Ne zaman evlenme teklifi alıcam acaba :(

Sürekli alttan alta mesaj vererek çok hevesli olduğunuzu belli edip darlıyorsunuzdur belki sevgilinizi? Misal şu mesajdan siz her ne kadar "ben de evlenmeye meraklı değilim aslında" deseniz de aslında can attığınızı görebiliyorum. Biraz akışına bırakın yahu evlilik teklifi düşüncesiyle yatıp kalkmayın.

TV'de bir aile terapistinden duymuştum: Bir ilişkinin evliliğe gidip gitmeyeceğini anlamak için 1 sene yeterlidir diyordu. 1 seneden fazla zaman geçmiş ve hala evlilik kelimesi geçmemişse büyük ihtimalle oyalıyor sizi demişti.

Ama sizin ilişkinizde zaten evlilik lafı geçmiş. Bence siz sorun artık işleri ne zaman resmiyete dökeceğiz diye. En azından nişan yaparsınız. Nişandan sonra birbirinizi tanımaya devam edersiniz.

Yaşlarınız küçük olsa böyle demem ama daha da ne bekleyeceksiniz?

Not: Ay bu konulara yorum yaptıkça "ıssız adam" kılıklı adamlar geliyor aklıma. Ne çok türedi bu son senelerde di mi. Benim de başımda vardı vakti zamanında, Allah'tan vakit kaybetmeden yolu gösterdim :)

1 sene içinde hep konusu geçiyor zaten ama ortada resmiyete döneceğine dair birşey göremediğim için biraz merak içine düştüm. konuştum bu konuyu kendi
Sürekli alttan alta mesaj vererek çok hevesli olduğunuzu belli edip darlıyorsunuzdur belki sevgilinizi? Misal şu mesajdan siz her ne kadar "ben de evlenmeye meraklı değilim aslında" deseniz de aslında can attığınızı görebiliyorum. Biraz akışına bırakın yahu evlilik teklifi düşüncesiyle yatıp kalkmayın.

ben vermiyorumki mesaj falan. hatta konuyu açan genelde o oluyor. şuan bende ne maddi ne manevi hemen olacak bir evliliğe hazır değilim. meraklısı değilim evet canda atmıyorum açıkçası. ama insan güzel giden bi ilişkide ve yaşlar ilerledikçe bir yüzük beklemiyor değil.

sana bı taktık sunayım ozman...

ben esımle sevgılıyken babam ıstemıyodu işini begenmıyodu falan..bız evlılık konusunu 2.aydan berı konusuyoduk.cunku kor kutuk asık olmustuk...ama bu arada benı de sureklı ıstemeye gelıyorlardı.cıns cıns tıpler...bunları esıme anlatıyodum sonucta ağlıyodum evlenmıcem babamın dedıklerıyle banane yeaaa dıye :)

sonra esım bırden panıklemeye basladı..işini degıstırmeler babamın gozune gırmek ıcın dil eğitimi almalar..

cunkı kaybetme korkusu fena sarmıstı..
sonuc: 1,5 senelık sevgılıyken bız evlenmıstık :D

dene bu yontemı ıstersen ...

ıstemeye gelıyorlar napcam ya offf gorucu usulu nedır ya falan fıstık ,gıydır bıseyler

ailede öyle bir durum olmayacağını bilir o yüzden pek öyle birşey deme şansım yok :)

ailede öyle bir durum olmayacağını bilir o yüzden pek öyle birşey deme şansım yok :)

ozman bı arkadasın sana bırını bulmuş sen ıstemıyosun naz yapıyosun..adam senın gıbı evlenılecek kızı kacırmak ıstemıyor :D deneme yanılma ıste :D

kizlar su teklif ne zaman ediliyor yaaa..
Ailelere acilinca mi yoksa teklif alip anne boyle boyle oldu mu deniliyor :))

ozman bı arkadasın sana bırını bulmuş sen ıstemıyosun naz yapıyosun..adam senın gıbı evlenılecek kızı kacırmak ıstemıyor :D deneme yanılma ıste :D

Bence doğru bir taktik değil. Hatta erkek tarafından itici bile gelebilir.

Konu sahibi, bu işler nasip işi. Evliliğe adım atmak için illa evlenme teklifi gerekmiyor. Ama evlilik konusu geçmiyorsa sabredip beklemeniz lazım. Biz eşimle tanıştığımızın sonra ki haftasında eşim evlilik heycanına kapılmıştı, hatta arkadaşları bile bu ne hız falan diyordu. Biz çok uzatmadık toplamda herşey bir seni biraz geçkin bir sürede oldu ve evlendik. Ha eşim gelecekten bahsetmeseydi zaman ilerledikçe de yine lafı geçmeseydi, benimle ciddi düşünüyor mu düşünmüyor mu kararını az çok verebilirdim sanırım. Erkek arkadaşının nabzını ancak sen yoklayabilirsin.

Oooo sakin sakinn sakinnn...
Benim basima geldi sevgilim yeri gogu inletti valla..
Bu kizin bizim iliskimize hic mi saygisi yok falan daha neler neler..
Bir de kizla daha cocukluk arkadasiyiz diye hatri var diye gorustum sevgilim banada demedigini birakmadi..
Bizim iliskimize saygisi yok bana saygisi yok sen hala nasil gorusursun diye..
Ve blofte degildi yani kiz gercekten birini bulmustu bana ama boyle isler cok sakat valla..
Hani sevgili daha sessiz sakin biriyse hmm demek ki gercekten duzgun evlenilesi bir kiz der belki ama benimki gibi macoysa demedigini birakmaz:confused::confused:

Bir yıldır çok güzel giden bir ilişkim var. Tabi zaman zaman tartışmalar anlaşmazlıklar oluyor ama çabuk hallediyoruz. Çoğu zaman beraber kalma şansımız da var kendi evinde yaşıyor çünkü. İlişkimizin başlarında evlilikten kendisi bahsederdi .Hatta birkaç defada ozamanlar evlenme teklifi ettiği oldu tabiki yüzükle değil lafta. Zaten çok yeniydik. Ama şimdilerde neden artık teklif etmediğini çok merak ediyorum. Konuşmalarımızda gelecek hakkında çok konu oluyor zaman zaman. Yaşımızda küçük değil böyle şeyler için. Aslında bende evlenme meraklısı bir insanda değilim. Hemen evleneyim diye birşey de istemiyorum. Ama niyetini belli etmesi gerekmezmi artık beni seviyorsa :KK43: Tek istediğim bir yüzükle gelip teklif etmesi. Çevremdeki çoğu insan bunu yaşıyor bende onlar adına mutlu olmaktan kendimi unuttum. Bazen alttan alttan çaktırmadan konu açıyorum. Olumsuz veya istemediğine dair herhangi birşey demiyor. Ama anlayamıyorumda ne istediğini. Çok romantik bir çiftte değiliz hani böyle yemeklere giden güller şaraplar. Bir seneyi doldurduk ne demem gerekiyor bilmiyorum. Son zamanlarda maddi problemler içine girdi. Acaba o sebeplemi henüz teklif edemiyor diye kendimi avutmaktan başka bişey düşünmüyorum bu konuda..
ben sizin yaklaşımınızda ve düşüncelerinizde bir anormallik göremedim. fakat diğer arkadaşların dediği gibi evlenme olayından pek bahsetmeyin çünkü bu erkekleri uzaklaştırıyor o teklif edip siz istemediğiniz zaman daha istekli oluyorlar.

3-4 seneleri duyunca daha çok bekleyeceğimin farkına vardım zaten :)
doğrusu bu 3-4 sene beklemiş arkadaşları sabırlarından dolayı takdir etsemde olması gerekeninbu olduğunu düşünmüyorum. bir erkekt eğer evlenmek düşüncesi varsa bence neden şimdi değil de daha sonranın açıklamasını yapmalı. böyle şeyleri fazla uzatmayı doğru bulmasamda şimdiye kadarki ilişkilerimde evlenmediğim için pişman değilim.

Back
X