Bir yıldır çok güzel giden bir ilişkim var. Tabi zaman zaman tartışmalar anlaşmazlıklar oluyor ama çabuk hallediyoruz. Çoğu zaman beraber kalma şansımız da var kendi evinde yaşıyor çünkü. İlişkimizin başlarında evlilikten kendisi bahsederdi .Hatta birkaç defada ozamanlar evlenme teklifi ettiği oldu tabiki yüzükle değil lafta. Zaten çok yeniydik. Ama şimdilerde neden artık teklif etmediğini çok merak ediyorum. Konuşmalarımızda gelecek hakkında çok konu oluyor zaman zaman. Yaşımızda küçük değil böyle şeyler için. Aslında bende evlenme meraklısı bir insanda değilim. Hemen evleneyim diye birşey de istemiyorum. Ama niyetini belli etmesi gerekmezmi artık beni seviyorsa
Tek istediğim bir yüzükle gelip teklif etmesi. Çevremdeki çoğu insan bunu yaşıyor bende onlar adına mutlu olmaktan kendimi unuttum. Bazen alttan alttan çaktırmadan konu açıyorum. Olumsuz veya istemediğine dair herhangi birşey demiyor. Ama anlayamıyorumda ne istediğini. Çok romantik bir çiftte değiliz hani böyle yemeklere giden güller şaraplar. Bir seneyi doldurduk ne demem gerekiyor bilmiyorum. Son zamanlarda maddi problemler içine girdi. Acaba o sebeplemi henüz teklif edemiyor diye kendimi avutmaktan başka bişey düşünmüyorum bu konuda..