• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman gecer??!

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Herkese iyi aksamlar bir sene öncesinden konumu bilen bilir esimle bir senedir ayri yasiyorum(siddet psikolojik baski vs) ne o dava acti ne de ben. Ne ben onu aradm ne de o beni. Cok sükür iyiyim eski günlere göre cok toparlandim ama hala her gün aklimda bu olay ve evli cocuklu ciftlere bakinca cok üzülüyorm yapayalniz hissediyorum , bu kötü duygular ne zaman gececek???

Belki bu belirsizligi bitirdigin zaman yani bosandiginda daha da iyi olursun. Ve dogru zaman geldiginde mutlulugu yakalarsin.

Ben onun yapmasini istiyorm ilerde pisman olmamak adina.. ama bosanan arkadaslar yinede gecmedigini söylüyor kolay degil evliyken ayrilmak sevgiliden ayrilmak gibi degil cok degisik cok zor bir durum..

Önce boşanman lazım.benim 3yil sürmüştu bu süreç ama yakın arkadaşım 1yilda atlattı kişiden kişiye değişir

Önce boşanman lazım.benim 3yil sürmüştu bu süreç ama yakın arkadaşım 1yilda atlattı kişiden kişiye değişir
Galiba bende de uzun sürcek neden benim basima geldi ben ne hata ettimde bunlari yasadim haketmedim deyip duruyorm kendi kendime bir güclü oluyorm bir zayif

İlk başlarda karşı tarafı suclarsin onun yüzünden o bu hale geldi diye daha sonra kendini suçlamaya baslarsin aslında şöyle yapabilirdim,bende bu hatayı yaptım vs. Diye.sonra da objektif bakmayı öğrenir ve kabullenirsin o aşamada da unutmaya başladığını olayları tam hatırlamadığını farkedersin

Back
X