Ne zaman evlenme teklifi edecek??

Etrafınızdaki herkes evleniyorsa evlensin, siz geri kalın ne var? Önce evlenmek marifet değil ki.

Sevgilinize evlilik ve çocuk hayalinizden bahsedin onu urkutmeden. Evli olsaydik şöyle olurdu, böyle olurdu gibi. Tepkisinden az çok anlarsınız zaten niyetini. Duymazdan gelirse, ben evlenmek istiyom ok kib bay diyip kaçın. Hayalinize ortak olursa, sen yemek yaparken ben de gazete okurum derse mesela, kalın yanında, devam edin.
Doğru cevap şu: sen yemek yaparken ben de salatayı yaparım, ya da masayı hazırlarım. Bence gazete cevabına da topuklasın!

Merhaba herkese.ben 26 yaşındayım karşımdaki kişi 34 yaşında.yaklaşık 4 aydır beraberiz.ikimizin de işi ve gelir durumu iyi çok şükür.bwn bulunduğum iyi şehirde tek basıma yaşıyorum işim dolayısıyla o ailesiyle yaşıyor.iyi giden bi beraberliğimiz var çocuk iyi efendi saygılı yakışıklı.ben artık yalnız yaşamaktan çok sıkıldım.ve çok çocuk istiyorum yani öyle böyle değil.onunla da evlenmek istiyorum.ama gel gör ki konu bi türlü evliliğe gelmiyor Bahsi bile geçmiyor şuan için.sizce beni oyalıyor mu?ailesinin de haberi var benden buluşmaya gelirken falan söylüyor yani.beni sevdiğini de hissediyorum aslında.güzel bi gün geçirdikten sonra akşam beni eve bırakmasın istiyorum artık aynı eve gidelim.ve bunları o kadar çok düşünüyorum ki.konuyu ben de açamam nolacağız biz vs diye utanırım.etrafımdaki herkes de birer birer evleniyor.34 yaşına da gelmiş daha neyi bekliyor anlamadım sİzce beni oyalıyo mu
kocamla 9 sene sevgililik yaşadık 9 senenin sonunda evlendim. hala tanımadığım bilmediğim huyları çıkıyor bacım sen iyimisin 4 ayda nasıl tanıdın. 2. çocuğa hamileyim benim kocam pırasadan nefret edermiş yeni öğrendim mesela :) Beni kırmamak için yiyormuş.Emek vermiş ayıp olmasın diye.

Yahu hemen evlenelim demiyorum zaten.neden herkes aynı şeyi söylüyor.ama insan sadece onun da fikrinde kafasının taaaa derinlerinde böyle bi düşüncenin olup olmadığını bilmek istiyor.ve ayrıca evlenmeyeceksek ayrılalım şimdiden ilerde çok üzüleceğime şimdi üzüleyim.
Neden herkes olayı aaaaa dört ay sen deli misine getiriyor?

Yahu hemen evlenelim demiyorum zaten.neden herkes aynı şeyi söylüyor.ama insan sadece onun da fikrinde kafasının taaaa derinlerinde böyle bi düşüncenin olup olmadığını bilmek istiyor.ve ayrıca evlenmeyeceksek ayrılalım şimdiden ilerde çok üzüleceğime şimdi üzüleyim.
Güzel kardeşim sen ayrıl allasen. Evlenmeyeceksek ayrılalım nedir? Kur korumalı tl hesabı gibi evlilik korumalı ilişki mi olur 😂😂😂

Sen git annene teyzene falan söyle, görücü usulü bişey ayarlasınlar ordan yürü. Aksi halde istediğin şey mümkün değil.

Yaşınız da genç 4 ay tanıdığınız bir adamla evlenip çocuk yapma isteği nedir?Evlilik için zaten çok erken bir zaman artı insanlar evlenince dahi hemen çocuk yapmıyor ki ilişki oturmadan.26 yaşındasınız çocuk için aceleniz nedir?Evlenseniz de öncelikle bir eşinizle gezin tatile çıkın rahat rahat dolaşın tadını çıkarın.

Adam sizi tanımak için şu an görüşüyor siz de o şekilde bakmalısınız.Birkaç ay daha bekleyin niyetini sezersiniz zaten davranışlarından.Şimdi ilşki olumsuz gidip size de umut vermiş olsa o konuda daha çok üzülürsünüz adama niraz zaman tanıyın.

Yani sizin istediğiniz Kudra nın da dediği gibi görücü usulü birliktelik bu adamdan ayrılıp o şekilde biiriyle tanışmanız lazım çünkü aklı başında kimse dört ayda ciddi konuları açmaz

4 ayda insan herhangi bir işe , spora , yeme düzenine bile alışma aşamasında kalıyor . Kaldıki evlilik gibi bir şey için .. yaşayın gitsin nedir bu evlilik merakı a dostlar .. gelinliği hobi olarak yine giy ciddiyim bak evlilik sandığın gibi birşey değil legal sevişmek dışında bir işe yaramıyor 🤷🏻‍♀️

Eşim bana 4 aydır beraberken evlilikten sözetmiş olsa kesin topuklamıştım ve şu an evli değildik :D :D 4 ayda evlilikmişş te allaaammm komiklikler şakalar :D

Yanlış anlaşıldım sanırım.evlenme fikrininin en azından kafasından geçip geçmediğini bilmek istiyorum.hiç lafının bile geçmemesi normal mi?
Ayrıca sınırlarım olduğundan falan değil evlenmeyeceksek veya ayrılacaksak daha fazla anı biriktirmek ve sonunda çok üzülmek istemiyorum
Hemen yarın nikah dairesine gidelim demiyorum

4 ayda o fikir zaten oluşmamali. Ilişkiler ondan dolayi daima riskli işte. O anilari biriktirmeden asla bilemezsin, o kişinin sana göre biri olduğunu.

Ilk aylarda zaten hormon, kimya, pembis gözlük var. Sarhoş bir insan nasil araba sürmemesi gerekiyorsa, ilk aylardada evlenme düşüncesi olmamali. Tamamen zaman geçirme, birbirini tanima, keyif alma olmali. Şöyle en azindan 1 yil geçsin, hormonlar yatişsin.

Yavaştan adamin falsolarini gör. Herkezin falsolari var. Asil soru, hangi falso ile yaşanir, hangileri ile değil. Ağir bir tartişmaniz olsun. Bir gör "kötu günde" nasil olduğunu. Olabildikce, beraber bir tatile gidin. Tatilde nasil, zevkleriniz uyuşuyormu, sen kültür müze gezme peşinde olup, o sadece şezlongdami yatmak istiyor,..

Hele çocuk kadar ilişkiyi yipratan birşey yok. Hiçbirseyden haberin yok. Instaya fazla takiliyorsun. Inan hicbisey sandiğin kadar güzel değil.

Merhaba herkese.ben 26 yaşındayım karşımdaki kişi 34 yaşında.yaklaşık 4 aydır beraberiz.ikimizin de işi ve gelir durumu iyi çok şükür.bwn bulunduğum iyi şehirde tek basıma yaşıyorum işim dolayısıyla o ailesiyle yaşıyor.iyi giden bi beraberliğimiz var çocuk iyi efendi saygılı yakışıklı.ben artık yalnız yaşamaktan çok sıkıldım.ve çok çocuk istiyorum yani öyle böyle değil.onunla da evlenmek istiyorum.ama gel gör ki konu bi türlü evliliğe gelmiyor Bahsi bile geçmiyor şuan için.sizce beni oyalıyor mu?ailesinin de haberi var benden buluşmaya gelirken falan söylüyor yani.beni sevdiğini de hissediyorum aslında.güzel bi gün geçirdikten sonra akşam beni eve bırakmasın istiyorum artık aynı eve gidelim.ve bunları o kadar çok düşünüyorum ki.konuyu ben de açamam nolacağız biz vs diye utanırım.etrafımdaki herkes de birer birer evleniyor.34 yaşına da gelmiş daha neyi bekliyor anlamadım sİzce beni oyalıyo mu
Bir gün sevgilinle birlikteyken önceden ayarladığın kankalarından biri seni arasın aha vah konuşun kapattıktan sonra ne oldu diye illa soracaktır tanıdığı bir arkadaşınız olmasın ama bahsetiğiniz kişi 2 yıllık ilişkisi olan sevgilisine artık ciddi bişeyler yapma zamanı gelmedi mi ? diye sorduğunu erkeğin de ben evlilik düşünmüyorum dediğini anlatın bir insan evlilik düşünmüyorsa en başta söylemeli 2 sene kız beklemiş boşuna filan işte anlatın illaki niyetini belli eder

4 aydir tanidigi birine evlenme geklifi etmedigi icin cok akilli biri oldugu belli. Sizde 26 yasinda evlilik cocuk diye direttiginize gore pek mantikli dusunebilen biri degilsiniz bencede uzun sure birlikte olup iyice birbirinizi taniyin 34 yas erkek icin gec bir yas degilki illa evlenmek istemesi gereksin

Anlıyorum sizi
hadi evlenme teklifi etmez de insan bir iki laf çarpsın diye bekliyorsunuz :D
hiç ima etmemesinden rahatsızsınız

siz laf çarpın atıyorum ilerde bir oğlum/kızım olsun çok isterim vs gibi

Back
X