- 24 Ekim 2017
- 3.277
- 3.055
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Terbiyesizlik yapan sizsiniz ben değilim. Kızınız yaşındaki birisiyle böyle konuşmanız doğru mu bu da beşincisi olsun. Psikolog musunuz da karar veriyorsunuz psikolojime benim ? :) sizin de konularınıza baktım sizde çok süpersiniz :) kınadığınız belli yani kalbimi kırdınız, böyle geri mi çekiyorsunuz...kızım yaşındasın bu birincisi. Psikolıjisi iyi olmayan sensin bu ikincisi. Kınamadığımı ayrıca belirtmiştim bu üçüncüsü..
O dengesiz herifle de tam tencere kapak olmuşsunuz bu da dördüncüsü.
Son olarak da çok terbiyesizsin. Karşılıksız kalmıycak bu densizliğin..
Bi önceki gün ayni cevabi banada vermiştiniz...siz iyi deyilsiniz...bence piskatriden yardim alin...gercekler acidir...gercekleri kabullenmiyorsunuz..hosunuza gitmeyen cevaba karsilik durmadan ayni cevabimi vereceksiniz kk üyelerine...Rahatsız olan sizsiniz psikoloji üzerine eğitim falan mı aldınız bir de vallahi diyorsunuz, yaşamadan bilemezsiniz umarım sizin çocuğunuz falan da bu duruma düşmez. Düşerse de lafınızı geçirirsiniz umarım.
tehdit miTerbiyesizlik yapan sizsiniz ben değilim. Kızınız yaşındaki birisiyle böyle konuşmanız doğru mu bu da beşincisi olsun. Psikolog musunuz da karar veriyorsunuz psikolojime benim ? :) sizin de konularınıza baktım sizde çok süpersiniz :) kınadığınız belli yani kalbimi kırdınız, böyle geri mi çekiyorsunuz...
Ayrıca tehditler falan da var, bence sizin bu tehdidiniz karşılıksız kalmayacak yöneticilere şikayet edicem sizi...
Haklı olana sevene deli diyorlar bende bu duruma karşı çıkacağım boyun eğöeyeceğim bu kadar sizinle de gayet güzel konuşmuştuk yoksa Peri isimli başka birisi miydi mesajlaşmıştık hatta k siz değil misinix ?Bi önceki gün ayni cevabi banada vermiştiniz...siz iyi deyilsiniz...bence piskatriden yardim alin...gercekler acidir...gercekleri kabullenmiyorsunuz..hosunuza gitmeyen cevaba karsilik durmadan ayni cevabimi vereceksiniz kk üyelerine...
Ben belden alt mı vurdum ? Siz beni kınadınız. İyi yapmışsınız kendinizi hakkı sanıyorsanız ne diyeyim bende abla olarak yazdım ne kadar kalbimi kırdınız bi büyük olarak neden böyle yaptınız ?tehdit mibende sizi şikayet ettim zaten :)) azcik aklin basinda olaydi kinamadigimi anlardin. Bi anne olarak gozunu acmak icin bi suru mesaj yazdim sana ama nerdeee.. Bu adam ruh sagligini bozmus kendine kiymet vermemenden belli. Burda konu ben degilim. Belden alti vurdugun icin terbiyesizsin.
Canim bak..sen haklisin madem durmadan konu acipta insanlari germe burda...madem seviyorsun git kapisini cal tut kolundan evlen nisanlinla....Haklı olana sevene deli diyorlar bende bu duruma karşı çıkacağım boyun eğöeyeceğim bu kadar sizinle de gayet güzel konuşmuştuk yoksa Peri isimli başka birisi miydi mesajlaşmıştık hatta k siz değil misinix ?
Siz benimle burda dalga geöiyorsunuz yazmayın bana ya istemiyorum inşallah başınıza gelmezCanim bak..sen haklisin madem durmadan konu acipta insanlari germe burda...madem seviyorsun git kapisini cal tut kolundan evlen nisanlinla....
benim 2 yıl önceki konumu deşerek evet belden aşağı vurdun. Burda konu ben değilim. Durumlarımız çok farklı ben evliyim ve çocuğum var. Ki her evlilikte yaşanabilecek sorunlar taşadık biz. Ama eşim nişanlınız gibi davransaydı bana çoktan kapının önüne koymuştum.Ben belden alt mı vurdum ? Siz beni kınadınız. İyi yapmışsınız kendinizi hakkı sanıyorsanız ne diyeyim bende abla olarak yazdım ne kadar kalbimi kırdınız bi büyük olarak neden böyle yaptınız ?
Bakin ..siz söylüyorsunuz..daha kac kere söylicem diye...bizde daha kac kere ayni yorumlari yapacagiz ..ve köşeye sikişinca yine ayni beddua edercesine sözler...Siz benimle burda dalga geöiyorsunuz yazmayın bana ya istemiyorum inşallah başınıza gelmez
Gidip kapısına yalvarsaydım buraya yazmazdım daha kaç kere söyleyeyim Allah aşkına
Bak güzel ablacım bu halinle beni kınadığını düşündüm öyle yazdım bana dedin ki rahatsızsın dedin alaycı alaycı konuştun ben ağlıyorum burda sen bana öyle yorumlar yazdın. Üzülme o hakinle ben çok merahametliyim kimsenin kötü olmasını istemem bu çocuğu da seviyorum . İyi olmadı için çabalamıyorum kaçmak istemiyorum sorunlardan. Bi abla olarak benimle konuşacaksan bekliyorum seni... hatta madem annen yaşındayım dediniz anne olarak konuşacak mısın sana derdimi anlatayım ? 2 yıl önceki konuna da yazdım benimle alay ettiniz diye yani. Yanımda mısınıx değil misiniz tüm içtenliğimle yazıyorum ben iyi niyetli merhametli birisiyim sizin içinde bu üzüntülü halimle dua edicem.benim 2 yıl önceki konumu deşerek evet belden aşağı vurdun. Burda konu ben değilim. Durumlarımız çok farklı ben evliyim ve çocuğum var. Ki her evlilikte yaşanabilecek sorunlar taşadık biz. Ama eşim nişanlınız gibi davransaydı bana çoktan kapının önüne koymuştum.
5 defadır kınamadım diyorum. Öyle anlıyosan o senin problemin. Asıl sen beni kırdın şu halimle. Bi ben değil burda herkes sana aynı şeyi söylüyo ama sen ısrarla anlamıyosun. Bu arada habire psikolojimi okudun deyip duruyosun ya bana evet 2 yıl okudum ama ağır geldiği için bıraktım. Zaten doktor olmama da gerek yok herkes farkında iyi olmadığının.
Seni tanımam etmem hayat senin hayatın. Daha fazla diyaloğa da hirmeyelim lütfen sinirimi zıplattın çocuk içimde taş gibi oldu. Nerden yazdım sana yazmaz olaydım.
Sizde bakmayın efendimKk da yeni kurallar konulmali...bu ne ya...dalga gecer gibi tekrar tekrar ayni üye onca yardimlasma niyetiyle yoruumlara fikirlere tavsiyelere ragmen tekrar konu aciliyor...
Sizde yazmayin efendim ayni konuyu durmadan..insanlar geriliyo bazen hakim olamiyorlar üzücü sözler yaziliyor..banlaniyor üyeler...o insanlarin hakki yokmu ..tekrar konu sahiblerinin üzerindeSizde bakmayın efendim
Yazıyorum efendim ben, ne alıp veremediğiniz var benle ya n’aptım ben size bu kadar çekememezlikSizde yazmayin efendim ayni konuyu durmadan..insanlar geriliyo bazen hakim olamiyorlar üzücü sözler yaziliyor..banlaniyor üyeler...o insanlarin hakki yokmu ..tekrar konu sahiblerinin üzerinde
Sağol ablacım ama ben ek yapmayı bilmiyorum vallahi billahi soracağıma pişman oldum ya ellerim kırılsaydı yazamasaydım ya bir insan bu kadar üzülür mü be kadar çok üstüme geldiniz Allah’ınızı seviyorsanız bi okuyum yorumlarıCekememezlikmi...
Ben sizin neyinizi cekemeyimki ..nisanlinizida sizide tanimiyorum...sadece üzülüyorum bir bayan olarak bu gibi durumlara...kadin güclü olmali ..bir erkeyin pesinden kosmamali...butün hayatinin mesguliyeti..aceba nezaman arayacaklarlan gecmemeli...kimse senin burda kötülügünü istemiyo...
Benim konuma zorla yazın demedim siz beni üzdünüz o kadar pişman ettiniz ki benim hakkımı burda alan aldı Allah’a havale ediyorum onlarıBirgün hakli oldugumuzu anlayacaksin..burdaki kk üyelerinide bosuna üzüyorsun hak aliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?