların anlayacağı bir dil olarak ciddiyim. Misal

"3 tam 1 robot sen hala evlenemedin mi yavrum, vah vah."
"Yok evlenemedim teyzecim, kısmet bakalım birisi var ama ehehe. Senin kız ne yaptı, kocasıyla boşanacaklardı sanırım??"
"Yok kızım öyle bir şey yok"
"Valla ben de bilemedim teyzecim, el alemin ağzı torba değil ki büzesin herkes bir şey diyor işte"

Şimdi teyze düşünsün, nihahaha.

Ağzı olan konuşur, sen insanlara ne bakıyorsun?
Onlara göre yaşayacak olsan zaten...
Ne zaman evleniyorsun derler, evlenirsin hadi çocuk yapmayacak mısın?
Çocuk olur 2. ne zaman?
Yapmayacağım '' ay tek olmaz, ileri de yalnız kalır kardeş şart''
Yani onlar darlayacak bir şeyler hep bulur..

bu akraba dırdırı hiç bitmez canım,artık 80 yaşına gelsen ne zaman ölecen diye sorarlar..bizde ki problemde ne zaman çocuk yapacaksınız olamayabileceği karşı tarafı üzüp üzmediği umrunda bile değil hunharca soruyorlar malesef.bence sen de ki ben düğün yaptım 6 ay önce sizi de çağırmadım hahahahah bi şokla kendilerine gelirler belki

Ay teyzeye inme inecek uğraş dur

akrabalarla nasıl görüşüyorsunuz?

benim aile yapım mı garip acaba?

ablamlarla görüşürüm, arada bi dayım ve yengem gelir gider. onlar da bişey sormaz. onun dışında diğer akrabalarla hiç görüşmem. yıllardır görmediğim amcalarım dayılarım var mesela. uzak akrabalarla zaten iletişim yok. öyle ev ev akraba da gezmem. nasıl görüşülüyor ki başka türlü_?

Hahsjsjsj yav klavye başında mı böyle hazırcevapsın acaba? Senden aslında çok güzel laf sokacak potansiyel alıyorum ama büyüklere karşı fazla mı saygıyla büyütüldün?

Ya ne bileyim

Ne zaman evleniyorsun cümlesine verecek cevap bulamıyorum

Burdaki örneklerde de bakarsak çok çarpıcı bişe çıkmadı : )

Cümle lanetli ayol

Mesela bayramda dedemlerde oluyorum orda baya görüyorum sonra malesef bi düğüne katılmak durumunda oldum kalanları da orda gördüm

Daha gitmicem bayramlarda neredeyse

bana boşuna yabani demiyolar. ne düğün ne akraba ziyareti. hiiiiç işim olmaz.

Ay ben de yabaniyim bana da buzdolabı falan derler yani

Ama yengemin kardeşiydi annem o kadar yalvardı ki yengene ayıp olur diye gitmek zorunda kaldım

Annem ısrar etmese gitmezdim

En iyisini yapıyorsun bak başıma gelenlere :)

evet, ben gitsem bana da yaparlar. yani öyle laf sokmayla imayla vs anlamazlar yanlış olduğunu. sorun sende değil onlarda.

en son kuzenin nişanına gittim mesela. orda sorular sana ne zaman sıra gelecek diye. saçmalık. hafta sonu da düğünü var orda da bekliyorum aynı soruları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…