- 3 Haziran 2015
- 36.933
- 119.041
- 598
- 35
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
çok uyaniklar ya.ben esimden ayrildim bayramda köydeydik hala sorular bitmiyor bizim insanimiz cok patavatsiz soru sormasinlar diye ayrildik demiyorum bu seferde esin nerde esin ne iste calisiyor cocuk yok mu diye soruyorlar bir yerden duymuslar agiz ariyorlar ah bu insanlar
Bir de bunlari soran erkek karisi yanin da o sormuyor.çok uyaniklar ya.
Karşı tarafın çocuğuyla/torunuyla vur, başka bir alternatif yok bunların anlayacağı bir dil olarak ciddiyim. Misal
"3 tam 1 robot sen hala evlenemedin mi yavrum, vah vah."
"Yok evlenemedim teyzecim, kısmet bakalım birisi var ama ehehe. Senin kız ne yaptı, kocasıyla boşanacaklardı sanırım??"
"Yok kızım öyle bir şey yok"
"Valla ben de bilemedim teyzecim, el alemin ağzı torba değil ki büzesin herkes bir şey diyor işte"
Şimdi teyze düşünsün, nihahaha.
Ay teyzeye inme inecek uğraş dur
Hahsjsjsj yav klavye başında mı böyle hazırcevapsın acaba? Senden aslında çok güzel laf sokacak potansiyel alıyorum ama büyüklere karşı fazla mı saygıyla büyütüldün?
Ya ne bileyim
Ne zaman evleniyorsun cümlesine verecek cevap bulamıyorum
Burdaki örneklerde de bakarsak çok çarpıcı bişe çıkmadı : )
Cümle lanetli ayol
Allah bilir de. :)
akrabalarla nasıl görüşüyorsunuz?
benim aile yapım mı garip acaba?
ablamlarla görüşürüm, arada bi dayım ve yengem gelir gider. onlar da bişey sormaz. onun dışında diğer akrabalarla hiç görüşmem. yıllardır görmediğim amcalarım dayılarım var mesela. uzak akrabalarla zaten iletişim yok. öyle ev ev akraba da gezmem. nasıl görüşülüyor ki başka türlü_?
Mesela bayramda dedemlerde oluyorum orda baya görüyorum sonra malesef bi düğüne katılmak durumunda oldum kalanları da orda gördüm
Daha gitmicem bayramlarda neredeyse
bana boşuna yabani demiyolar. ne düğün ne akraba ziyareti. hiiiiç işim olmaz.
Ay ben de yabaniyim bana da buzdolabı falan derler yani
Ama yengemin kardeşiydi annem o kadar yalvardı ki yengene ayıp olur diye gitmek zorunda kaldım
Annem ısrar etmese gitmezdim
En iyisini yapıyorsun bak başıma gelenlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?