ne yani eltiniz ne yapmış olabilir de kimsenin günahını alamam diyorsunuz. Hiç bahsetmemişsiniz konuda ama insanın aklına büyülü müyülü şeyler sokuyorsunuz koltuğun altındaki emzik büyülü müydü tövbestMerhabalar daha önce eltimin ne kadar kıskanç olduğundan bahsetmiştim bir tane çocuğu var ailenin tek torunu şuan benim çocuğum ne zaman olacak diye cümle aleme soruyor yetmiyor bana soruyor eşime soruyor geçen günde bizim eve gelip gittiği zaman evi temizlerken çok alakasızca koltuğun altında emzik buldum hemen o panikle attım camdan dışarı zaten ondan bit ay sonra hastalandım çocuk düşündüğüm sırada regl kanamam hiç kesilmedi en son kurtaja alıp durdurlar şuan aşırı kansızım bilmiyorum kimsenin de günahını alamam Allah bilir yalnızca olanları ama bu durum kafama hiç yatmadı bana bir akıl verin
Herkez sizin kadar iyi niyetli değil maalesef daha önceden de başıma çok sorun açtı onun yüzünden başıma gelmeyen kalmadı düşünün iftira bile attıElti eltinin çocuğunu niye kıskansınki , ben çok sevinmiştim öğrenince , eltimden çok özeniyorum desem yeridir şimdiden eltimin bebeği için minik minik bebek kıyafetleri almaya başladım :)
Çocuk emzik kullanacak yaşı geçti düşük yaptığımı söylemedim eğer doğru olursanız sadece çocuk istediğim sürede kanamam başladı dedim yargılamadan okursanız anlarsınızEmzik eve gelen çoluk çocuğa aittir. Kafanızı abuk subuk şeylerle doldurmayın. Ne ima ediyorsunuz? Hamileydiniz ve eltinizin emzik büyüsü yüzünden düşük mü yaptınız? Hayır öyle bir şey olmadı.
Şuan bu konuda önemli olan şey bumu acaba çöpe atsaydım gene evin içinde olacaktı ben evin dışında kalmasını tercih ettimEmziği camdan niye atıyorsun. Çöpe atsaydın
Kürtaj demişsiniz. Hamilesiniz sandım.Çocuk emzik kullanacak yaşı geçti düşük yaptığımı söylemedim eğer doğru olursanız sadece çocuk istediğim sürede kanamam başladı dedim yargılamadan okursanız anlarsınız
Bilemiyorum işte ben kendi aklımada bunu sokmak istemiyorum o yüzden kimsenin günahını alamam diyorumTövbest
ne yani eltiniz ne yapmış olabilir de kimsenin günahını alamam diyorsunuz. Hiç bahsetmemişsiniz konuda ama insanın aklına büyülü müyülü şeyler sokuyorsunuz koltuğun altındaki emzik büyülü müydü tövbest
Herkez sizin kadar iyi niyetli değil maalesef daha önceden de başıma çok sorun açtı onun yüzünden başıma gelmeyen kalmadı düşünün iftira bile attı
Piskolojimin bozuk olduğunu nerden biliyorsunuz daha doğrusu nerden bu kanıya vardınız beni tanımadan çok merak ediyorum bir açıklama yaparmısınKürtaj demişsiniz. Hamilesiniz sandım.
Yargılamıyorum. Psikoloji bozuk olunca insan başına gelen kötülüklerden başkasını sorumlu tutmaya meyilli oluyor.
Zaten ben hiç evine gitmiyorum canım gitmemde bana zamanında çok kötülüğü dokundu çok eşimle ayırmaya bile çalıştıBiraz mesafe Koyup gelip gitmeyi bırakın, ev hanımıysan kurslara yazılabilirsin, ondan farklı olduğunu hissettirmen lazım.
Açıklama yapayım.Piskolojimin bozuk olduğunu nerden biliyorsunuz daha doğrusu nerden bu kanıya vardınız beni tanımadan çok merak ediyorum bir açıklama yaparmısın
Görüşmüyorum zaten ama hiç yakamı bırakmıyor ben cevap vermiyorum millete soruyorGörüşme eltinle
Engelle her yerden eve de alma sen de gitme kime sorarsa sorsun kimseye bir şeyini anlatma nerden bilecekGörüşmüyorum zaten ama hiç yakamı bırakmıyor ben cevap vermiyorum millete soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?