- 24 Ekim 2017
- 3.277
- 3.055
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Bende sizin gibi yorumlar gelmeseydi şaşardım ama geliyor işte... olması gereken :)Şöyle bi çıkış gelmese şaşar kalırdım..
Ayrılmayı bende biliyorum kolaya kaçmak istemiyorum 1 insan düzeltmek istiyorum ben her şeyden önce 1 insanı topluma kazandırmak varken neden bende dışlayayım ?Hayir, ne demek "ben de bilirdim ayrilmasini"? Şu "söylemesi kolay" laflarini birakin da ne olur, gozunuzu kulaginizi 4 acip dikkate alin burda yardim icin kendini paralayan kadinlarin yorumlarini.. Sizin ayrilmaniz kimseye zaten bi sey katmaz.. "Dile kolay" oldugundan degil de ayrılmanız en mantiklisi oldugundan ayrilik onerisinde bulunuyordur belki de insanlar??
Sevgi, sevmek, sevilmek ne senin icin, cidden cok merak ettim? Hakikaten sevgi anlayisin nedir, bilmek isterim.. Burdakiler bilmiyor madem, sen anlat bizlere, ciddiyim..Vay arkadaş sevmeyi bilmeyen insanlar bilenlere hasta deli diyorlar böyle bi zamana geldik ya :)
Allah aşkına bana böyle yorum yazacaklar hiç yazmasın
Kötüyü iyi etmek miValla benim aşkımı anlamayan sizsiniz anlasaydınız böyle yazmazdınız yani :) demek ki küfüre hakarete rağmen ben seviyorum ama çare arıyorum. Küfür etmeyeni hakaret etmeyeni sevmek kolay önemli olan kötüyü iyi yapmak düzeltmek: bu kadar sevgimi onun için fedakarlık yapmam bi küfür etti diye her şeyimi sileyim mi ? Doğru yol için çabalamak varken
Senin aşkını mı anlamıyoruz?? Her seferinde dayanamayıp yazıyorum sana ben de lanet olsun yani.Valla benim aşkımı anlamayan sizsiniz anlasaydınız böyle yazmazdınız yani :) demek ki küfüre hakarete rağmen ben seviyorum ama çare arıyorum. Küfür etmeyeni hakaret etmeyeni sevmek kolay önemli olan kötüyü iyi yapmak düzeltmek: bu kadar sevgimi onun için fedakarlık yapmam bi küfür etti diye her şeyimi sileyim mi ? Doğru yol için çabalamak varken
Ayyy, imdat diye bagirarak kacmak istedim şu yorumunu gorunce.. Allah askina YAPMA BUNU KENDINE guzel kardesim.. Ne topluma kazandirmasi, ne dislamasi, ne duzeltmesi ya? Zaten sorunlu evliliklerin bi cogu, senin gibi iyi niyetlerle yanlisa bile bile devam eden kızlarımızın şansını zorlamasiyla kurulmus evlilikler.. Gore gore bile bile lades degil de nedir bu? Bi de kendini "sirtimi donemem" demagojisi ile mi ikna ediyorsun bu duruma?Ayrılmayı bende biliyorum kolaya kaçmak istemiyorum 1 insan düzeltmek istiyorum ben her şeyden önce 1 insanı topluma kazandırmak varken neden bende dışlayayım ?
Hemen anlatayım...Sevgi, sevmek, sevilmek ne senin icin, cidden cok merak ettim? Hakikaten sevgi anlayisin nedir, bilmek isterim.. Burdakiler bilmiyor madem, sen anlat bizlere, ciddiyim..
Senin aşkını mı anlamıyoruz?? Her seferinde dayanamayıp yazıyorum sana ben de lanet olsun yani.
Seninki nasıl bir aşk acaba bağımlılık olmasın? Psikoterapi uzmanı mısın sen kötüyü değiştiriceksin? Adamın karakteri bu. Yüksek bi egosu var. Ya hep alttan alıp devam edersin ya da ayrılırsın. Düzelticekmiş pehh
Yukarıda yazdığıma bakar mısınızAyyy, imdat diye bagirarak kacmak istedim şu yorumunu gorunce.. Allah askina YAPMA BUNU KENDINE guzel kardesim.. Ne topluma kazandirmasi, ne dislamasi, ne duzeltmesi ya? Zaten sorunlu evliliklerin bi cogu, senin gibi iyi niyetlerle yanlisa bile bile devam eden kızlarımızın şansını zorlamasiyla kurulmus evlilikler.. Gore gore bile bile lades degil de nedir bu? Bi de kendini "sirtimi donemem" demagojisi ile mi ikna ediyorsun bu duruma?
O hep emin olacakO zaman yapacağım tel şey emin olmamasını sağlamak.
Neden düzenlemez mi bundurum böyle bi kural mı var yaniSenin aşkını mı anlamıyoruz?? Her seferinde dayanamayıp yazıyorum sana ben de lanet olsun yani.
Seninki nasıl bir aşk acaba bağımlılık olmasın? Psikoterapi uzmanı mısın sen kötüyü değiştiriceksin? Adamın karakteri bu. Yüksek bi egosu var. Ya hep alttan alıp devam edersin ya da ayrılırsın. Düzelticekmiş pehh
Topluma insan kazandirmak, hayır ve iyilik yapmak istiyorsan, kendi hayatini ellerinle yakmadan da yapabilirsin bunu, bi suru yardim kurulusu var, hatta bak "ihtiyac haritasi" baya populer son donemde.. Orda bi cok insani topluma kazandirirsin belki, kendi hayatini karartmadan..Ayrılmayı bende biliyorum kolaya kaçmak istemiyorum 1 insan düzeltmek istiyorum ben her şeyden önce 1 insanı topluma kazandırmak varken neden bende dışlayayım ?
Gerçekten ayrılmış hissiyatı vermem lazım yani nedir bunun çözümü ?O hep emin olacak
Bunu dedikten sonra gerçekten giderse ne yapacaksın? Senin değer ve ilgi görmen için illa göz korkutman mı lazım? Etrafına bir baksana ne sevgililer var ilgi alaka kavgasiz romantik erkekler sen bunlara değer görmüyor musun kendini? Sen bizim sana dediğimizi asla anlamayacaksın erkekler senin sandığın kadar aptal değil şu an niye yazmadığını biliyor ben yoruldum derken ne yapmak istediğini de bilecek sen gerçekten ondan vazgeçmeden asla gelmeyecek numara yaptığını karşıdaki insan anlar böyle basit oyunlara gerek yok al telefonunu seni seviyorum ama yoruldum ben bunları hak etmiyorum evlenmek için sana güvenmiyorum nişanı atıyorum de bak gör o zaman seviyor mu sevmiyor mu ama gerçekten yap bunu tamam bitsin derse kaldıracaksan yap günlerce yazma yazınca iki ilgi gösterince eskiye dön hiçbir anlamı olmaz yaptığın hiçbir şeyin
liyorum hayır kuruluşlarını... konuyu neden saptırdınız anlayamadım yorum yapacaksanız yapın Benin durumumla alakalı ya ne bu kinaye ?Topluma insan kazandirmak, hayır ve iyilik yapmak istiyorsan, kendi hayatini ellerinle yakmadan da yapabilirsin bunu, bi suru yardim kurulusu var, hatta bak "ihtiyac haritasi" baya populer son donemde.. Orda bi cok insani topluma kazandirirsin belki, hayatini karartmadan..
Kendini kandiriyorsun su an.. Ister yanlis anla ister dogru, seni tanimam etmem, kendini mahvetme diye yirtiniyorum burda..
Ee baktım hala aynı yorumum. Topluma kazandırmak için eğitim almış uzman olmak gerekir. Vazgeç artık hayal kurmaktan.Yukarıda yazdığıma bakar mısınız
Gerçekten ayrılmaktır insanlar blöf yaptığını anlamayacak kadar aptal değilGerçekten ayrılmış hissiyatı vermem lazım yani nedir bunun çözümü ?
Bunu ancak yüz yüzeyken yapabilirimGerçekten ayrılmaktır insanlar blöf yaptığını anlamayacak kadar aptal değil
Ben de şöyle soyleyeyim o zaman.. Bir kisi olsun, tek olsun, baskasi olmasin diyerek yanlisa bile bile devam edip evlendikten yaklasik 1 sene sonra kendimi adliyede bosanirken buldum.. Kimsenin asla degismeyecegini de bana o evlilik ogretti.. Dilerim sen yanlıştan erken donersin..Hemen anlatayım...
Benim sevgilim olmadı, birini seveceksem tam severim diye düşünüyordum ayrılık ya da birini bırak başka birine aşık ol bunlar bana göre şeyler değil...
İnsan hayatında 1 kere sever bence .
Eğer onu hala her gördüğünde heycanlanıyorsan yemek yerken bile sadece seninle ilgilenmesini istiyorsan gözlerinin içinin parladığını ona bakarken başka kişilerde fark edebiliyorsa bu aşktır.
Küfür hakaret tabii ki bunlar normal şeyler değil benimde ablam var doktor ve feminist birisi, aynı şeyler ona yapılsaydı aslaaaa kapısından bile geçirmezdi. Kılınık bir kocası var.
Şöyle söyleyeyim ben kendimi geri çekmek artık yorulduğumu hissettirmek istiyorum bir de böyle denemek istiyorum . Barıştırınız zaman kendimi geri çekme yöntemini denemek istiyorum , hemen bitersem 1 kere bitiririm bir saha asla görüştüğümde tanımamak suretiyle . O yapacak en son iş.
Niye seni durdursun diye mi?Bunu ancak yüz yüzeyken yapabilirim
Ablacım inşallah bunfan sonra karşına öyle güzel birisi çıkar ki neden önceden karşıla çıkmadı dersin sana dua edicem. Ama şimdi ben kendimi geri çekersem vazgeçilmez olmaya çaba gösterirsem her istediğinde görüşmezsem düzelmez mi gani bu durumBen de şöyle soyleyeyim o zaman.. Bir kisi olsun, tek olsun, baskasi olmasin diyerek yanlisa bile bile devam edip evlendikten yaklasik 1 sene sonra kendimi adliyede bosanirken buldum.. Kimsenin asla degismeyecegini de bana o evlilik ogretti.. Dilerim sen yanlıştan erken donersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?