Ne zaman hamile kalacağını merak eden kıskanç elti

Kürtajı kanamam durmadıgı için acilen yapmak zorunda kaldılar ayrıca daha öncede belirttim sizin çevrenizde sürekli size zarar veren ve gerçekten çok ciddi zararlar ve size sürekli istemediğiniz halde size sürekli yakın olmaya çalışan biri olsa ve istemediğiniz belirttiginiz halde defalarca sizle konuşmaya çalışsa ne yaparsınız çok merak ediyorum gerçekten emzigide geçtim belki dediğin gibi piskolojm bozuk yalnş anladım benm özelimi ne zaman çocuk yapacgmı millete en önemlisi ne cesaretse eşime sorması bnm migdemi bulandryr

Sordum kızdım hatta belki müsait değilim yada evde Yoktum bu kadını bir saatlik yolda neden arkamdan sürükleyip gördün dedim

Pardon ama çok abartiiniz sonuç ta aile siniz

O zaman çağır eltini çek karşına herşey soyle bir daha benim le irtibata girme de
Mesajla mı dersin yüzüne karşımı dersin kaynamaya söyledm söyle diye ama yok anlamıyor eşim taşınalım buradan diyor ama ben ailemden uzak olmak istemiyorum işim herşeyim burda

Mesajla mı dersin yüzüne karşımı dersin kaynamaya söyledm söyle diye ama yok anlamıyor eşim taşınalım buradan diyor ama ben ailemden uzak olmak istemiyorum işim herşeyim burda
Taşın ne olacak tekoloji öyle gelisti ki 24 saat ailenle canlı grs sun yani

buyu yapsa emzigi koltuga degil baska yere saklar.emzik buyusunu de ilk defa duydum

Ben birsey anlamadim.
Koltugun altinda emzik buldun.
Sonra camdan attin
Dusuk yaptin
Kimsenin gunahini almak istemiyorsun
Eeee?

Anlayan biri ozet gecebilir mi?

Hanımlar,
konu büyülü olmasın yasak. Eltinin meraklılığı üzerinden yorumlanır büyü müyü karıştırılmazsa konu da kapanmaz.

Yani.

Herkese duzgun okuyum ben oyle mi yazmisim vs vs demis.

Ama konudan hicbirsey anlasilmiyor
Eleştirmek için yazdıgını düşünüyorum nedense eğer diğer sayfalarda yazılanları detaylı okusaydın konunun nereye gittiğini ve ne demek istedigimi anlardın sırf yorum yapmak için yaptığını düşünüyorum nedense bu kadar tepki niye hayırdır

Ara sayfalari niye okuyum herkesin senin gibi bos vakti olmayabilir.

Ben konu sahibinin yazdigi ilk mesaja bakarim.

Sen don de ilk mesajina bak.;

Emzik buldum camdan attim kanamam oldu kimsenin gunahini almayim..

Baska ne yazmissin.?

Yorum yazmak icin yazacak kadar onemsemiyor kimse kimseyi burda ..

Sen de kendini cok onemseme

Seniçok iyi anlıyorum şüphelenmekte haklısın sonuna dek hayatı yasayan sensın zira ben hamıleyken elti gb saydıgım eşimin kuzeninin eşi bı kızı var ve 2.ye hamıleydı 3aylık.. kapıkomşum ustelık zaten herkonuda neyapsam yapmak ıster kıskanclıgını herkes farkedıyor yne de cok severdım ama hamıle oldugumu duydugunda bısey duydum dogru mudedı tebrık bıle etmedı suratsızca davrandı veertesı gunu kayınvalıdem bana bebek önlüğü ve patıgı almıs aynılarndanona da almıs ben sonra düşük yaptım ve ogunden buyana hep sunu yaptırdım bunu yaptırdım dye gozume soktu kackez agladım esıme gostermeden yetmedı bebek 2.800 kılo dogdu 2haftaonce normalden de kucuk bir bebek ayagı 4cm patık en az 10cm gıydırmıs kaynanamı cagrmıs nasıl oldu dye benm de gozume gozume soktu yanmda da gıydırdı orda bogasım geldı onu daha bıcok sey. valla herkesten hersey beklenır dıkkat et derım kıskanc ınsan dolu etraf ustelık en yakınım dedıklerımız. kıskanclar...... Larisko

Erinmedim googleye “emzik büyüsü” diye arama verdim bir sizin konunuz geldi
Komplo konusunda çok yaratıcısınız bence ben evin saçma sapan yerinde emzik bulsam ya çöpe atarım yada tüm görüştüğüm gruplara fotoğrafını atarım emzik kimin bebesine ait diye sorarım bilimsel araştırmalara verin kendinizi bebeğin düşmesini bir daha araştırın bence
Eltinizden çok siz kötü niyetlisiniz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…