Ne zaman geri adım atacak :(

Bende bi

liyorum hayır kuruluşlarını... konuyu neden saptırdınız anlayamadım yorum yapacaksanız yapın Benin durumumla alakalı ya ne bu kinaye ?
Sana bin tane sey yazdim, belki bi kelimesini alir da hayatini kurtarirsin diye, guzel kardesim diye hitap ederek hem de, kalkmis bana saldiriyorsun.. Ne yaparsan yap, yapacaksin da zaten.. Konuya bu son yorumum, tukenmeye luzum yok..

Yok saldır
Sana bin tane sey yazdim, belki bi kelimesini alir da hayatini kurtarirsin diye, guzel kardesim diye hitap ederek hem de, kalkmis bana saldiriyorsun.. Ne yaparsan yap, yapacaksin da zaten.. Konuya bu son yorumum, tukenmeye luzum yok..
mak değil dalga geçermiş gibi yazmışsınız yani hayır kuruluşları var falan bende biliyorum oraları, dalga geçmek için böyle şeyler denir

Cesaret edemem telefonda ve aramaz yanıma gelir barışmak için diye düşünüyorum.
Barışırsa değer verip düzelecek mi sanıyorsun zaten eninde sonunda gelecek sana nerden bulacak senin gibi ne yaparsa yapsın affeden birini gerçekten ayrılmadan asla ne sen ne o düzelmez

Duan icin tesekkur ederim, Allah razi olsun.. Dilerim sen de yanlisindan erken donersin, hayatini mahvetmez ve "gercekten", kirilmadan, dokulmeden, uzulmeden sevip sevilmeyi tadarsin.. Iyi geceler..

O kadar toy ve tecrübesizsinki.. ablacım kimseden artık tavsiye falan alma çünkü burdaki kimse senin duymak istedigin önerileri vermicek. Çünkü yaptıkların dogru degil. İnanki o kadar kişi yorum yaptı. Bir kişi bile olumsuz şeyler söylemedi. Sadece senin duymak istemedigin ama gerçek olan şeyleri söylediler... umarım evlenmeden görürsün gerçekleride burda ablalarım sizleri dinlemedigim pişmanım diye konu açmasın inşallah mutlu olursun ne diyelim

Ablacım burda yazanlar var ölü taklidi yap asla arama mesaja atma falan benim yaşıma göre öneriler olması ererken bu ben bu yorumları dikkate alıyorum

Sevmeyi bilmeyenler, sevgili değiştirip duranlar aşkı yaşamayanlar görücü usulü ya da zorla evlendirilenler, evliliklerinde mutsuz olup da buraya gelenler lütfen bana yorum yazmasın .
Eşimle 10 sene flört ettik. 5 senedir de evliyim. 32 yıllık hayatımın 15 seneden fazlası aynı adamla geçtiği için sevgili değiştirme fırsatım olmadı. Zorla ve görücü usulü evlenmedik. Evliliğimde gayet mutlu mesut devam ediyor . Aşkı da dibine kadar yaşadık, eşimi görünce hala heyecanlanıyorum, sevgim azalmak yerine daha da artıyor. Ben yorum yapabilirmiyim?

Ablacım burda yazanlar var ölü taklidi yap asla arama mesaja atma falan benim yaşıma göre öneriler olması ererken bu ben bu yorumları dikkate alıyorum
Ah kuzum ne diyeyimki.. ablam asla çekmez diyosun.. bence git ablandan akıl al bak nasıl dogru olanı yapıyo.. eyvallahı yok kocasıda biliyo korkuyodur.. senin önünde örnek olarak ablan var lütfen birazda ondan akıl al..

Tabii ki neden yapamayansanız ki ben yapmayın falan demedim biraz da benim kalbimi kıranlara böyle yorumlar yapsanız ?

Tabii ki neden yapamayansanız ki ben yapmayın falan demedim biraz da benim kalbimi kıranlara böyle yorumlar yapsanız ?
Burada sizi şahsen tanıyan kimse yok o yüzden kimsenin size garezi de yok neden sizi kırmak istesinler. Herkes sizin gözünüzü açmaya çalışıyor.

Hergun sayfalarca konu açılıyor, eşim benimle konuşmuyor yatağını ayırdı, gece eve gelmedi, en ufak kavgada hakaret edip bağırıp çağırıyor diye. Maalesef birçoğu sevgililik ve nişanlılık döneminde de ayni davranıyor ama o dönemler kadınlar görmezden geliyor.

Sevgilinizin karakterini değişterebileceğinizi sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz, ben 3 yaşındaki kızımın bazı davranışlarını bile değiştiremiyorum onu o davranışlarıyla kabul ediyorum ama ben annesiyim. Evladımı olduğu gibi kabul edebilirim. Siz 20 li yaşlarındaki birinin karakterini bu saatten sonra nasıl değiştirebilirsiniz ki?

Emin ol karşındaki insanda, senin ona verdiğin değer kadar o da sana değer verseydi zaten böyle bir sorununuz olmazdı. İnsan sevdiği birinin üzerinde ego tatmini yapmaz. Kırmaktan üzmekten çekinir. Nişanlınızın da karakterinden ödün vereceği, gururunu ayaklar altına alacağı birisi vardır ama belli ki bu kişi siz değilsiniz. Sizin zorlamanızla, alttan almanızla bu ilişki yürüyecekse hiç olmasın daha iyi.

Farzedelim bu sefer sen kendini geri çektin, karşındaki ilk adımı attı, ilk kavgada yine aynı şekilde davranacaktır bence.

rahatsız olan sensin kızım çünkü bu adamın bunca terbiyesizliğine boyun eğen sensin. Kocan falan değil nedir bu bağımlılık? Sürekli aynı konuyu açıp aynı soruyu sorduğun için evet saplantı haline getirmilsin ve rahatsızsın. Bi yardım alarak canın yanmadan ayrılabilirsin.

Ayrıca çocuğumdan beni vurmaya çalışman da çok ayıp. Ben seni kınamadım sadece kendine gelmen gerektiğini söyleyip duruyoruz ama sana müstehak. Bu rezil adamdan ayrılma sana hayatını dar etsin. Sen hakediyosun gerçekten..

Ben sizin kızınız değilim, benimle kızım şeklinde konuşamazsınız. Aynı soruyu sormadım görmüyor musunuz okumadınız herhalde ? Çocuğunuzdan falan vurmadım. İnşallah başınıza gelmez de sizde bu duruma düşmezsiniz. Kınadığınız şey başınıza gelir bunu unutmayın, siz hamilesiniz sanırım, psikolojiniz iyi değil . Buralara girip bebeğinizin de psikolojisiniz bozmayın valla.

Ödün vereceği kim olabilir ki nişanlı yani , benimleyken başkasıyla sevgili olacak karakterde birisi değil .

kızım yaşındasın bu birincisi. Psikolıjisi iyi olmayan sensin bu ikincisi. Kınamadığımı ayrıca belirtmiştim bu üçüncüsü..

O dengesiz herifle de tam tencere kapak olmuşsunuz bu da dördüncüsü.

Son olarak da çok terbiyesizsin. Karşılıksız kalmıycak bu densizliğin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…