Ne zaman evleniyosun ? ( akraba darlamaları )

Ayy yerinde olmak istemezdim şu an ben atlattım sana kolay gelsin :)

Bir sonraki düğüne kadar rahatım

"Evde kaldım ben oldu mu?" De gitsin :)

Çok haklısın canım ama dediğin gibi maalesef soruların biri biter biri başlar. Bana da sırasıyla "Daha atanamadın mı?" "Zorunlu görevin ne zaman bitecek?" "Ne zaman evleniyorsun?" "Çocuk yok mu daha?" Şimdilik bu aşamadayız. 30umdan önce bana çocuk mocuk sormayın dedim de soranların sayısı epey azaldı Allahtan..

Bizim insanlarımız niye başkasıyla kafayı bozmuş durumda? Yahu sen evlensen ona faydası ne değil mi? Yani seni ne ilgilendirir? Amaan şu her şeye burnunu sokan insanlardan acayip sıkıldım. Yüzlerine pat diye "Sananeee" diyesim geliyor. Sonra "Aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı bozulmasın" deyip tutuyorum kendimi. Hanımefendilik çizgisinden çıkmamaya gayret ediyorum
Demem o ki yalnız değilsin arkadaşım. Onlar her yerdeler.

ayy x teyze sizin çevre geniştir. var mı tanıdığın önerebileceğiniz yakışıklı kültürlü işi iyi, güvencesi olan, maaşı min. 7 bin tl, atketik, sportmen, centilmen, anlayışlı, cömert, ailesi görmüş geçirmiş, ince ruhlu, düşünceli bir aday? tanışmayı düşünebilirim belki.
diyeceksin

benzer bir konu vardı bayramdaki akraba soruları diye. bak ona da şöyle önermiştim:
- kaç para maaş alıyorsun?
-aliyorum 3-5, ya sen? Emekliler bayram ikramiyesi alacak diyorlardı, aldınız mı? Ne kadar verdiler? Maaş aldınız mi o bayramdan sonra mi? Maaşı aylik mi aliyorsun üç aylik mi? Eee ikramiyeyle ne yapacaksınız? Ogluna/kızına yardım ediyor musun? Sahi onların kredisi bitti mi? Kac kac ödüyorlar? Düğünde ne kadar altin takılmıştı? Satmadilar inşallah? Sattilarsa kötü, altin yükseldi.

-Evlilik yok mu?
Kısmetse olur. Sizin X/Y napti? Kayinvalidesi nasil? Aralar iyi mi? Bayramda ilk kendi anasina mi gidiyor onlara mi? Evleri kira miydi? Cocuk ne zaman yapacaklar? Ee simdi cocuk olunca sen mi bakacaksin anneannesi/babaannesi mi? Gibi gibi

evlenınce de bıtmıyor bu kez cocuk muhabbetı ne zaman cocuk yapcaksınız lafları
bır tane yapınca yıne bıtmıyor bu kez de ıkıncıyı ne zaman dusunuyorsunuz arayı cok acmayın sımdıkıler dogurmuyor lafları
cahile ne anlatsanız bos

hıc unutmuyorum dedemın cenazesındeyım uzaktan tanıdık bır teyze bas saglıgına cenaze evıne geldı
bana dedıkı (ozaman 1 senelık evlıyım ) okuyacagım okuyacagım dedın durdun kımselerle evlenmedım sonunda evlenmıssın sukur dedı
dedım evlılık de koca da kacmıyor hem dıplomam hemde kocam oldu sızın gibi 16 yasımda annemle gün gün gezıp kısmet mı arasaydım dedım
dayanamadım normalde asla kurabılecegım bır cumle degıl bırı bı laf dedımı o an kalırım oyle sonra kafam ayar benım keske soyle deseydım der dertlenırım normalde

o anda zaten cenaze sahıbıyız bıkmısım senelerce evlen evlen muhabbetınden ya 28-29 yasımda evlendım gec bır yas degıl anca oku ıse atıl ıs degıstır bır onunu gor dıyene kadar anca yanı .
sımdı de ıkıncı cocugu yap dıyorlar

dedım cocugum olmuyor benım ! oyle demek zorunda kaldım susssunlar dıye oyle bırsey yok halbukı ama sırf cenelerını kapatsın o dedıkoducu teyzeler dıye .
cok sukur oyle dedım kurtuldum .

yanı konu sahıbesı
daha coookk yol var mılletın agzını kapatmaya .

Sen kimseye bu soruları sormuyormusun...Sormuyorsan nasıl muhabbet ediyorsun...

Ahahaha geçen bununla ilgili bi caps okumuştum...şöyle yapın;
Bir daha sorarlarsa aslında 6 ay önce evlendim ama seni düğüne çağırmadık deyin...

Çaresi yok 38 yaşındayım biri 15 diğeri 12,biri kız, biri erkek iki çocuğum var.istinasiz her ortamda hele hele yaşı ileri abla veya teyze varsa muhabbet şu"ee sen daha yapmıyor musun çocuk?? Bak yaşın gecmeden yap bir tane daha"ben"yok yeter bu zamanda iki çocuk.hem bende yüksek tansiyon var,riskli yani benim için"karşı taraf"olsun ilaçla falan idare edersin.yap bitane daha"...şu muhabbeti belki elli kere yapmışımdır.en son iki gün önce hayatımda ikinci kez gordugum bir teyzeyle yaptım bu muhabbeti yani bitmeez.

Ay böyle çok aranan evlenmek isteyen yakınan bir kız arşadaşım vardı neyse güç bela bir koca adayı buldu abartmıyorum ikinci günü bana aynı cümleyi kuruyor yuh dedim ya hu bari 1 hafta geçseydi

Hahaha güzelmiş

Valla kendi çocukları 18 lerinde evleniyor 19 larında doğuruyor ben o yaşta çok farklı telaşlardaydım :) &

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…