Ne zaman evleniyosun ? ( akraba darlamaları )

Hahaha güzelmiş

Valla kendi çocukları 18 lerinde evleniyor 19 larında doğuruyor ben o yaşta çok farklı telaşlardaydım :) &
zaten senin hayat görüşünde olsalar elalemin evlenip evlenmeyeceğinden çok daha farklı tasaları, düşünceleri, merakları olur. o yüzden çok takmayacaksın. iyice sinir ederlerse karşı saldırı. ay bilmiyorum senin kızın kaynanası da çok fena, bilmem ki torun doğunca seni evde isterler mi? vs

Hahahahs öyle ölmez senin gözün toprağa bakıyor da diyim fjfklflfl

Aaaa ahh millet arkadaşım hep konuşacak. Bir bitmediler. Bana sen atanamadın dimi ya ay yine mi olmadı filanca atanmış den neden yapmıyorsun. Kpss ye girmek gibi bir hobim var çünkü . Eşimle nişanlandık düğün ne zaman? Evlendik çocuk yok mu? 3,5 yıl yapmadık çocuk aaa olmuyor mu yoksa bu süre çok uzun. Heee beceremiyoruz çocuk yapmayı göster bir dedim bşr keresinde soran birisine. Geçen gün de ikinciyi düşünüyor musun diyorlar kv diyor li 3. Yü düşünür ikinciyi yapar iğrenç insanlar.

Bana bekarken ne zaman evleniyorsun diyenlere" rahat batinca evlenirim simdi batan birsey yok" diyordum onlarda kahkaha atip geciyordu...evlendim 3 yil cocuk dusuedim simdi hamileyim dedikleri sey tup bebek mi asilama mi oldu ben de diyorum ki 2. Ay kaldim haberim bile olmadi...insanlar ha bire dedikodu ariyor yaa

Varsa şöyle zengin yakışıklı biri getirin de bakalım diyin elalem hep der der der bitmez bu derler çok takma şakayla cevap ver geç...

kendini bilen kimsenin özel hayati ile ilgili soru sorma hakkini kendinde bulmaz...soranlardan ya uzak durulacak ya cevap verilecek.. neden soruyorsunuz tarzı cevaplar ise yarar

Bı daha ki bayrama soru soracaklara iğneli cevaplar bul, öyle kaleyi içten vurmalı olsun.
Örnek atıyorum bu soruyu soranın diyelim erkek kardeşi boşandı. Kardeşimizi örnek aldığım için evlenmiyorum. Bu örnekten yola çıkarak çok da yerinde karar verdiğimi görüyorum gibi.
Bak bı da size soru sorabiliyorlar mı?
Hadlerini bildirmeden maalesef susmuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…