Kürtajı kanamam durmadıgı için acilen yapmak zorunda kaldılar ayrıca daha öncede belirttim sizin çevrenizde sürekli size zarar veren ve gerçekten çok ciddi zararlar ve size sürekli istemediğiniz halde size sürekli yakın olmaya çalışan biri olsa ve istemediğiniz belirttiginiz halde defalarca sizle konuşmaya çalışsa ne yaparsınız çok merak ediyorum gerçekten emzigide geçtim belki dediğin gibi piskolojm bozuk yalnş anladım benm özelimi ne zaman çocuk yapacgmı millete en önemlisi ne cesaretse eşime sorması bnm migdemi bulandryrKonundan hiçbir şey anlaşılmıyor daha önce de dedim. Ortaya bi elti lafı attın, arkasını getirmedin. Emzik görmüşsün çöpe atmışsın. Elti ne yaptı sana? Ne ima ediyorsun emzik olayı ile? Eltin emziğe mi okutturdu?
Kürtaj oldum diyorsun. Yani hamileydin diyorum. Hamile olduğumu nereden çıkardın diyorsun. Psikolojin bozuk diyorum onu nereden çıkardın diyorsun. Doğru düzgün okumamızı istiyorsan önce doğru düzgün yazabilirsin. Konun çok karışık.
Sordum kızdım hatta belki müsait değilim yada evde Yoktum bu kadını bir saatlik yolda neden arkamdan sürükleyip gördün dedimnet olacaksınız o zaman.
telefonlarını açmadım belli ki görüşmek istemedim neden kv mide yanına alıp kapıma dayandın diye şak diye soracaktınız orada..
bir daha bu şekilde emrivaki yaparak gelme lütfen diyip ileride yaşanacaklarında önüne geçmiş olurdunuz.
Pardon ama çok abartiiniz sonuç ta aile sinizKürtajı kanamam durmadıgı için acilen yapmak zorunda kaldılar ayrıca daha öncede belirttim sizin çevrenizde sürekli size zarar veren ve gerçekten çok ciddi zararlar ve size sürekli istemediğiniz halde size sürekli yakın olmaya çalışan biri olsa ve istemediğiniz belirttiginiz halde defalarca sizle konuşmaya çalışsa ne yaparsınız çok merak ediyorum gerçekten emzigide geçtim belki dediğin gibi piskolojm bozuk yalnş anladım benm özelimi ne zaman çocuk yapacgmı millete en önemlisi ne cesaretse eşime sorması bnm migdemi bulandryr
Siz kaynınıza ne zaman çocuk yapcaksın yoksa olmuyor mu diye sorarmısınız bir erkegePardon ama çok abartiiniz sonuç ta aile siniz
Yani o saçma o kendisini patavatsız ligi eşinizden büyükse sorabilirSiz kaynınıza ne zaman çocuk yapcaksın yoksa olmuyor mu diye sorarmısınız bir erkege
Yok eşimden küçük büyük olsa sormasına bende birşey demem sürekli çocuğunuz olmuyor diyorYani o saçma o kendisini patavatsız ligi eşinizden büyükse sorabilir
O zaman çağır eltini çek karşına herşey soyle bir daha benim le irtibata girme deYok eşimden küçük büyük olsa sormasına bende birşey demem sürekli çocuğunuz olmuyor diyor
Mesajla mı dersin yüzüne karşımı dersin kaynamaya söyledm söyle diye ama yok anlamıyor eşim taşınalım buradan diyor ama ben ailemden uzak olmak istemiyorum işim herşeyim burdaO zaman çağır eltini çek karşına herşey soyle bir daha benim le irtibata girme de
Taşın ne olacak tekoloji öyle gelisti ki 24 saat ailenle canlı grs sun yaniMesajla mı dersin yüzüne karşımı dersin kaynamaya söyledm söyle diye ama yok anlamıyor eşim taşınalım buradan diyor ama ben ailemden uzak olmak istemiyorum işim herşeyim burda
Emzik buyusu mu?buyu yapsa emzigi koltuga degil baska yere saklar.emzik buyusunu de ilk defa duydum
Yani.Millete "düzgün okuyun,düzgün okuyun" diyip durmuşsunuz da keşke dönüp konuyu nasıl yazdığınıza da baksanız.
Eleştirmek için yazdıgını düşünüyorum nedense eğer diğer sayfalarda yazılanları detaylı okusaydın konunun nereye gittiğini ve ne demek istedigimi anlardın sırf yorum yapmak için yaptığını düşünüyorum nedense bu kadar tepki niye hayırdırYani.
Herkese duzgun okuyum ben oyle mi yazmisim vs vs demis.
Ama konudan hicbirsey anlasilmiyor
Ara sayfalari niye okuyum herkesin senin gibi bos vakti olmayabilir.Eleştirmek için yazdıgını düşünüyorum nedense eğer diğer sayfalarda yazılanları detaylı okusaydın konunun nereye gittiğini ve ne demek istedigimi anlardın sırf yorum yapmak için yaptığını düşünüyorum nedense bu kadar tepki niye hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?