Ne zaman evlenme teklifi alıcam acaba :(

koful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
22
1
38
35
Bir yıldır çok güzel giden bir ilişkim var. Tabi zaman zaman tartışmalar anlaşmazlıklar oluyor ama çabuk hallediyoruz. Çoğu zaman beraber kalma şansımız da var kendi evinde yaşıyor çünkü. İlişkimizin başlarında evlilikten kendisi bahsederdi .Hatta birkaç defada ozamanlar evlenme teklifi ettiği oldu tabiki yüzükle değil lafta. Zaten çok yeniydik. Ama şimdilerde neden artık teklif etmediğini çok merak ediyorum. Konuşmalarımızda gelecek hakkında çok konu oluyor zaman zaman. Yaşımızda küçük değil böyle şeyler için. Aslında bende evlenme meraklısı bir insanda değilim. Hemen evleneyim diye birşey de istemiyorum. Ama niyetini belli etmesi gerekmezmi artık beni seviyorsa :( Tek istediğim bir yüzükle gelip teklif etmesi. Çevremdeki çoğu insan bunu yaşıyor bende onlar adına mutlu olmaktan kendimi unuttum. Bazen alttan alttan çaktırmadan konu açıyorum. Olumsuz veya istemediğine dair herhangi birşey demiyor. Ama anlayamıyorumda ne istediğini. Çok romantik bir çiftte değiliz hani böyle yemeklere giden güller şaraplar. Bir seneyi doldurduk ne demem gerekiyor bilmiyorum. Son zamanlarda maddi problemler içine girdi. Acaba o sebeplemi henüz teklif edemiyor diye kendimi avutmaktan başka bişey düşünmüyorum bu konuda..

Bazıları 6-8 sene bekliyor.
Zamanı gelince olur. İnsanlar birbirlerine benzemez.
Sonuçta evlilik bir kere karar verilen ve çok önemli bir kurum. Bir erkek kendini hazır hissetmiyorsa evlenme vaadi vermesin zaten.

Sonuçta sana teklif etse ve o imkanı yoksa kandırıldığını düşüneceksin. Maddi imkanı olsa da ruhen hazır değildir. Aradı eş sen misin? Ya da senin istediğin biri mi.

Bazı birliktelikler için sevgi olmasa da olur.

Sadece sevgi yeterli mi

Bunun gibi bir sürü soru var aslında. Bunun yanıtı sen de saklı.

Daha önce evlilik,nişan gibi birsey geçmiş mi başından? Yaşlarınız kaç bu arada?

Bir yılı belki evlilik kararı vermek için kısa bir süre olarak görüyordur. Kendince planları vardır. Belli bir yaşa kadar evlenmek istemiyordur. Bir sürü sebebi olabilir.

yaşınız gençtir belki ya da dediğiniz gibi maddi problemler vardır. birerkek teklif etmiyorsa 3 sebebi vardır:

1. sizi oylayordur,cepte tutuyordur vb.
2. size daha iyi imkanlar sunmak istiyordur,para biriktiriyordur.
3. yaşınız gençtir.

Ben evlilik teklifimi 5 sene sonra nişana 1 ay kala aldım. 1 sene de neymiş:KK12:

Bazıları 6-8 sene bekliyor.
Zamanı gelince olur. İnsanlar birbirlerine benzemez.
Sonuçta evlilik bir kere karar verilen ve çok önemli bir kurum. Bir erkek kendini hazır hissetmiyorsa evlenme vaadi vermesin zaten.

Sonuçta sana teklif etse ve o imkanı yoksa kandırıldığını düşüneceksin. Maddi imkanı olsa da ruhen hazır değildir. Aradı eş sen misin? Ya da senin istediğin biri mi.

Bazı birliktelikler için sevgi olmasa da olur.

Sadece sevgi yeterli mi

Bunun gibi bir sürü soru var aslında. Bunun yanıtı sen de saklı.

doğru söylüyorsunuz her ilişki farklı sonuçta. aceleyle verilen kararlar bazen kötü ayrılıklarla sonuçlanabiliyor.

TV'de bir aile terapistinden duymuştum: Bir ilişkinin evliliğe gidip gitmeyeceğini anlamak için 1 sene yeterlidir diyordu. 1 seneden fazla zaman geçmiş ve hala evlilik kelimesi geçmemişse büyük ihtimalle oyalıyor sizi demişti.

Ama sizin ilişkinizde zaten evlilik lafı geçmiş. Bence siz sorun artık işleri ne zaman resmiyete dökeceğiz diye. En azından nişan yaparsınız. Nişandan sonra birbirinizi tanımaya devam edersiniz.

Yaşlarınız küçük olsa böyle demem ama daha da ne bekleyeceksiniz?

Not: Ay bu konulara yorum yaptıkça "ıssız adam" kılıklı adamlar geliyor aklıma. Ne çok türedi bu son senelerde di mi. Benim de başımda vardı vakti zamanında, Allah'tan vakit kaybetmeden yolu gösterdim :)

burdan ne desek boş kendisiyle konuşmayı deneyin derim ben..

Kizlar ne cok bekliyor su teklifi yahu :)
Belli etmeyin bari, yoksa benimle evlenmek icin can atan sendin konumuna dusersiniz

sana bı taktık sunayım ozman...

ben esımle sevgılıyken babam ıstemıyodu işini begenmıyodu falan..bız evlılık konusunu 2.aydan berı konusuyoduk.cunku kor kutuk asık olmustuk...ama bu arada benı de sureklı ıstemeye gelıyorlardı.cıns cıns tıpler...bunları esıme anlatıyodum sonucta ağlıyodum evlenmıcem babamın dedıklerıyle banane yeaaa dıye :)

sonra esım bırden panıklemeye basladı..işini degıstırmeler babamın gozune gırmek ıcın dil eğitimi almalar..

cunkı kaybetme korkusu fena sarmıstı..
sonuc: 1,5 senelık sevgılıyken bız evlenmıstık :D

dene bu yontemı ıstersen ...

ıstemeye gelıyorlar napcam ya offf gorucu usulu nedır ya falan fıstık ,gıydır bıseyler

Back
X